VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ -
27 September 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
مخمرها
آبلیمو
۱۴۰۴/۰۶/۱۳
/ سایت فرتاک
۶ فایده و دلیل قانعکننده برای مصرف هر روزه نوشیدنی تخمیری
بیایید برای لحظهای به گذشته سفر کنیم. قرنها پیش، قبل از اختراع یخچال و نگهدارندههای شیمیایی، انسانها برای حفظ مواد غذایی خود از روشی هوشمندانه استفاده میکردند: تخمیر. آنها کشف کردند که با قراردادن مواد غذایی در شرایط خاص، میکروارگانیسمهای نامرئی (مانند باکتریهای مفید و مخمرها) شروع به فعالیت …
خستگی مزمن
نفخ
خستگی مزمن
نفخ
استرس شغلی
نوسانات خلقی
۱۴۰۴/۰۶/۰۹
/ سایت عصرایران
نوشیدنی تخمیری چیست و چرا مفید است؟ + ۶ فایده نوشیدنیهای تخمیری
بیایید برای لحظهای به گذشته سفر کنیم. قرنها پیش، قبل از اختراع یخچال و نگهدارندههای شیمیایی، انسانها برای حفظ مواد غذایی خود از روشی هوشمندانه استفاده میکردند: تخمیر. آنها کشف کردند که با قراردادن مواد غذایی در شرایط خاص، میکروارگانیسمهای نامرئی (مانند باکتریهای مفید و مخمرها) شروع به فعالیت …
نوشیدنی تخمیری
کفیر
نوشیدنی تخمیری
کفیر
تخمیری
۱۴۰۴/۰۵/۰۳
/ خبرگزاری ایلنا
آیا لایهای که بر سطح آبلیموی خانگی ایجاد میشود، بیخطر است؟
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، آبلیمو بهخاطر اسیدیته بالا، ذاتا محیط مساعدی برای رشد بسیاری از باکتریها و کپکها نیست. اما برخی میکروارگانیسمها به ویژه مخمرها و قارچها هستند که میتوانند در این شرایط سخت هم رشد کنند، به ویژه اگر شرایط نگهداری مناسب نباشد.
تغذیه
رشد
تغذیه
رشد
سیستم ایمنی
صنایع غذایی
۱۴۰۴/۰۵/۰۳
/ سایت اندیشه معاصر
راز لایه روی آبلیموی خانگی فاش شد / آیا لایهای که بر سطح آبلیموی خانگی ایجاد میشود، بیخطر است؟ / نکات ضروری برای حفظ سلامت خانواده
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، آبلیمو بهخاطر اسیدیته بالا، ذاتا محیط مساعدی برای رشد بسیاری از باکتریها و کپکها نیست. اما برخی میکروارگانیسمها به ویژه مخمرها و قارچها هستند که میتوانند در این شرایط سخت هم رشد کنند، به ویژه اگر شرایط نگهداری مناسب نباشد.
۱۴۰۴/۰۳/۰۳
/ سایت نی نی بان
چطور آبلیمو را تازه نگه داریم؟
عدم وجود مواد نگهدارنده صنعتی در آبلیمو باعث میشود به راحتی کپک بزند و فاسد شود. همچنین تماس با هوای آزاد، رشد باکتریها و مخمرها را تسهیل میکند.
آبلیمو
کپک
آبلیمو
کپک
مواد نگهدارنده
مخمرها
۱۴۰۴/۰۳/۰۱
/ سایت فرارو
معجزه ۷ غذای تخمیر شده سالم برای سلامت معده و روده!
گاریما گویال، متخصص تغذیه، توضیح میدهد که غذاهای تخمیر شده، غذاهایی هستند که تحت یک فرآیند طبیعی به نام تخمیر قرار گرفتهاند، که در آن میکروارگانیسمهایی مانند باکتریها، مخمرها یا قارچها، اجزای غذایی مانند قندها را به ترکیبات سادهتری مانند اسیدها، الکل و گازها تجزیه میکنند.
رژیم غذایی
سوء هاضمه
رژیم غذایی
سوء هاضمه
غذای تخمیر شده
سلامت معده
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی
شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ -
27 September 2025
دریافت اخبار بیشتر
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی