قیمت طلا امروز




 امضای توافق ایران و آمریکا

 سایت ایران آنلاین / ۳ ساعت قبل

تفاهم‌نامه اسلام‌آباد انتخابی عقلانی برای تأمین منافع ملی

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با اشاره به رویکرد عقلانی در حوزه سیاست خارجی گفت: دفاع از تصمیم ایران برای امضای تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، دفاع از اعتماد به آمریکا نیست، بلکه دفاع از حق کشور برای انتخاب ابزار مناسب در جهت تأمین منافع ملی است.
 تفاهم‌نامه اسلام‌آباد انتخابی عقلانی برای تأمین منافع ملی
ایران آنلاین:

    حسین افشین روز دوشنبه در نشست با نخبگان کردستان با تشریح نگاه راهبردی به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد و دوگانه «مذاکره یا مقاومت»، اظهار کرد: پیش از هر چیز باید یک سوءتفاهم اساسی را کنار گذاشت؛ توافق کردن لزوماً مترادف با اعتماد کردن نیست. ما برای تصمیم‌گیری درباره آینده کشور به اعتماد نیاز نداریم، بلکه به «قدرت، عقلانیت و محاسبه» نیازمندیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، وی با تبیین مفهوم قدرت ملی، افزود: قدرت یعنی داشتن حق انتخاب؛ کشور قدرتمند کشوری است که هیچ بازیگری نتواند آن را در برابر یک گزینه ناگزیر قرار دهد؛ ایران قدرتمند هم‌زمان باید توان دفاع، مذاکره، تجارت و ائتلاف‌سازی داشته باشد؛ بتواند مقتدرانه پشت میز مذاکره بنشیند و در صورت عدم تأمین حقوق ملت، از پشت همان میز برخیزد.

افشین با بیان اینکه مقاومت برای حفظ همین حق انتخاب شکل گرفته است، اضافه کرد: مذاکره نیز یکی از شیوه‌های اعمال و بهره‌گیری از حق انتخاب است. از این منظر، تفاهم‌نامه اسلام‌آباد مقصد نهایی نبوده و نیست، بلکه انتخابی عقلانی در میان گزینه‌های پیش‌روی کشور بود.

وی گفت: بهره‌گیری از یک ابزار به معنای کنار گذاشتن سایر ابزارها نیست و دفاع از امضای این تفاهم‌نامه نیز لزوماً به معنای دفاع از فرآیند اجرای آن به شمار نمی‌رود؛ چراکه هنر سیاست، شناخت ابزار مناسب در هر مقطع با هدف بیشینه‌سازی دستاوردها و کاهش هزینه‌ها است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در ادامه با بازخوانی رویکرد مسئله‌محور در مدیریت سیاسی، یادآور شد: در نگاه عقلانی، مذاکره یا عدم مذاکره موضوعیت مستقل ندارد، بلکه پرسش بنیادین این است که مسئله اصلی ایران چیست، منافع کشور در کجا تعریف می‌شود و چگونه می‌توان بدون عبور از اصول، با کمترین هزینه، گرهی از مسائل کشور گشود. سیاست خارجی در این معنا، مدیریت منافع و حل مسئله است، نه مدیریت شعارها.

افشین با اشاره به معنای عمیق استقلال و ایستادگی، تأکید کرد: در شرایط کنونی، پرسش اساسی این است که کدام تصمیم دامنه انتخاب‌های کشور را گسترده‌تر و هزینه‌های تحمیل‌شده بر مردم را کمتر می‌کند؛ استقلال یعنی هیچ قدرتی نتواند ایران را در موقعیتی با تنها یک گزینه قرار دهد.

