قیمت طلا امروز




 مهریه زنان

 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۱ ساعت قبل

پیشنهاد حذف سقف ۱۴ سکه مهریه یا افزایش پلکانی آن | لایحه کرامت زنان همچنان در انتظار رفع اختلافات

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس از ثبت دو پیشنهاد درباره اصلاح مقررات مهریه خبر داد و گفت: پیشنهاد نخست حذف سقف ۱۴ سکه برای ضمانت اجرای کیفری و پیشنهاد دوم تعیین سقف پلکانی ۱۴ سکه در سال اول و افزایش سه سکه به ازای هر سال زندگی مشترک است.
 پیشنهاد حذف سقف ۱۴ سکه مهریه یا افزایش پلکانی آن | لایحه کرامت زنان همچنان در انتظار رفع اختلافات
به گزارش همشهری آنلاین، زهرا خدادادی رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی در نشست با جمعی از خبرنگاران، با اشاره به شرایط جنگ روایت‌ها افزود: امروز مرز میان خبر و شایعه و همچنین نقد و تخریب در فضای رسانه‌ای تعیین می‌کند که جامعه به سمت عزت و سربلندی ملی حرکت کند یا دچار آشفتگی روانی شود.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس، خبرنگاران را سربازان خط مقدم جنگ نرم دانست و اظهار کرد: سلاح خبرنگاران اخلاق، صداقت و تخصص است و مأموریت آنها در شرایط امروز، دفاع از امنیت روانی و هویت ملی جامعه است.

وی با اشاره به جنگ اخیر گفت: خبرنگاران نشان دادند ایران نه‌تنها در میدان نظامی، بلکه در جبهه روایت و روایتگری نیز شکست‌ناپذیر است و اجازه ندادند دشمن پیروزی‌های خیالی خود را به افکار عمومی تحمیل کند.

خدادادی همچنین بر ضرورت حفظ انسجام ملی و امیدآفرینی تأکید کرد و گفت: دشمن به دنبال ایجاد اختلاف و دوقطبی‌سازی است و رسانه‌ها می‌توانند با روایت صحیح و توجه به خدمات و اقدامات مثبت، در ایجاد امید و انگیزه در جامعه نقش‌آفرین باشند.

نقش زنان از حمایت به هدایت تبدیل شد

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس در ادامه با قدردانی از زنان در عرصه‌های مختلف اجتماعی، علمی، آموزشی، سلامت، فرهنگ، اقتصاد، ورزش، رسانه و مدیریت گفت: زنان در جنگ اخیر نشان دادند نقش آنها در پایداری جامعه حاشیه‌ای نیست، بلکه اساسی است.

وی افزود: نقش زنان در این جنگ از نقش حمایتی به نقش هدایتی تبدیل شد و زنان در بسیاری از عرصه‌ها پیشرو و پیشران بودند.

خدادادی با گرامیداشت یاد شهدای زن، شهدای دانش‌آموز و شهدای خبرنگار، از جمله شهیده فرشته، بر نقش زنان در دفاع از کشور تأکید کرد.

وی همچنین با اشاره به افزایش تعداد خانواده‌های شهدا در جنگ اخیر گفت: همسران شهدا و خانواده‌های شهدا نیازمند برنامه‌ریزی منسجم و سیاست‌گذاری متناسب با شرایط جدید هستند و فراکسیون زنان این موضوع را پیگیری می‌کند.

خدادادی یکی از مهم‌ترین محورهای فعالیت فراکسیون زنان و خانواده در ماه‌های گذشته را اجرای فصل شانزدهم برنامه هفتم پیشرفت عنوان کرد و گفت: بیش از ۱۰ جلسه تخصصی برگزار و مکاتبات متعددی با دستگاه‌های مرتبط انجام شده است.

