قیمت طلا امروز




 سیاست های آمریکا

 روزنامه توسعه ایرانی / ۲ ساعت قبل

همه کشورها موظف به خودداری از اجرای تحریم‌های آمریکا هستند

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با محکوم کردن سیاست های تحریمی آمریکا علیه ایران، اعلام کرد تحریم های یکجانبه واشنگتن اقدامی غیرقانونی و ناقض
 همه کشورها موظف به خودداری از اجرای تحریم‌های آمریکا هستند
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با محکوم کردن سیاست‌های تحریمی آمریکا علیه ایران، اعلام کرد تحریم‌های یکجانبه واشنگتن اقدامی غیرقانونی و ناقض منشور سازمان ملل، حقوق بشردوستانه بین‌المللی و حقوق بشر است و بر این اساس، همه کشورها موظفند از اجرای این تحریم‌ها خودداری کنند.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیروز جمعه ۶ شهریور ماه درباره تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران بیانیه‌ای صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

«عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران  مصداق تروریسم دولتی است

«دولت آمریکا در ادامه سیاست‌های خصمانه و غیرقانونی خود علیه ایران، در روز دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ از موج تازه‌ای از تروریسم اقتصادی با عنوان «عملیات طرد اقتصادی» علیه ایران رونمایی کرد که به مثابه تروریسم دولتی آمریکا علیه ایران و جهان است.

سوء استفاده آمریکا از اهرم دلار به‌عنوان ابزاری برای ارعاب سایر کشورها جهت وادار کردن آنها به پیروی از سیاست‌های مداخله‌جویانه و ناقض حقوق بین‌الملل این کشور در ارتباط با ایران، نقض حاکمیت ملی و حق تعیین سرنوشت همه دولت‌های عضو سازمان ملل متحد به شمار می‌آید. تحریم‌های آمریکا علیه ایران به دلیل ماهیت و نیز پیامدهای آنها، نقض فاحش منشور سازمان ملل است.

این تحریم‌ها ناقض اصل «منع مداخله در امور داخلی کشورها» و اصل «نفی هرگونه کارشکنی در همکاری فیمابین کشورها» است که از جمله در بند ۲(ک) «اعلامیه غیرقابل‌قبول بودن مداخله و دخالت در امور داخلی کشورها» (قطعنامه ۳۶/۱۰۳ مورخ ۹ دسامبر ۱۹۸۱) و «اعلامیه اصول حقوق بین‌الملل راجع به روابط دوستانه و همکاری میان دولت‌ها» (قطعنامه ۲۶۲۵ مجمع عمومی مورخ ۲۴ اکتبر ۱۹۷۰) مورد تأکید قرار گرفته است.

اعلام جنگ اقتصادی علیه ایران در ادامه جنگ تجاوزکارانه‌ای است که آمریکا و رژیم صهیونیستی در یک سال و نیم اخیر به بهانه‌های واهی و بی‌اساس علیه ایران مرتکب شده‌ و صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی را به خطر انداخته‌اند. این اقدامات جملگی ناقض حقوق بین‌الملل هستند. متاسفانه بی‌تفاوتی و مماشات نظام ملل متحد و دولت‌های عضو آن در قبال نقض‌های فاحش حقوق بین‌الملل از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی موجب شکل‌گیری الگویی بسیار خطرناک از قانون‌شکنی و ارتکاب شدیدترین جنایات بین‌المللی توسط آنها شده است که پیامدهای آن کل تمدن بشری را در معرض تهدیدی بی‌سابقه قرار داده است.

مشارکت در تحریم‌های آمریکا همدستی در نقض برابری حاکمیتی کشورهاست

«عملیات طرد اقتصادی» فی‌نفسه ثابت‌کننده نیت مجرمانه طراحان و مجریان آن برای تحمیل درد و رنج بر مردم ایران و محروم کردن شهروندان ایرانی از حقوق بنیادین انسانی آنها است و بنابراین جنایت بین‌المللی و جنایت علیه بشریت محسوب می‌شود. این سیاست نقض صریح قواعد بنیادین حقوق بشری مندرج در اعلامیه و میثاق‌های حقوق بشر، و خلاف بند ۲ ماده یک میثاق بین‌المللی حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است.

تحریم‌های آمریکا همچنین نقض مستمر قرار ۳ اکتبر ۲۰۱۸ دیوان بین‌المللی دادگستری است که آمریکا را مکلف کرده است کلیه موانع و محدودیت‌ها بر سر راه جریان ازاد تجارت از جمله مواد غذایی و محصولات کشاورزی، دارو و تجهیزات پزشکی، تجهیزات و خدمات ضروری ایمنی هوانوردی کشوری و وجوه مرتبط با آن را رفع کند. سیاست تحریمی تازه آمریکا وضعیت جدیدی ایجاد کرده و لازم است که جامعه بین‌المللی از جمله ارکان ملل متحد اقدامات لازم را برای صیانت از حاکمیت قانون و اصول منشور ملل متحد اتخاذ کنند.

تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، فارغ از نام و عنوان آنها، اقداماتی کاملا غیرقانونی و ناموجه هستند که منشور سازمان ملل، حقوق بشردوستانه بین‌المللی و حقوق بشر را نقض می‌کنند. بر این اساس همه کشورها موظف به خودداری از اجرای چنین تحریم‌هایی هستند. همچنین کلیه دولت‌ها موظفند از شناسایی یا تأیید وضعیت‌ها یا آثار ناشی از این اقدامات غیرقانونی پرهیز کنند.

مشارکت در اجرای تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران، به منزله همدستی در تحمیل اراده غیرقانونی یک دولت بر دولت‌های مستقل و اخلال در روابط اقتصادی و تجاری مشروع آنان است و این امر به معنی مشارکت در تخریب مهمترین اصل منشور ملل متحد یعنی «احترام به برابری حاکمیتی» کشورها خواهد بود.

وزارت امور خارجه ضمن محکوم‌کردن تروریسم اقتصادی آمریکا، بر عزم ملت ایران برای استفاده از همه ظرفیت‌ها جهت دفاع از میهن در برابر هجوم نظامی - اقتصادی و جنگ ترکیبی آمریکایی-صهیونیستی تاکید می‌کند. بدون تردید ملت ایران، منسجم و یکدل، با تکیه بر میراث عظیم تمدنی و آموزه‌های الهام‌بخش دینی و ملی خود و با بهره‌گیری از تجارب سترگ چند دهه اخیر، شرارت دشمنان خبیث را دفع خواهد کرد و روز به روز بر قدرت و اقتدار میهنمان خواهد افزود.»

  کپی شد







شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ - 29 August 2026
عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه
سایت خبرآنلاین

عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه

استالین پس از این ماجرا برای چند ماه دچار فروپاشی روانی شد؛ او هیچ دستوری صادر نکرد که این امر منجر به هرج‌ومرج در جبهه شد و تنها به پیشروی آلمان‌ها سرعت بخشید. او به ویلای (داچای) خود عقب‌نشینی کرد و سرانجام چند ژنرال شوروی به دیدارش آمدند.
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.