قیمت طلا امروز




 خلع سلاح حزب‌الله

 سایت افکارنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

اسرائیل در پرونده خلع سلاح حزب‌الله شکست خورده است

کارشناس مسائل خاورمیانه با اشاره به حملات اخیر اسرائیل به لبنان گفت: رژیم صهیونیستی پس از حدود ۲۶ سال همچنان نتوانسته هدف خود برای خلع سلاح حزب‌الله را محقق کند و اکنون با متوسل شدن به جولانی در تلاش است این هدف را دنبال کند.
 اسرائیل در پرونده خلع سلاح حزب‌الله شکست خورده است
 

 

جعفر قنادباشی، کارشناس مسائل خاورمیانه در گفت‌وگو با افکارنیوز پیرامون حملات اخیر اسرائیل به لبنان بیان کرد: اسرائیل ناامیدانه تلاش می‌کند پرونده خلع سلاح لبنان را پس از حدود ۲۶ سال به پایان برساند و آنچه را که به جامعه صهیونیستی وعده داده است، عملیاتی کند؛ اما همه‌چیز حاکی از ناتوانی رژیم صهیونیستی است. بزرگ‌ترین نشانه این ناتوانی نیز درخواست از جولانی است که به قول خودشان کار حزب‌الله لبنان را تمام کند.

وی افزود: اسرائیل پرونده خلع سلاح لبنان را حدود ۲۶ سال پیش، زمانی که از جنوب لبنان توسط حزب‌الله اخراج شد، آغاز کرد و در سال ۲۰۰۶ نیز در جنگ ۳۳ روزه از حزب‌الله لبنان شکست خورد. همین ناکامی سبب شد تا اسرائیل به صورت جدی‌تری وارد جنگ با لبنان شود و اکنون حدود ۲۰ سال است که تلاش می‌کند خلع سلاح حزب‌الله لبنان را عملیاتی سازد و در این مسیر، انواع و اقسام سیاست‌ها را به کار گرفته است.

قنادباشی ادامه داد: جنوب لبنان حدود ۱۰ درصد خاک لبنان است و خود لبنان حدود ۱۵۸ برابر از ایران کوچک‌تر است. همین مساحت کم به صراحت مبرهن می‌سازد که اسرائیل تا چه اندازه ناتوان و شکست‌خورده است. اسرائیل درصدد است تا با یک کشتار چندماه یک‌بار نشان دهد که تسلیم نشده و در انفعال نیست. در حقیقت هراس اسرائیلی‌ها این است که ترس‌ و شکست‌شان آشکار شود.

این کارشناس مسائل خاورمیانه تصریح کرد: امروز توقف جنگ برای اسرائیلی‌ها دو مفهوم دارد؛ نخست اینکه شکست خورده‌اند و دیگر اینکه پیروزی حزب‌الله لبنان را اعلام کرده‌اند. از آنجا که آن‌ها نمی‌خواهند شکست‌شان عیان شود، هر چند ماه یک‌بار حملات خود را از سر می‌گیرند.

وی بیان کرد: اسرائیلی‌ها طی سه ماه گذشته تلاش کردند تا دولت لبنان اقدام به خلع سلاح حزب‌الله کند، اما در این فرایند نیز موفق نشدند. دولت لبنان به رغم غرب‌گرایی، جرات چنین کاری را پیدا نکرد و نتوانست حزب‌الله لبنان را خلع سلاح کند. از این رو اکنون به جولانی متوسل شده‌اند و بی‌شک این تلاش و سیاست آن‌ها نیز همچون همیشه شکست می‌خورد.

قنادباشی در پایان با اشاره به یکی دیگر از انگیزه‌های نتانیاهو در حملات اخیر گفت: انتخابات پیش‌روی یکی دیگر از انگیزه‌های نتانیاهو در حملات اخیر است. در حقیقت او می‌کوشد تا کارنامه‌ای مثبت در داخل اسرائیل برای خود رقم بزند. به رغم اینکه نظرسنجی‌ها حاکی از شکست نتانیاهو در انتخابات آینده است، آن‌ها آخرین تلاش‌های خود را می‌کنند و درصدد هستند تا حد ممکن شرایط را برای پیروزی وی مهیا سازند.

 

 







چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - 26 August 2026
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.