قیمت طلا امروز




 دبیر شورای اطلاع‌رسانی

 سایت فرکانس / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

دبیر شورای اطلاع رسانی دولت در آیین گرامیداشت روز خبرنگار بیمه ایران: رسانه‌ها در حفظ یکپارچگی ایران نقش‌آفرین بودند

به گزارش فرکانس، محمد گلزاری در آیین گرامیداشت روز خبرنگار که با حضور مدیران بیمه ایران، خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد، اظهار کرد: جامعه خبری و روزنامه‌نگاری با مشکلات متعددی دست‌وپنجه نرم می‌کند و ضروری است در رویکردهای جدید حکمرانی، توجه ویژه‌ای به جایگاه رسانه و نقش خبرنگاران صورت گیرد. وی در ادامه افزود: [ ]
 دبیر شورای اطلاع رسانی دولت در آیین گرامیداشت روز خبرنگار بیمه ایران: رسانه‌ها در حفظ یکپارچگی ایران نقش‌آفرین بودند
به گزارش فرکانس، محمد گلزاری در آیین گرامیداشت روز خبرنگار که با حضور مدیران بیمه ایران، خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد، اظهار کرد: جامعه خبری و روزنامه‌نگاری با مشکلات متعددی دست‌وپنجه نرم می‌کند و ضروری است در رویکردهای جدید حکمرانی، توجه ویژه‌ای به جایگاه رسانه و نقش خبرنگاران صورت گیرد.

وی در ادامه افزود: امیدواریم بتوانیم روزنامه‌نگاری شایسته و درخور جامعه را شاهد باشیم؛ روزنامه‌نگاری‌ که از پشتوانه حرفه‌ای، استقلال، امنیت و توانایی لازم برای ایفای نقش مؤثر در جامعه برخوردار باشد.

دکتر گلزاری با اشاره به مسائل معیشتی و شغلی خبرنگاران تصریح کرد: در این مسیر باید مشکلات معیشتی و نبود امنیت شغلی جامعه رسانه‌ای برطرف شود تا خبرنگاران بتوانند با آرامش و پشتوانه بیشتر به وظایف حرفه‌ای خود عمل کنند. رفع این مسائل، زمینه‌ساز ورود جامعه به فضای نوینی از رسانه و اطلاع‌رسانی خواهد بود.

دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت در ادامه، نسبت میان روزنامه‌نگاری و جنگ را یکی از موضوعات مهم و قابل تأمل در شرایط کنونی دانست و گفت: ما وارد عرصه‌ای شده‌ایم که حادثه بزرگی همچون جنگ پیش روی جامعه قرار گرفته است. این شرایط، در کنار همه دشواری‌ها، فرصتی برای روایت‌گری متفاوت و کسب تجربه‌های جدید در عرصه روزنامه‌نگاری فراهم کرده است.

​​​​​​​وی ادامه داد: در جریان جنگ و حوادث ماه‌های اخیر، تجربه‌های متعددی به دست آمد که باید با نگاهی حرفه‌ای، دقیق و مسئولانه مورد بررسی قرار گیرد. رسانه‌ها در چنین شرایطی باید بتوانند روایت‌هایی منسجم، واقعی و اثرگذار از وقایع ارائه کنند و تصویر روشنی از ابعاد مختلف رویدادها به جامعه نشان دهند.

دکتر گلزاری با اشاره به نقش عوامل مختلف در حفظ ایران و یکپارچگی کشور اظهار کرد: در جریان جنگ و اتفاقات ماه‌های اخیر، تجربه‌های متعددی شکل گرفت و در کنار اقدامات نیروهای مسلح، رسانه‌ها نیز در حفظ ایران و یکپارچگی کشور نقش مهمی ایفا کردند.

وی افزود: روایت‌گری رسانه‌ای در شرایط بحرانی تنها انتقال خبر نیست، بلکه بخشی از فرایند حفظ انسجام اجتماعی، تقویت آگاهی عمومی و انتقال درست واقعیت‌ها به جامعه است. خبرنگاران در این مسیر باید ضمن رعایت اصول حرفه‌ای از ظرفیت‌های نوین رسانه‌ای برای روایت دقیق و مسئولانه رویدادها استفاده کنند.

دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت در پایان بر ضرورت ایجاد فضای مناسب برای فعالیت حرفه‌ای خبرنگاران تأکید کرد و گفت: حمایت از جامعه رسانه‌ای، توجه به امنیت شغلی و معیشت خبرنگاران و فراهم کردن زمینه برای فعالیت آزادانه و مسئولانه رسانه‌ها از الزامات شکل‌گیری آینده‌ای روشن برای روزنامه‌نگاری و اطلاع‌رسانی در کشور است.







یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ - 23 August 2026
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.