قیمت طلا امروز




 نقش ارتش

 سایت اعتماد آنلاین / ۲۲ دقیقه قبل

اهمیت سفر عاصم منیر به ایران / ماموریت فرمانده ارتش پاکستان در تهران چه بود؟

فیلد مارشال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان روز دوشنبه وارد تهران شد تا در ادامه نقش میانجیگرانه اسلام‌آباد، با مقام‌های ایرانی درباره صلح و امنیت منطقه گفت‌وگو کند.
 اهمیت سفر عاصم منیر به ایران / ماموریت فرمانده ارتش پاکستان در تهران چه بود؟
کد خبر: 787916 | ۱۴۰۵/۰۶/۰۳ ۰۸:۰۵:۰۳ اعتمادآنلاین |

نوشین محجوب- فیلد مارشال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان روز دوشنبه وارد تهران شد تا در ادامه نقش میانجیگرانه اسلام‌آباد، با مقام‌های ایرانی درباره صلح و امنیت منطقه گفت‌وگو کند. وزارت امور خارجه ایران پیش‌تر سفر ژنرال پاکستانی را تایید کرد و رویترز به نقل از منابع پاکستانی گزارش داد که تحولات جنگ، تهدیدهای حاصل از تحریم‌های امریکا و امکان احیای تفاهم اسلام‌آباد در دستور رایزنی‌ها قرار دارد. این سفر پس از دو تماس تلفنی عراقچی و منیر طی روزهای اخیر انجام شد و در شرایطی اهمیت یافت که عمان، مصر و پاکستان همزمان برای کاستن از تنش و بازگرداندن دیپلماسی فعال شده‌اند. کارزار چند لایه واشنگتن

به گزارش اعتماد، اهمیت سفر فرمانده ارتش پاکستان از آنجا دوچندان شد که واشنگتن مدعی شد همزمان جزییات دور تازه تحریم‌ها علیه ایران را اعلام کند. اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری امریکا، این کارزار را با تعبیر «Economic D-Day» توصیف کرد و مدعی شد دولت ترامپ در پی استفاده از همه ظرفیت‌های قانونی و مالی برای فشار بر شبکه‌های تجاری و مالی مرتبط با ایران است. او هشدار داد: رابطه باقی‌مانده با تهران می‌تواند کشورهای ثالث و نهادهای اقتصادی را با پیامدهای حاصل از تحریم‌ها روبه‌رو کند. این مواضع درحالی مطرح شد که جزییات اجرایی، دامنه کشورها و شرکت‌های هدف و نحوه اعمال محدودیت‌ها تا پیش از نشست خبری وزارت خزانه‌داری به ‌طور کامل روشن نشد. روایت تهران از شکست واشنگتن