وی افزود: در این جلسات ضمانت اجرای احکام برنامه، شاخص‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها، تقسیم مسئولیت‌ها و چالش‌ها و خلأهای موجود بررسی شده است.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس تأکید کرد: هدف فراکسیون صرفاً ارائه فهرستی از مشکلات نبوده، بلکه تلاش کرده‌ایم در کنار هر مسئله، پیشنهاد و راهکار ارائه کنیم.

وی از برگزاری جلسات با سازمان بهزیستی، وزارت ورزش و جوانان و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای پیگیری تکالیف دستگاه‌ها در برنامه هفتم خبر داد و گفت: این پیگیری‌ها همچنان ادامه دارد.

خدادادی همچنین با اشاره به شرایط اجتماعی و اقتصادی جدید پس از جنگ، بازنگری در برنامه هفتم با توجه به شرایط جدید کشور و نسل آینده را ضروری دانست.

فراکسیون زنان با تضعیف حقوق اقتصادی زنان در مهریه مخالف است

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس در ادامه درباره اصلاح قانون مهریه گفت: قریب به اتفاق بانوان نماینده عضو فراکسیون زنان و خانواده با اصلاحاتی که موجب تضعیف حقوق قانونی و امنیت اقتصادی زنان شود مخالف هستند.

وی افزود: ما منکر چالش‌های موجود در بحث مهریه نیستیم، اما راه‌حل این مشکلات باید کارشناسی، جامع و عادلانه باشد و نباید برای حل مشکل یک طرف، حقوق طرف دیگر نادیده گرفته شود.

خدادادی با اشاره به طرح اصلاح برخی قوانین نحوه اجرای محکومیت‌های مالی که موضوع مهریه نیز در آن مطرح است، گفت: این طرح به‌زودی در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد و ممکن است در یکی از جلسات آینده صحن بررسی شود.

آمار زندانیان مهریه اغراق‌آمیز است

وی با انتقاد از برخی آمارهای مطرح‌شده درباره زندانیان مهریه گفت: آماری که به شکل جنجالی درباره زندانیان مطرح می‌شود، درست نیست و همه محکومان مالی، محکومان مهریه نیستند.

خدادادی افزود: فردی که واقعاً معسر باشد، طبق قانون نباید صرفاً به دلیل ناتوانی در پرداخت مهریه زندانی شود و پرداخت مهریه متناسب با توان مالی او انجام می‌شود.

وی گفت: در مقررات جدید نیز برای فردی که توانایی پرداخت ندارد، ضمانت اجرای حبس و حتی پابند به این شکل در نظر گرفته نمی‌شود و مهریه متناسب با توان پرداخت او قسط‌بندی خواهد شد.

دو پیشنهاد برای سقف ۱۴ سکه مهریه

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس گفت: در بازگشت مواد مربوط به مهریه به صحن علنی، دو پیشنهاد مشخص ثبت کرده‌ایم.

وی نخستین پیشنهاد را حذف عدد ۱۴ سکه عنوان کرد و گفت: در شرایطی که برای افراد فاقد استطاعت مالی، زندان موضوعیت ندارد، تعیین عدد ۱۴ سکه به‌عنوان ضمانت اجرا جز ایجاد نگرانی و القای موج منفی در جامعه تأثیر دیگری ندارد.

خدادادی افزود: اگر مجلس بر تعیین سقف ۱۴ سکه اصرار داشته باشد، پیشنهاد دوم ما تعیین یک سقف پلکانی است.

وی توضیح داد: بر اساس این پیشنهاد، در سال اول پس از ازدواج سقف ضمانت اجرای کیفری مهریه ۱۴ سکه خواهد بود و پس از آن به ازای هر سال زندگی مشترک، سه سکه به این سقف اضافه می‌شود.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس افزود: این پیشنهاد را بنده و آقای نجابت، نماینده شیراز، به صورت مشترک ثبت کرده‌ایم.

وی ادامه داد: برای نمونه، پس از ۲۰ سال زندگی مشترک، ۶۰ سکه به سقف اولیه اضافه می‌شود و سقف ضمانت اجرای کیفری در این حالت به ۷۴ سکه خواهد رسید.

