VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ -
27 September 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
مصلحات
۴ روز قبل / ۱۴۰۴/۰۶/۳۱ / سایت آخرین خبر
مصلحات رازیانه
آخرین خبر/ در این ویدئو از برنامه انارستان دکتر مهدی درباره مصلحات رازیانه صحبت می کنند. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله بازار
رازیانه
مصلحات
رازیانه
مصلحات
۱۴۰۴/۰۵/۲۶
/ سایت اقتصادنیوز
هشدار! هرگز ماهی را با آبلیمو نخورید/ علت چیست؟
اقتصادنیوز: مزاج گوشت ماهی سرد و تر است و مصلح آن خوراکیهایی با مزاج گرم مثل خرما، عسل، پودر زیره، دارچین، فلفل، خردل و سبزیجات تند همچون آویشن، ترخون، سیر و آب نارنج است. در بسیاری از منابع طب سنتی توصیه به مصرف ماهی با مصلحات یا همان موادی شده که از عوارض احتمالی خوردن ماهی میکاهد.
ماهی
آبلیمو
ماهی
آبلیمو
تغذیه سالم
۱۴۰۴/۰۵/۲۵
/ خبرگزاری ایلنا
هرگز ماهی را با این چاشنی غذایی نخورید!
مزاج گوشت ماهی سرد و تر است و مصلح آن خوراکیهایی با مزاج گرم مثل خرما، عسل، پودر زیره، دارچین، فلفل، خردل و سبزیجات تند همچون آویشن، ترخون، سیر و آب نارنج است. در بسیاری از منابع طب سنتی توصیه به مصرف ماهی با مصلحات یا همان موادی شده که از عوارض احتمالی خوردن ماهی میکاهد.
پزشک
خرما
پزشک
خرما
رضا رضایی
طب سنتی
۱۴۰۴/۰۵/۲۵
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
هرگز ماهی را با این چاشنی غذایی نخورید! | بهترین چاشنی برای ماهی چیست؟ | چرا نباید قسمت بدبو ماهی را بخوریم؟
مزاج گوشت ماهی سرد و تر است و مصلح آن خوراکیهایی با مزاج گرم مثل خرما، عسل، پودر زیره، دارچین، فلفل، خردل و سبزیجات تند همچون آویشن، ترخون، سیر و آب نارنج است. در بسیاری از منابع طب سنتی توصیه به مصرف ماهی با مصلحات یا همان موادی شده که از عوارض احتمالی خوردن ماهی میکاهد.
سلامت
ماهی
سلامت
ماهی
تغذیه سالم
تغذیه
۱۴۰۴/۰۵/۲۵
/ خبرگزاری ایسکانیوز
ماهی را با آبلیمو نخورید/ ماهیهای بدبو هضم خوبی ندارند
یک پزشک و پژوهشگر طب سنتی میگوید: مزاج گوشت ماهی سرد و تر است و مصلح آن خوراکیهایی با مزاج گرم مثل خرما، عسل، پودر زیره، دارچین، فلفل، خردل و سبزیجات تند همچون آویشن، ترخون، سیر و آب نارنج است. در بسیاری از منابع طب سنتی توصیه به مصرف ماهی با مصلحات یا همان موادی شده که از عوارض احتمالی خوردن ماهی …
دانستنی ها
دانستنی ها
۱۴۰۴/۰۵/۲۴
/ سایت هم میهن
به این دلایل از مصرف ماهی با آبلیمو خودداری کنید
به گفته یک پزشک و پژوهشگر طب سنتی، مزاج گوشت ماهی سرد و تر است و مصلح آن خوراکیهایی با مزاج گرم مثل خرما، عسل، پودر زیره، دارچین، فلفل، خردل و سبزیجات تند همچون آویشن، ترخون، سیر و آب نارنج است. در بسیاری از منابع طب سنتی توصیه به مصرف ماهی با مصلحات یا همان موادی شده که از عوارض احتمالی خوردن ماهی …
دانستنیهای سلامت
دانستنیهای سلامت
۱۴۰۴/۰۵/۲۴
/ سایت خبرآنلاین
به این دلیل، ماهی را با آبلیمو نخورید/ این قسمت از ماهی را بیشتر بخورید/ ماهیهای بدبو هضم خوبی ندارند
به گفته یک پزشک و پژوهشگر طب سنتی، مزاج گوشت ماهی سرد و تر است و مصلح آن خوراکیهایی با مزاج گرم مثل خرما، عسل، پودر زیره، دارچین، فلفل، خردل و سبزیجات تند همچون آویشن، ترخون، سیر و آب نارنج است. در بسیاری از منابع طب سنتی توصیه به مصرف ماهی با مصلحات یا همان موادی شده که از عوارض احتمالی خوردن ماهی …
طب سنتی
تغذیه
طب سنتی
تغذیه
مواد غذایی
رژیم غذایی
۱۴۰۴/۰۳/۰۹
/ سایت عصرایران
خواص پیازچه در طب سنتی ؛ طبع پیازچه گرم است یا سرد ؟ مصلحات پیازچه را بدانید
پیازچه دارای مجموعهای غنی از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها است، که فواید زیادی برای بدن به همراه دارد. استفاده روزمره از پیازچه نهتنها به تقویت عمومی بدن کمک میکند، بلکه در پیشگیری از بیماریهای مزمن نیز مؤثر است.
پیازچه
طب سنتی
پیازچه
طب سنتی
طبع پیازچه
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی
فروش شیشههای دارویی
شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ -
27 September 2025
دریافت اخبار بیشتر
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی
فروش شیشههای دارویی