همزمان عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان تهدید حاصل از تحریم‌های تازه را نشانه استیصال واشنگتن خواند و تاکید کرد که فشارهای نظامی، محاصره و طرح‌های اقتصادی پیشین نتوانسته‌اند ایران را از مواضع خود عقب برانند. او در ادامه خواستار رویکردی مبتنی بر احترام، عدالت و عزت شد.  همزمان اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز در نشست خبری خود ضمن آنکه ادعای باز بودن تنگه هرمز را جنگ روانی و رسانه‌ای خواند با اشاره به چرایی سفر عاصم منیر به ایران، این سفر را در راستای تلاش‌های اسلام‌آباد برای کاهش تنش‌ها قلمداد کرد و همزمان گفت که سفر روز سه‌شنبه البوسعدی، وزیر خارجه عمان و همزمانی‌اش با حضور عاصم منیر هیچ ارتباطی با یکدیگر ندارد. بقایی همچنین پایان جنگ را منوط به تحقق خواسته‌های ایران کرد و توقف تجاوز. کاظم غریب‌آبادی، معاون وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز در واکنش به اظهارات وزیر خزانه‌داری امریکا علیه ایران در شبکه ایکس نوشت: آقای بسنت! حساب روایت‌تان جور درنمی‌آید؛ می‌گویید توان نظامی ایران «برچیده»، صددرصد کارخانه‌های نظامی «نابود» و برنامه هسته‌ای «دفن» شده، اما برای همین ایران، «بزرگ‌ترین تهاجم مالی تاریخ» و بسیج «تمام نهادها و اختیارات» امریکا لازم شده! این پیروزی است یا اعتراف به شکست امریکا؟! به باور برخی ناظران، همزمانی تلاش برای تقویت تاب‌آوری داخلی با فعال نگه‌داشتن کانال‌های میانجیگرانه، ازجمله اسلام‌آباد، بیانگر آن است که تهران فشار خارجی و گفت‌وگو را دو مسیر جدا از هم تلقی نمی‌کند. موضع محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز در این چارچوب قابل ارزیابی است. دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران ابتدا با دولت‌های منطقه گفت‌وگو می‌کند و آنها را به فاصله‌گرفتن از کارزار اقتصادی امریکا فرامی‌خواند، اما مشارکت یا حمایت از این فشارها علیه مردم ایران را اقدامی جنگی تلقی خواهد کرد. رضایی همچنین هشدار داد: اگر جنگ اقتصادی ادامه یابد، صادرات نفت از هرمز و دیگر مسیرهای خلیج‌فارس با مخاطره روبه‌رو خواهد شد.  برخی صاحب‌نظران معتقدند این موضع، تلاشی برای یادآوری هزینه‌های منطقه‌ای فشار ثانویه امریکا، به‌ویژه برای بازیگران وابسته به صادرات انرژی، است. آیا رویارویی وارد مرحله‌ای تازه می‌شود؟

هرمز در همین میان به صحنه تلاقی روایت‌های متضاد و ترتیبات میدانی تبدیل شده است. سنتکام مدعی است تا ۲۳ آگوست، ۷۰ کشتی تجاری را در چارچوب عملیات دریایی خود وادار به تغییر مسیر کرده، سه شناور را از کار انداخته و دو کشتی را بازرسی کرده است.  مایک جانسون، رییس مجلس نمایندگان امریکا نیز از ورود احتمالی جنگ به «مرحله جدید» و ضرورت کمک متحدان واشنگتن سخن گفت. در مقابل، رضایی اعلام کرد ایران و عمان درباره مسیر میانی برای عبور کشتی‌ها به توافق رسیده‌اند، اما اجرای این توافق منوط شده به تعهدات توسط امریکا. این موضوع می‌تواند در سفر سه‌شنبه بدر البوسعیدی، وزیر خارجه عمان، به تهران نیز پیگیری شود. آزمون شرکای ایران

همزمان گزارش‌های رسانه‌ای درباره مسیرهای جایگزین انرژی نیز افزایش یافت. فرانسه و عربستان از بررسی توسعه بنادر عمانی، خطوط لوله و پیوندهای ریلی سخن گفتند و برخی صادرکنندگان منطقه مسیرهای دیگری را آزمودند. با این حال، گروهی از کارشناسان معتقدند چنین طرح‌هایی در کوتاه‌مدت صرفا بخشی از اختلال صادرات را جبران می‌کنند و نقش هرمز را به ‌طور کامل جایگزین نخواهند کرد. در این وضعیت، چین، روسیه، عراق و دیگر شرکای اقتصادی ایران با آزمون فشارهای ثانویه مواجه شدند. پکن پیش‌تر با تحریم‌های یک‌جانبه مخالفت کرده و بر راه‌حل سیاسی تاکید داشت؛ عراق نیز با دریافت مجوز عبور شماری از نفتکش‌های خود از هرمز، اهمیت پیوندهای اقتصادی و همسایگی را نشان داد.  به گفته شماری از تحلیلگران، نتیجه رایزنی‌های تهران با اسلام‌آباد و مسقط و نحوه اجرای تحریم‌های امریکا، تعیین خواهد کرد که مسیر بازگشت به تفاهم و کاهش تنش تقویت می‌شود یا رقابت اقتصادی و دریایی وارد مرحله پرهزینه‌تری خواهد شد.

  اخبار مرتبط عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان برای دیدار و گفتگو با مقامات کشورمان وارد تهران شد عاصم منیر به همراه وزیر کشور پاکستان، راهی ایران شد







سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ - 25 August 2026
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.