وی با تأکید بر لزوم ارتقای سطح قدرت کشور به ایجاد منفعت متقابل در روابط بین‌الملل گفت: سال‌ها ایستادگی نشان داد که دشمنی با ایران برای دیگران هزینه‌ساز است؛ اما مرحله بالاتر و تکمیلی قدرت آن است که جهان دریابد همکاری با ایران منفعت پایدار دارد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور افزود: دوستی‌های سیاسی در نظام بین‌الملل بدون اتکا به منافع مشترک اعم از ترکیبی از منافع علمی، فناوری، اقتصادی، امنیتی، ژئوپلیتیک و فرهنگی—دوام نخواهد آورد و باید محیطی بسازیم که همکاری با ایران غیرقابل جایگزین باشد.

  هنر سیاست تبدیل قدرت به دستاورد ملموس است

 

افشین با تأکید بر پیوند مستقیم علم و فناوری با دیپلماسی گفت: مرحله تکمیلی قدرت ملی آن است که همکاری با ایران برای شرکای بین‌المللی واجد منفعتی پایدار و غیرقابل جایگزین باشد تا کنار گذاشتن کشور از معادلات جهانی ممکن نباشد.

وی در ادامه تشریح الزامات سیاست خارجی و قدرت ملی اظهار کرد: رابطه راهبردی با کشورهایی نظیر چین، روسیه، هند، پاکستان، عراق، همسایگان آسیای مرکزی، قفقاز و حوزه خلیج‌فارس تنها زمانی پایدار می‌ماند که در محاسبه منافع ملی آن‌ها معنا و ارزش مشترک تولید کند؛ صِرف نامیدن یک کشور به عنوان «دوست یا شریک» کافی نیست، بلکه باید زمینه‌های واقعی و مشترک همکاری را خلق کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت‌های سرشار کشور در حوزه‌های جغرافیا، انرژی، بازار، نیروی انسانی و علم و فناوری، اضافه کرد: داشتن ظرفیت به‌تنهایی مترادف با داشتن قدرت نیست؛ هنر راهبردی این است که این ظرفیت‌ها به شبکه‌ای درهم‌تنیده از منافع مشترک تبدیل شوند. در این نقطه است که علم، فناوری و دانشگاه‌ها مستقیماً به سیاست خارجی متصل می‌شوند.

افشین افزود: اگر تأکید داریم که همکاری با ایران باید دارای منفعت باشد، بخش مهمی از این منفعت را بخش فناوری و دانشگاه‌ها خلق می‌کنند. ما باید محصول و فناوری‌ای عرضه کنیم که بازار منطقه و جهان به آن نیاز داشته باشد؛ در حوزه‌های حیاتی چون آب، انرژی، سلامت، امنیت غذایی، هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال راه‌حل ارائه دهیم تا حذف ایران از معادلات منطقه‌ای و جهانی هزینه‌بر و ناممکن شود. کشوری که توان حل مسائل دیگران را دارد، به سادگی قابل حذف نیست.

وی با تبیین لایه جدید امنیت ملی، تاکید کرد: هدف ما باید رسیدن به نقطه‌ای باشد که در پکن، مسکو، دهلی، بغداد، اسلام‌آباد، دوحه یا مسقط، هر تصمیمی درباره ایران با این محاسبه همراه شود که «آسیب به رابطه با تهران چه هزینه‌ای در پی دارد و چه منفعتی را سلب می‌کند؟» تحقق این راهبرد نه وابستگی است و نه عدول از استقلال، بلکه شکل پخته‌تر و مدرن‌تری از قدرت ملی است؛ چراکه استقلال یعنی تصمیم‌گیری در تهران و عقلانیت یعنی ایجاد منفعت در همکاری با ایران برای حداکثر بازیگران بین‌المللی.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با تأکید مجدد بر عقلانی بودن رویکردهای دیپلماتیک از جمله تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، گفت: نباید قدرت و دیپلماسی را در برابر هم قرار داد؛ مذاکره بدون اتکا به قدرت آسیب‌پذیر است و قدرتی هم که نتواند به دستاورد ملموس سیاسی، اقتصادی و رفاهی برای مردم تبدیل شود، از تمام ظرفیت خود بهره نبرده است، در واقع هنر سیاست، تبدیل قدرت به نتیجه است.

