قیمت طلا امروز




 شهرک های صنعتی

 سایت ایران آنلاین / ۵۱ دقیقه قبل

آمادگی بانک مرکزی برای حمایت از توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر

رئیس‌کل بانک مرکزی در مراسم افتتاح نیروگاه خورشیدی ۹۵ مگاواتی شهرک صنعتی شمس‌آباد، با تبریک هفته دولت و تأکید بر ضرورت حرکت کشور به سمت انرژی‌های پاک، از آمادگی کامل بانک مرکزی برای حمایت ارزی و ریالی از سرمایه‌گذاری در این حوزه خبر داد.
 آمادگی بانک مرکزی برای حمایت از توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر
ایران آنلاین:

عبدالناصر همتی در این مراسم که روز سه شنبه با حضور رئیس‌جمهور، وزیر نیرو و استاندار تهران برگزار شد، با تأکید بر ضرورت حرکت به سمت استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، اظهار کرد: بانک مرکزی در زمینه تأمین منابع ارزی و ریالی از توسعه انرژی‌های پاک حمایت می‌کند تا بتوانیم وابستگی کشور به انرژی‌های فسیلی را کاهش دهیم.

به گزاشر ایرنا، وی افزود: همکاران ما در بانک مرکزی تاکنون یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار به طرح‌های انرژی های تجدید پذیر اختصاص داده‌اند.

رئیس‌کل بانک مرکزی با پیشنهاد تمرکز بیشتر بر سرمایه‌گذاری در حوزه پنل‌های خورشیدی گفت: بانک مرکزی آمادگی کامل دارد چه از نظر تأمین ارز و چه از نظر منابع ریالی، از این حوزه حمایت کند.

تسهیل روند ساخت نیروگاههای خورشیدی

عباس علی آبادی وزیر نیرو نیز با قدردانی از حمایت‌های بانک مرکزی از توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر، گفت: برنامه ما توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و حرکت به سمت نیروگاه‌های خانگی است؛ چرا که این موضوع از حیث پدافند غیرعامل نیز اهمیت بسیار زیادی دارد.

وی افزود: در گذشته برای توسعه این نیروگاه‌ها نیازمند سرمایه‌گذاری بودیم، اما در حال حاضر با احداث صندوق‌های پروژه، روند توسعه این نیروگاه‌ها تسهیل شده است.

وزیر نیرو با بیان اینکه در صنعت آب و برق «بی‌نیاز از همه عالم هستیم»، تصریح کرد: توانسته‌ایم به سمت اقتصادی‌تر کردن پروژه‌ها حرکت کنیم و زمینه توسعه بیشتر انرژی‌های تجدیدپذیر را فراهم کنیم.

انتهای پیام/







سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ - 25 August 2026