مهریه بالاتر از ۱۴ سکه همچنان قابل وصول است

خدادادی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا سقف ۱۴ سکه به معنای از بین رفتن امکان دریافت مهریه بیشتر است، گفت: اگر مرد دارایی داشته باشد و توانایی پرداخت داشته باشد، مهریه هر میزان که باشد، حتی هزار یا دو هزار سکه، از اموال او قابل وصول است.

وی توضیح داد: عدد ۱۴ سکه مربوط به ضمانت اجرای کیفری است و اصل حق مالی زن را از بین نمی‌برد.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس البته گفت: یکی از نگرانی‌های ما این است که در صورت اجرای این شیوه، زنان برای دریافت مهریه بالاتر از سقف ضمانت اجرایی باید توانایی مالی مرد را اثبات کنند و این کار می‌تواند برای آنها دشوار باشد.

وی افزود: سامانه‌ای نداریم که به‌صورت رسمی و مشخص اعلام کند میزان دارایی فرد چقدر است و در نتیجه ممکن است زن مجبور شود برای اثبات دارایی مرد اقدام کند.

جلوگیری از انتقال اموال بدهکار؛ نکته مثبت مقررات جدید

خدادادی یکی از نکات مثبت مقررات جدید را جلوگیری از فرار از پرداخت دین دانست و گفت: بر اساس مقررات جدید، از زمانی که فرد طلب خود را اعلام می‌کند، امکان انتقال اموال برای فرد بدهکار به منظور فرار از پرداخت دین محدود می‌شود.

وی افزود: این موضوع می‌تواند به اجرای بهتر حقوق مالی طلبکار کمک کند.

مهریه نباید با قداست خانواده مخلوط شود

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس تأکید کرد: مهریه یک حق مالی است و نباید موضوع مالی مهریه را با قداست خانواده و ازدواج مخلوط کرد.

وی گفت: هیچ زنی در شرایط عادی و در یک زندگی مشترک مطلوب، مهریه خود را مطالبه نمی‌کند؛ مهریه برای شرایط خاص و اضطراری است و می‌تواند پس از جدایی به‌عنوان پشتوانه مالی زن مورد استفاده قرار گیرد.

خدادادی با اشاره به زنانی که پس از سال‌ها زندگی مشترک به دلیل خشونت، خیانت یا مشکلات دیگر مجبور به جدایی می‌شوند، گفت: این زنان پس از طلاق آسیب‌پذیری بیشتری دارند و نیازمند پشتوانه مالی و حمایت هستند.

وی تأکید کرد: باید مجموعه حقوق مالی زن و مرد و شرایط خانواده در کنار یکدیگر دیده شود.

طلاق‌های صوری برای دریافت مستمری والدین نیازمند بررسی آماری است

در بخش دیگری از این نشست، موضوع طلاق‌های صوری با هدف استفاده از مستمری والدین متوفی مطرح شد.

خدادادی گفت: موضوعی مطرح شده که برخی دختران پس از فوت پدر یا مادر خود با هدف دریافت حقوق و مستمری والدین، از همسر خود به‌صورت صوری طلاق می‌گیرند، در حالی که همچنان با همسرشان زندگی می‌کنند.

وی افزود: ابتدا باید مشخص شود این اتفاق تا چه میزان در کشور رخ می‌دهد و آمار دقیقی درباره آن به دست آید.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس گفت: اگر مشخص شود این موضوع فراگیر است، باید بررسی کنیم قانون چگونه می‌تواند در این زمینه مداخله کند و با نظر کارشناسان راهکار مناسبی ارائه شود.

وی با اشاره به پیگیری این موضوع در سال‌های گذشته اظهار کرد: در گذشته نیز این موضوع از ثبت احوال پیگیری شده، اما برای تصمیم‌گیری درباره آن نیازمند آمار دقیق هستیم.