افشین یادآور شد: مسئله بنیادین، دوگانه «مذاکره یا عدم مذاکره» نیست، بلکه مسئله اصلی «ایران» است. راهبرد جامع کشور بر ۲ پایه استوار است: «قدرت انتخاب» به گونه‌ای که هیچ گزینه‌ای به ما تحمیل نشود و «قدرت خلق منفعت» تا هیچ قدرتی نتواند به آسانی مسیر همکاری با ایران را کنار بگذارد.

  رفع دغدغه مسکن و استخدام نخبگان در اولویت دولت چهاردهم 

 

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تشریح سازوکارهای نوین حمایتی از جامعه نخبگانی، از پیش‌بینی واگذاری زمین‌های مرغوب بدون تشریفات معمول، تسهیل وام‌های ساخت مسکن در قالب تعاونی، و جذب بدون آزمون نخبگان در دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی خبر داد.

افشین با اشاره به برنامه‌های معاونت علمی برای اتصال ظرفیت نخبگانی به ساختار اجرایی کشور گفت: هدف اساسی ما پیوند مستقیم نخبگان با دستگاه‌های اجرایی است. در حوزه‌های اولویت‌دار نظیر مدیریت هوشمند و بهینه‌سازی انرژی، معاونت علمی آمادگی دارد تا از شکل‌گیری و استقرار هسته‌های اولیه نخبگانی پشتیبانی همه‌جانبه داشته باشد.

وی با اشاره به جایگاه علمی برگزیدگان جایزه علامه طباطبایی افزود: جایزه علامه طباطبایی معتبرترین نشان علمی کشور است که معیارهای بسیار سخت‌گیرانه‌ای دارد و هر فرد تنها یک‌بار در طول حیات علمی خود امکان دریافت آن را می‌یابد. حضور اساتید برگزیده این جایزه در استان نشان‌دهنده عمق و کیفیت بالای پژوهش در این منطقه است.

رقابت دانشمندان ایرانی با بودجه‌های چند ۱۰ میلیارد دلاری جهان

رئیس بنیاد ملی نخبگان با مقایسه اعتبارات پژوهشی کشور با بنیادهای علم جهانی اظهار داشت: بودجه بنیادهای علمی مطرح دنیا رقمی بین ۱۰ تا ۲۰ میلیارد دلار است، در حالی که کل اعتبارات شبکه علمی، دانشگاهی و حقوق و دستمزد کشور در مجموع زیر یک میلیارد دلار برآورد می‌شود. با وجود این شکاف اعتباری، دانشمندان و اساتید ما در بالاترین سطوح جهانی رقابت می‌کنند، ضمن اینکه با استقرار دولت چهاردهم و حضور چهره‌های دانشگاهی در رأس دولت، پیگیر افزایش جدی سهم پژوهش و تجهیز شبکه آزمایشگاه‌های ملی هستیم.

 

وی در خصوص مزیت‌های منطقه‌ای، اضافه کرد: باید بر مزیت‌های نسبی استان از جمله زنجیره ارزش کشاورزی و صنایع تبدیلی تمرکز کرد و با ورود سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و طرح‌هایی مانند شهرک سلامت، ارزش افزوده اقتصادی خلق کرد.

  تدابیر ویژه برای مسکن نخبگان؛ تسهیلات ساخت و تعاونی‌ها

 

افشین با اشاره به پیگیری دغدغه مسکن نخبگان، افزود: بر اساس آیین‌نامه‌های مصوب دولت چهاردهم، امکان تخصیص زمین به نخبگان خارج از فرآیندها و تشریفات ثبت‌نامی معمول فراهم شده است. انتظار داریم با همراهی استانداری، اراضی اختصاص‌یافته به نخبگان از میان زمین‌های مرغوب استان باشد. همچنین محدودیت‌های بانکی مربوط به ارزش زمین و وام برای حوزه «ساخت مسکن» برطرف شده و این تسهیلات می‌تواند از طریق تعاونی‌های نخبگانی جهت احداث واحدها تخصیص یابد.

رویکرد مهارت‌افزایی در طرح شهید احمدی‌روشن

وی درباره تفاوت رویکرد در طرح‌های نخبگانی و پژوهش‌های کلان گفت: در طرح‌هایی نظیر شهید احمدی‌روشن هدف ما تمرین، تجربه و مسئله‌محوری توسط جوانان و دانشجویان است و نباید چارچوب‌های سخت‌گیرانه نتیجه‌گرا مانع خلاقیت آنان شود؛ چراکه این مسیر فرصتی برای آشنایی با ساختار دستگاه‌های اجرایی است. در نقطه مقابل، طرح‌های مصوب بنیاد علم دارای استانداردهای دقیق و خروجی‌محور هستند.

  مسیرهای متنوع جذب و استخدام نخبگان و دوره‌های پسادکتری

 

معاون علمی رئیس‌جمهور با تشریح فرآیند استخدام و به‌کارگیری نخبگان اعلام کرد: مسیرهای متعددی از جمله دوره‌های پسادکتری (Postdoc) با حمایت مالی بنیاد ملی نخبگان و بنیاد علم طراحی شده که استادمحور است.

وی در خصوص جذب در دستگاه‌های اجرایی افزود: چنانچه دستگاه‌های استانی نیازهای خود را از طریق سازمان اداری و استخدامی تجمیع و اعلام کنند، نخبگان واجد شرایط (به‌ویژه پنج درصد برتر) بدون نیاز به آزمون استخدامی معرفی می‌شوند تا دستگاه‌ها از میان افراد معرفی‌شده اقدام به جذب کنند. اولویت این فرآیند با متقاضیان و ظرفیت‌های بومی همان استان است و پیش‌بینی می‌شود فراخوان آن تا پایان سال نهایی و منتشر گردد.

افشین به سازوکار جذب نخبگان در صنایع بزرگ و شرکت‌های خصوصی اشاره کرد و گفت: طرح جذب نخبگان در بخش خصوصی و بنیادهای بزرگ اقتصادی نیز برنامه‌ریزی شده و فراخوان آن در آبان یا اوایل آذرماه اعلام خواهد شد تا نخبگان بتوانند در بسترهای متنوع صنعتی و اجرایی به کار گرفته شوند.

به گزارش ایرنا، حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور روز دوشنبه به سنندج سفر کرد.

دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان، بازدید از پارک علم و فناوری استان، دیدار با هیات رئیسه دانشگاه کردستان، نشست با نخبگان استان و شرکت در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان از برنامه‌های سفر معاون رئیس‌جمهور به کردستان بود.

 

 

انتهای پیام/







دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026
سایت خبرآنلاین

ببینید | ویدئوی نادر از پزشکیان در دوران دانشجویی؛ سال چهارم پزشکی در اوایل انقلاب

چگونه یک اشتباه رسانه‌ای باعث فروپاشی دیوار برلین شد
سایت تابناک

چگونه یک اشتباه رسانه‌ای باعث فروپاشی دیوار برلین شد

دیوار برلین، یکی از مهم‌ترین نمادهای جنگ سرد، پس از ۲۸ سال نه با یک فرمان رسمی و برنامه‌ریزی‌شده، بلکه در پی یک اعلام شتاب‌زده در نشست خبری آلمان شرقی عملاً...
         
سایت تابناک

چرا این همه آگهی شغلی جعلی منتشر می‌شود؟

سایت خبرآنلاین

ببینید | رئیس سازمان بهینه‌سازی حرف دل مردم را زد: کیفیت خودروها دلیل مصرف بالای بنزین

آموزش کشتن پسر ترامپ همراه با جایزه 10میلیون دلاری در تلویزیون
سایت تابناک

آموزش کشتن پسر ترامپ همراه با جایزه 10میلیون دلاری در تلویزیون

صداوسیما در اقدامی کم سابقه ، اطلاعات محرمانه و مکان‌های دقیق تردد بارون ترامپ پسر دونالد ترامپ و نقاطی که وی در تیررس است را منتشر کرد و در انتها برای کشتن...
         
سناریوی ممتد یک فاجعه
خبرگزاری ایرنا

سناریوی ممتد یک فاجعه

تهران- ایرنا- پیش از آنکه بوی سوختن تن‌ها و فریادهای بلند مردان و زنان از پشت درهای بسته سینمارکس، گوش آبادان را کر کند، این قدرت و سید بودند که روی پرده «گوزن‌ها» نقش آفرینی می‌کردند. فیلمی که به سبب قصه‌اش، حواشی زیادی داشت و سوختنِ تماشاگرانش در آن شب گرم مردادماه در سینما رکس، خود تبدیل شد به هیزمی …
چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند
سایت عصرایران

چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند

در برخی نقاط، نشانه‌هایی از خراش‌های عمیق روی تنه درختان دیده می‌شود؛ خراش‌هایی که به نظر می‌رسد با ابزار نوک‌تیز ایجاد شده‌اند. از محل این زخم‌ها، شیره یا ر...
         
سایت تابناک

ویدیوی کامل مجری درباره «جنوب ایران فدای جنوب لبنان»

پایان یک صدا، آغاز صدها خاطره
خبرگزاری ایرنا

پایان یک صدا، آغاز صدها خاطره

تهران- ایرنا- بعضی صداها، فقط شنیده نمی‌شوند؛ در خاطره‌ها می‌مانند. صدای ایرج از همان صداها بود؛ صدایی که سال‌ها از رادیو به خانه‌ها آمد، روی تصویر ستاره‌های سینما نشست و با فردین چنان گره خورد که بخشی از حافظه سینمای ایران شد. حالا با رفتن ایرج، شاید صاحبِ صدا نباشد، اما صدایش هنوز زنده است.
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم / توهین زشت یک نماینده مجلس به مهسا امینی

سایت انتخاب

ببینید/ روایتی از کهن ترین سکونتگاه بشر در ایران

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ هلند؛ سرزمین آب، حالا تشنه مانده است!

ایران خودرو و سایپا مسئول بحران بنزین شدند
سایت تابناک

ایران خودرو و سایپا مسئول بحران بنزین شدند

اسماعیل سقاب اصفهانی معاون رئیس‌جمهور ایران و رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی گفت: «...به دلیل شرایط جنگی و محدودیت‌هایی که در آن قرار داریم باید به...
نسل زد چگونه خود را آرام می‌کند؟
خبرگزاری ایسنا

نسل زد چگونه خود را آرام می‌کند؟

زندگی در شهرهای بزرگ، با سرعت بی‌سابقه‌ای در جریان است؛ از مسیر رفت‌وآمد و محل کار تا ساعت‌هایی که در فضای مجازی و صفحه‌های موبایل سپری می‌شود. میان دغدغه‌های اقتصادی، فشارهای تحصیلی و نگرانی درباره آینده مبهم، استرس برای بسیاری از جوانان به بخشی از زندگی روزمره تبدیل شده است. جنگ علیه ایران هم فشار …
ویدیو/ چرا مغز انسانِ امروزی در اوج ثبات نسبی، سیگنالِ فقر صادر می‌کند؟
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ چرا مغز انسانِ امروزی در اوج ثبات نسبی، سیگنالِ فقر صادر می‌کند؟

شبکه‌های اجتماعی با نمایش مداوم سبک زندگی‌های لوکس، معیار جوانان برای سنجش ثروت و امنیت مالی را تغییر داده‌اند؛ به‌طوری که حتی برخی افراد با وضعیت اقتصادی باثبات نیز احساس می‌کنند از نظر مالی عقب مانده‌اند.
         
ویدیو/ بدرقه «پهلوان آواز» تا خانه ابدی
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ بدرقه «پهلوان آواز» تا خانه ابدی

مراسم تشییع پیکر ایرج، خواننده پیشکسوت موسیقی ایران، امروز جمعه (۲۳ مرداد ۱۴۰۵)، با حضور جمعی از هنرمندان، مسئولان فرهنگی، اهالی موسیقی و مردم از مقابل تالار وحدت تهران برگزار شد. حسین خواجه امیری معروف به «ایرج» از خوانندگان نامدار موسیقی ایرانی که طی ماه‌های گذشته در بستر بیماری بود، روز چهارشنبه (۲۱ …
سایت خبرآنلاین

ببینید | اعتراف عجیب مسعود فراستی درباره بهرام افشاری

سایت تابناک

ماجرای پلمب کافه‌ها چیست؟

ببینید | تراستی‌ها کیستند و چه نقشی در اقتصاد تحریم‌زده ایران دارند؟
سایت خبرآنلاین

ببینید | تراستی‌ها کیستند و چه نقشی در اقتصاد تحریم‌زده ایران دارند؟

با تداوم تحریم‌ها، تراستی‌ها به یکی از ابزارهای انتقال درآمدهای نفتی ایران بدل شدند؛ شبکه‌هایی که نقششان مهم است اما همچنان با ابهام نظارتی همراه‌اند. اصلاح «تراستی» در سال‌های اخیر به یکی از پرکاربردترین واژه‌ها در ادبیات اقتصادی ایران تبدیل شده است؛ مفهومی که اگرچه ریشه در واژه انگلیسی Trust دارد، …
         
لحظه انتقال گروگانگیر خیابان ولیعصر تهران توسط نوپو | ویدئو
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

لحظه انتقال گروگانگیر خیابان ولیعصر تهران توسط نوپو | ویدئو

حادثه گروگانگیری در خیابان ولیعصر تهران با حضور مأموران به آزادی گروگان منجر شد.
سایت رکنا

فیلم / شوخی نا متعارف آقای مجری با خانم مجری روی آنتن زنده / پیمان طالبی کیف زنانه را بازرسی کرد

سایت عصرایران

زنِ بادیگارد محافظ نیوشا ضیغمی در مسجد شهرک غرب

ساعت ۸:۱۵ ششم اوت ؛ هیروشیما / وقتی شهر در دیگ قیر می‌جوشید
سایت عصرایران

ساعت ۸:۱۵ ششم اوت ؛ هیروشیما / وقتی شهر در دیگ قیر می‌جوشید

هنوز بامداد ششم اوت فرانرسیده بود که گزارش‌های هواشناسی، از میان گزینه‌های تعیین‌شده برای بمباران، هیروشیما را به‌عنوان هدف نهایی انتخاب کرد. تصور کنید؛ تنها...
سایت عصرایران

برخورد تاریخی موشک فالکون ۹ با ماه

ویدیو/ چرا مغز ما عاشق داستان است؟
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ چرا مغز ما عاشق داستان است؟

ما میدانیم هری پاتر، فرودو یا لوک واقعی نیستند. اما چرا وقتی برایشان اتفاقی می افتد، ناراحت یا خوشحال می شویم؟ چرا مغز ما عاشق داستان است؟
ایران و استهلاک اقتصاد
روزنامه شرق

ایران و استهلاک اقتصاد

اقتصاد ایران در سالهای گذشته مدام کوچک و کوچکتر و به تعبیر محمدمهدی بهکیش، اقتصاددان مستهلک شده است. او به شرق می گوید که در دهه های گذشته
سایت تابناک

نحوه قتل فجیع مامور نیروی انتظامی در حوادث دی

سایت تابناک

تصاویر آماده سازی یگان ویژه سپاه برای جنگ زمینی

ویدیوی آموزش کشتن همسر دونالد ترامپ
سایت تابناک

ویدیوی آموزش کشتن همسر دونالد ترامپ

ویدیوی آموزش کشتن ملانیا ترامپ همسر دونالد ترامپ که توسط برخی رسانه‌ها منتشر شده را می‌بینید.
سایت تابناک

ویدیوی منتشر نشده از لیندسی گراهام درباره برنامه رژیم چنج در چند هفته!

سایت رکنا

فیلم / ۵۰۰ سال باید بگذرد تا اکبر عبدی دیگری بیاید / محمدرضا شریفی‌نیا به زبان ستایش گفت

سایت تابناک

ادای احترام جناب‌خان به مرحوم اکبر عبدی

ویدیو/ پرسوناهای اکبر عبدی
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ پرسوناهای اکبر عبدی

اکبر عبدی بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون، در شامگاه جمعه ۲ مرداد ماه به دلیل سکته‌ی قلبی درگذشت. این هنرمند که به مرد هزارچهره سینمای ایران شهرت داشت، مهارت ویژه‌ای در ایفای نقش‌های مختلف با تکیه بر گریم‌های سنگین و دقیق داشت.
سایت خبرآنلاین

ببینید | اعتراض کیتی پری به اقدام کاخ سفید درباره جنگ ایران

سایت خبرآنلاین

ببینید | ادبیات عجیب و توهین‌آمیز مجری شبکه دو در آنتن زنده تلویزیون نسبت به هیات مذاکره‌کننده

سایت تابناک

مداحی مجید بنی فاطمه برای اکبر عبدی

سایت تابناک

حرف‌های اکبر عبدی درباره ترسش از جنگ

سایت تابناک

آخرین تصاویر پل‌ها و تونل‌های مورد حمله آمریکا

سایت تابناک

تصاویر جانفداها با سلاح لبه تنگه هرمز

از خنده تا اشک؛ بهترین نقش‌های اکبر عبدی در یک ویدئو
سایت الف

از خنده تا اشک؛ بهترین نقش‌های اکبر عبدی در یک ویدئو

اکبر عبدی در ۶۶ سالگی از دنیا رفت؛ بازیگری که بیش از چهار دهه با نقش‌های ماندگارش در حافظه جمعی ایرانیان جاودانه شد.
فیلم|۱۱۰سال روایت دانایی
خبرگزاری ایرنا

فیلم|۱۱۰سال روایت دانایی

تبریز - ایرنا - دبیرستان فردوسی تبریز، که به عنوان یکی از نخستین کانون‌های آموزشی نوین در ایران شناخته می‌شود، در آستانه ورود به دومین قرن حیات فرهنگی خود قرار دارد؛ مدرسه‌ای که از زمان تأسیس در سال ۱۲۹۳ شمسی تاکنون، با پرورش خیل عظیمی از مشاهیر، دانشمندان و مفاخر برجسته ادبی و علمی ایران، سهمی بی‌بدیل …
فیلم | قنات‌های دوقلوی بَم؛ سازه‌های مهجورِ جهانی
خبرگزاری ایرنا

فیلم | قنات‌های دوقلوی بَم؛ سازه‌های مهجورِ جهانی

کرمان – ایرنا – قنات‌های اکبرآباد و قاسم‌آباد بَروات بم در شرق استان کرمان، صدها سال است که صبورانه و سخاوتمندانه آب را از دل زمین عبور داده و به نخلستان‌ها می‌رسانند. این ۲ قنات که قدمت آن را مربوط به دوران قاجار می‌دانند با وجود اینکه در سال ۹۵ در فهرست آثار جهانی یونسکو قرار گرفته‌اند، چندان شناخته‌شده …
سایت تابناک

مجری صداوسیما: سریع کشورهای عربی را تخلیه کنید؛ وقت شترسواری است!

شهرآرانیوز

ویدئو | اشک‌های مجید صالحی مقابل منزل زنده‌یاد اکبر عبدی

سایت تابناک

آخرین ویدیوی اکبر عبدی؛ گریه‌ تلخ برای شرایط اقتصادی

تماس موساد با وزیر نفت حین منفجر کردن خطوط اصلی گاز ایران!
سایت تابناک

تماس موساد با وزیر نفت حین منفجر کردن خطوط اصلی گاز ایران!

جواد اوجی وزیر نفت دولت ابراهیم رئیسی فاش کرد که در 25 بهمن 1402 شاه لوله‌های انتقال گاز ایران توسط اسرائیل منفجر شده و روایت عجیبی از آن تعریف کرد. اوجی گفت...
سایت فرارو

ویدئو؛ استقرار موشک ذوالفقار در میدان آزادی

۳ دقیقه از مناظره جنجالی ثابتی با یک نماینده مجلس
سایت فرارو

۳ دقیقه از مناظره جنجالی ثابتی با یک نماینده مجلس

محمدمهدی شهریاری خطاب به امیرحسین ثابتی که هر دو از اعضای نمایندگان مجلس هستند، گفت: «شما نمی‌توانید سر میز مذاکره بنشینید و بگویید می‌کشم‌تان»، و او در پاسخ تأکید کرد: «باید عمل کنیم.»
سایت انتخاب

ببینید/ تقلید حرکات ترامپ توسط فرد حاضر در سخنرانی وی

به‌یادماندنی‌ترین فیلم‌های کودک سینمای ایران
سایت برترینها

به‌یادماندنی‌ترین فیلم‌های کودک سینمای ایران

مروری داریم بر به‌یادماندنی‌ترین فیلم‌های کودک در دهه شصت و هفتاد؛ آثاری که هنوز هم با دیدن چند ثانیه از آن‌ها، بوی کودکی در ذهن زنده می‌شود.
چرا گذار روسیه به سرمایه‌داری شکست خورد؟
سایت تابناک

چرا گذار روسیه به سرمایه‌داری شکست خورد؟

این گزارش به گذار اقتصادی روسیه پس از فروپاشی شوروی می‌پردازد و آن را با تجربه چین و لهستان مقایسه می‌کند. اصلاحات سریع شامل آزادسازی قیمت‌ها و خصوصی‌سازی گس...
         
وحید تاج روی پل بمباران شده کرج خواند
سایت برترینها

وحید تاج روی پل بمباران شده کرج خواند

وحید تاج، خواننده، اجرای جدیدی را روی پل B1 ضبط کرده و منتشر کرد.
ویدیو/ چرا ایرانی‌ها در گرما چایی می‌نوشند، اما اروپایی‌ها می‌میرند؟
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ چرا ایرانی‌ها در گرما چایی می‌نوشند، اما اروپایی‌ها می‌میرند؟

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ وقتی استخرهای لوکس، شالیزارهای بالی را خشک می‌کنند

بمپور؛ دژ دائم دوران
خبرگزاری ایرنا

بمپور؛ دژ دائم دوران

تهران-ایرنا-قلعه بمپور یکی از شاهکارهای مهندسی ایرانیان باستان، در معماری دفاعی با دیوارهای بلند، برج‌های نگهبانی و دروازه‌های محکم است که در قالب یک دژ تسخیرناپذیر، سال‌ها در برابر تهاجم دشمنان این خاک پایدار مانده است. اگرچه دشمن آمریکایی صهیونیستی بامداد چهارشنبه ۲۴ تیر ماه با ۱۳ فروند موشک، آسایشگاه …
سایت آخرین خبر

هیرمند در وضعیت بحرانی؛ طوفان و ریزگرد زندگی مردم را مختل کرد

خبرگزاری ایرنا

صدای ایستادگی از قلب خلیج فارس

سایت فرارو

ملاقات نادر با فرمانده پلیس زن در حکومت طالبان

بیت‌کوین چگونه کار می‌کند؟
سایت تابناک

بیت‌کوین چگونه کار می‌کند؟

بیت‌کوین به عنوان شناخته‌شده‌ترین رمزارز جهان، مدلی متفاوت از پول دیجیتال را معرفی می‌کند؛ مدلی که برخلاف تراکنش‌های بانکی و پرداخت‌های کارت اعتباری، به نهاد مرکزی، دولت یا شرکت پردازشگر وابسته نیست. این ویدیو توضیح می‌دهد که تراکنش‌های بیت‌کوین چگونه در شبکه‌ای توزیع‌شده از رایانه‌ها ثبت و تأیید می‌شوند، …
سایت فرارو

ببینید؛ اجرای بیژن مرتضوی با ارکستر فیلارمونیک در نیمه فینال جام جهانی