خدادادی همچنین به مسئله ثبت‌نشدن برخی ازدواج‌های موقت اشاره کرد و گفت: این مسئله نیز می‌تواند در بررسی ابعاد موضوع مورد توجه قرار گیرد.

آیا قطع کامل مستمری دختر پس از ازدواج نیازمند اصلاح است؟

خدادادی درباره وضعیت مستمری دختران نیز گفت: والدین طی سال‌های فعالیت خود حق بیمه پرداخت کرده‌اند و باید بررسی شود که آیا قطع کامل مستمری دختر پس از ازدواج نیازمند اصلاح است یا خیر.

وی افزود: این موضوع باید از منظر حقوق بیمه‌ای و با بررسی کارشناسی صندوق‌های بیمه مورد ارزیابی قرار گیرد تا مشخص شود چه خلأ قانونی وجود دارد و آیا امکان اصلاح آن وجود دارد.

اجرای قانون جوانی جمعیت بر بازنگری مقدم است

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس درباره احتمال بازنگری قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گفت: پیش از بازنگری باید اجرای صحیح قانون موجود را دنبال کنیم؛ چراکه حتی قانون فعلی نیز به‌طور کامل اجرا نمی‌شود.

وی افزود: حتی برخی تکالیف و مشوق‌های پیش‌بینی‌شده در قانون نیز به دلیل مشکلات منابع و نقدینگی به‌طور کامل اجرا نشده‌اند.

خدادادی تأکید کرد: با مشوق‌های مقطعی به تنهایی نمی‌توان مشکل جمعیت را حل کرد و باید برای آینده اقتصادی جوانان، اشتغال، مسکن، آموزش، سلامت و ثبات زندگی برنامه داشت.

وی گفت: در سیاست‌های جمعیتی باید ابتدا زمینه ازدواج و فرزند اول و دوم فراهم شود؛ چراکه بخش مهمی از خانواده‌ها هنوز به فرزند اول یا دوم نرسیده‌اند و تمرکز صرف بر فرزند سوم و چهارم نمی‌تواند مشکل جمعیت را حل کند.

سیاست جمعیتی باید با سیاست خانواده پیوند داشته باشد

خدادادی تأکید کرد: زمانی خانواده برای فرزندآوری تصمیم می‌گیرد که آینده روشنی برای فرزند خود تصور کند.

وی افزود: سیاست‌های جمعیتی باید پیوند مستقیمی با سیاست‌های خانواده داشته باشد و در کنار مشوق‌ها، باید امید به آینده اقتصادی و اجتماعی را افزایش دهیم.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس با اشاره به اقدامات اخیر در حوزه جمعیت، «کارت امید مادران» را اقدامی مثبت دانست و گفت: این حمایت علاوه بر یارانه و کالابرگ، به مادران دارای فرزند اختصاص پیدا کرده است.

وی همچنین گفت: فراکسیون زنان و خانواده موضوع جمعیت را به‌ویژه در شهرستان‌هایی که رشد جمعیتی منفی دارند، در اولویت پیگیری قرار داده است.

اصلاح آیین‌نامه صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان

در ادامه نشست، موضوع صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان مطرح شد.

خدادادی گفت: با توجه به نیاز حمل‌ونقلی زنان و افزایش استفاده آنها از موتورسیکلت، نداشتن گواهینامه می‌تواند مشکلاتی از جمله در زمینه تصادفات و بیمه ایجاد کند.

وی افزود: طبق پیگیری‌های انجام‌شده و اصلاح آیین‌نامه، به‌زودی زنان می‌توانند گواهینامه موتورسیکلت دریافت کنند.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس تأکید کرد: اگر در اجرای این موضوع مشکلی وجود داشته باشد، فراکسیون زنان و مجلس آماده پیگیری هستند.

لایحه حفظ و ارتقای کرامت زنان در حال پیگیری است

خدادادی درباره آخرین وضعیت لایحه حفظ و ارتقای کرامت زنان نیز گفت: این لایحه پیش از شرایط جنگی در دستور کار مجلس قرار داشت، اما پس از جنگ روند بررسی‌ها و اولویت‌های مجلس تغییر کرد.

وی افزود: در خصوص این لایحه میان نمایندگان و کمیسیون اجتماعی اختلافاتی وجود داشته که فراکسیون زنان تلاش کرده است این اختلافات را کاهش دهد.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس گفت: یکی از اختلافات مهم درباره تعریف خشونت و عنوان لایحه بود که موضوع تعریف خشونت حل شده است و برخی اختلافات دیگر نیز همچنان در حال پیگیری است.

وی ابراز امیدواری کرد این اختلافات هرچه سریع‌تر رفع شود و لایحه به نتیجه برسد.

دختران و جمعیت؛ دو اولویت فراکسیون زنان

خدادادی درباره برنامه‌های فراکسیون زنان و خانواده برای سال آینده گفت: دو موضوع «دختران» و «جمعیت» در اولویت ویژه قرار دارند.

وی افزود: دختران دانش‌آموز، دانشجو، جویای کار، دختران در آستانه ازدواج و دخترانی که با آسیب‌های اجتماعی مواجه هستند، هر کدام نیازمند سیاست‌گذاری متناسب با شرایط خود هستند.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس گفت: باید برای دختران فرصت تحصیل، رشد، مهارت‌آموزی، اشتغال، نشاط اجتماعی و تشکیل خانواده فراهم شود.

محدود بودن تعداد نمایندگان زن، پیگیری مطالبات را دشوار می‌کند

وی با اشاره به تعداد محدود زنان در مجلس گفت: تعداد نمایندگان زن محدود است و این مسئله گاهی مسیر پیگیری مطالبات تخصصی زنان را دشوار می‌کند.

خدادادی تأکید کرد: با وجود این، فراکسیون زنان از مسئولیتی که برعهده گرفته عقب‌نشینی نخواهد کرد و برای دفاع از حقوق زنان و خانواده تلاش می‌کند.

وی از رسانه‌ها خواست در موضوعات مربوط به حقوق زنان با نگاه کارشناسی و منصفانه در کنار فراکسیون باشند. کد خبر 1062631







یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ - 23 August 2026
سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

زنان خانه‌دار؛ نیروی کار نامرئی که بیمه و امنیت اقتصادی ندارد
خبرگزاری مهر

زنان خانه‌دار؛ نیروی کار نامرئی که بیمه و امنیت اقتصادی ندارد

فعال حوزه زنان و خانواده، معتقد است خانه‌داری فعالیتی مولد است که هنوز به اندازه کافی به رسمیت شناخته نشده است
سایت عصرایران

جزئیات حادثه هولناک جاده هراز؛ ۷ کشته و ۶ مصدوم در سقوط ون به دره

روزنامه دنیای اقتصاد

تهدیدی برای اقتصاد یا فرصتی برای فناوری؟

بازگشت آرام‌آرام«حجاب» به میدان تنش اجتماعی
روزنامه توسعه ایرانی

بازگشت آرام‌آرام«حجاب» به میدان تنش اجتماعی

سعیده علیپور چند ده نفر در ساحل میانکاله کنار هم ایستاده اند و زنجیره ای انسانی ساخته اند؛ نه برای حفاظت از تالاب یا اعتراض به
سیاه‌نمایی از ایران
روزنامه شرق

سیاه‌نمایی از ایران

در روزهای گذشته برنامه اینترنتی «‌آزاد» با محدودیت‌های قضائی مواجه شد و هم‌زمان طرحی در دستور کار مجلس قرار گرفت که به طرز شگفت‌آوری محدودیت‌های بی‌وجهی برای فعالیت‌های علمی کشور پدید می‌آورد.
روزنامه شرق

ظفرقندی: دروغ می گویند دارو تحریم نیست

روزنامه هفت صبح

چگونه فشارهای اقتصادی و اجتماعی «ناجنبش‌»های شهری را می‌سازد؟

تکرار شوخی هر ساله‌ «شهریه ممنوع»!
روزنامه هفت صبح

تکرار شوخی هر ساله‌ «شهریه ممنوع»!

‌والدین تهرانی می‌گویند مدارس هنگام ثبت‌نام مبالغی مطالبه کرده‌اند که نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است
سایت خبرآنلاین

پزشک عراقی علیه ایران؟/ واکنش فوری هلال‌احمر به یک ویدئوی جنجالی

سایت خبرفوری

بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع و درگیری در سعادت‌آباد تهران/ ویدئو

سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار
سایت اکونگار

سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: صنعت ساختمان ۱۳ درصد بازار کار را به خود اختصاص داده است.
سایت رکنا

فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟! + گفتگو

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟
خبرگزاری ایلنا

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟

یک کارشناس حقوقی گفت: اگر فوت کارگر ناشی از حادثه کار نباشد، این موضوع از نظر مسئولیت کیفری کارفرما با فوت ناشی از حادثه کار تفاوت دارد.
امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی
روزنامه همدلی

امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی

شهراد شاهرخی طهرانی فعال رسانه انسان‌ها برای یک زندگی سالم نیازمند آرامش و شادابی و سلامت هستند ، لذا جامعه زمانی می‌تواند به این آرامش و سلامت اجتماعی دست پیدا کند که یکی از نیازهای اصلی جامعه، یعنی غریزه جنسی افراد مطابق عرف یا شرع یا هر قرارداد اجتماعی مورد وثوق جامعه تأمین شده [ ]
هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی
روزنامه همدلی

هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی

ژاله حساس خواه عضو هیات علمی دانشگاه گیالن انتصاب اخیر اعضای حقیقی هیأت امنای دانشگاه گیلان ( شامل نماینده ولی فقیه، استاندار، دو نماینده مجلس، معاون اسبق رئیس‌جمهور و یک عضو هیأت علمی ) نه از آن رو تأمل‌برانگیز است که منصوبان بی‌صلاحیت‌اند، بلکه از آن رو که پرسشی بنیادین را برمی‌انگیزد: وقتی به [ …
روزنامه هفت صبح

همدستی زن سوم و مرد غریبه در مسمومیت مرگبار شوهر

روزنامه هفت صبح

سکانس پایانی قتل شریک به خاطر بدهی سنگین

هزینه های پنهان آلودگی نفتی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

هزینه های پنهان آلودگی نفتی - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین قیدر / خلیج فارس به دلیل نیمه‌بسته بودن، عمق نسبتاً کم و تراکم بالای فعالیت‌های نفتی و دریایی، از زیست‌بوم‌های حساس جهان محسوب می‌شود. هرگونه ورود نفت خام، سوخت کشتی‌ها یا فرآورده‌های نفتی به آب می‌تواند در مدت کوتاهی در سطح وسیعی منتشر شود. جریان‌های دریایی نیز ممکن است آلودگی را از محل اولیه [ …
سایت رویداد‌ ۲۴

دانشگاه پیام نور منحل می‌شود؟

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تشکیل زنجیره انسانی در میانکاله برای مقابله با بی‌حجابی

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| اولین تصویر از متهمان کودک‌ربایی در تهران

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| مجری صداوسیما کمبود دارو را گردن مردم انداخت

سایت عصرایران

جریان نوزاد ربوده‌شده تهرانی

در ضرورت  امر رفاه
سایت عصرایران

در ضرورت امر رفاه

وقتی رفاه عمومی برقرار است، استرس و اضطرابهای ناشی از نگرانی برای حال و آینده کاهش می‌یابد و این وضعیت متعادل و پایدار، سلامت روان خانواده را به دنبال دارد.
سایت رکنا

کشف جسد سوخته مرد جوان در حوالی اتوبان امام علی

آسفالت یک رودخانه در الیگودرز؛ شهردار دقیقا به چه می‌اندیشد؟ / این رودخانه‌ دیگر قرار نیست رودخانه باشد
سایت فرارو

آسفالت یک رودخانه در الیگودرز؛ شهردار دقیقا به چه می‌اندیشد؟ / این رودخانه‌ دیگر قرار نیست رودخانه باشد

آسفالت بستر رودخانه الیگودرز با این استدلال انجام شده که رودخانه جریان دائمی ندارد و بستر آن مشکلاتی برای شهر ایجاد می‌کرده اما آیا تنها راه ساماندهی همین بوده است؟ اگر باران شدید و سیلاب بیاید تکلیف مردم چیست؟
سایت فرارو

زنان موتور سوار در تصادفات حمایت بیمه‌ای ندارند/ دختران ۱۶ ساله موتور سواری می کنند

سایت فرارو

تصاویر؛ آموزش تیراندازی به دختران جوان در تهران

سایت فرارو

اظهارات عجیب متهم دزدی نوزاد دو ماهه/ علت کودک ربایی اختلاف پدر و مادرش بود

سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ حمله با تبر و قمه به سالن ورزشی در نسیم‌شهر!

«خانه ریز» کلاهی گشاد بر سر فرودستان متقاضی مسکن؟!
خبرگزاری ایلنا

«خانه ریز» کلاهی گشاد بر سر فرودستان متقاضی مسکن؟!

در شرایط انقباض شدید سفرۀ کارگران و بازنشستگان، طرح «فروش سانتی‌متری مسکن» به‌جای اجرای اصل ۳۱ قانون اساسی، پس‌اندازهای خرد فرودستان را به عنوان سوخت تازه، به کورۀ بورس‌بازی مستغلات تزریق می‌کند و احتمالاً به بازار بی‌رونق بسازو بفروش‌ها رونق می‌بخشد.
سایت عصرایران

فیلم پربازدید از پرتاب شد موتور خودروی پژو پارس در تصادف!

خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بنویسید نون ببر کباب بیار، بخوانید زنگ هشدار برای ساترا

کنکور ۱۴۰۵ در سایه جنگ و سئوالات سخت/ تکلیف آزمون را برای همیشه مشخص کنید
سایت تابناک

کنکور ۱۴۰۵ در سایه جنگ و سئوالات سخت/ تکلیف آزمون را برای همیشه مشخص کنید

کنکور سراسری ۱۴۰۵ در حالی روزهای ۲۹ و ۳۰ مرداد برگزار شد که کشور هنوز تحت تأثیر شرایط امنیتی و فضای ناشی از جنگ قرار داشت؛ با این حال، آزمون در فضایی آرام و...
دعوای رضا رشیدپور و وحید اشتری بر سر قالیباف؛ چرا اختلافات بالا گرفت؟
سایت رویداد‌ ۲۴

دعوای رضا رشیدپور و وحید اشتری بر سر قالیباف؛ چرا اختلافات بالا گرفت؟

جدال تازه رضا رشیدپور و وحید اشتری بر سر «سیسمونی‌گیت» از یک کنایه در فضای مجازی فراتر رفته و به تقابل دو روایت درباره سبک زندگی مسئولان، ساده‌زیستی و ریاکاری سیاسی تبدیل شده است؛ تقابلی که در آن، پرونده‌های قدیمی و اختلافات جناحی بار دیگر به سطح آمده‌اند.
مسیر دولت جامعه‌سالار
سایت ایران آنلاین

مسیر دولت جامعه‌سالار

مطالعه نسبتاً جامع پیرامون عوامل ناکامی دولت‌های مختلف در همراه‌سازی مردم با پروژه‌ها و برنامه‌ها، نشان می‌دهد به میزان توجه به وجوه اجتماعی برنامه‌ها و به میزان احساس اعتماد و دیده‌شدن طرح‌ها از سوی جامعه، خوانش از دولت‌ها در افکار عمومی هم شکل گرفته است.
حساس‌تر از دوران اشغال
سایت روزنامه سازندگی

حساس‌تر از دوران اشغال

تاجرنیا در سی‌ویکمین مجمع عمومی انجمن اسلامی: وضعیت کنونی کشور حساس‌تر از دوران اشغال ایران در جنگ جهانی دوم است
تقابل روایت‌ها
سایت روزنامه سازندگی

تقابل روایت‌ها

انتشار میزگرد جنجالی؛ چرا پرونده پژمان جمشیدی دوباره به افکار عمومی بازگشت؟
سایت هم میهن

مگر کسی گفته بود....؟

خشک شدن تالاب‌ها؛ زنگ خطر ریزگردها و برهم خوردن تعادل اکوسیستم
سایت سلامت نیوز

خشک شدن تالاب‌ها؛ زنگ خطر ریزگردها و برهم خوردن تعادل اکوسیستم

رئیس بخش تحقیقات آبخیزداری و بهره‌وری منابع آب و خاک مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران با تأکید بر نقش راهبردی تالاب‌ها در کنترل سیلاب، حفظ تنوع زیستی و تعدیل اقلیم، هشدار داد که تداوم خشک شدن تالاب‌ها، به‌ویژه تالاب بندعلیخان، می‌تواند به شکل‌گیری کانون‌های جدید گرد و غبار در استان …
    
سایت رکنا

فیلم لحظه آتش زدن عمدی یک خانه در ورامین توسط 2 مرد / آتش افروزها دستگیر شدند

سایت تابناک

خواستگاری مکارانه؛ اخاذی با تصاویر خصوصی یک دختر

حق طلاق؛ ابزار احقاق حقوق زنان یا تهدید بقای خانواده؟
سایت آفتاب نیوز

حق طلاق؛ ابزار احقاق حقوق زنان یا تهدید بقای خانواده؟

یک استاد دانشگاه با اشاره به تجربه کشور‌های دیگر در مدیریت مسائل خانوادگی، گفت: مهریه‌های سنگین و تمرکز مطلق بر حق طلاق در ایران، به جای ایجاد تعادل و امنیت...
چرا جامعه ناراضی، لزوماً جامعه رادیکال نیست؟
خبرگزاری ایسنا

چرا جامعه ناراضی، لزوماً جامعه رادیکال نیست؟

دکتر خسرو کنعانی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی در یادداشتی که در اختیار ایسنا گذاشت، به طرح این پرسش پرداخت که «چرا جامعه ناراضی، لزوماً جامعه رادیکال نیست؟»
خبرگزاری ایرنا

چهره به چهره با چالش معیشت

خبرگزاری ایرنا

اسطوره استوار استان‌های ایران

سایت رویداد‌ ۲۴

پاسخ المیرا شریفی مقدم به پزشکیان درباره قیمت بنزین

رسانه‌ملی؛ از سانسور منتقدان تا حذف صدای مقامات
روزنامه هفت صبح

رسانه‌ملی؛ از سانسور منتقدان تا حذف صدای مقامات

‌مهم‌ترین رسالت صداوسیما تقویت منافع و امنیت ملی و وحدت است
سایت شهرآرانیوز

ماه‌ها تلاش برای یک روز سرنوشت‌ساز | گزارشی از حال‌وهوای حوزه امتحانی دانشگاه فردوسی مشهد در آخرین روز کنکور + فیلم

سایت رکنا

کشف جسد زن 40 ساله در سقز/ پلیس در حال بررسی ابعاد مرگ مشکوک این جنایت است

دانشگاه، نهادسازی و مسئولیت اجتماعی دانش‌آموختگان
سایت هم میهن

دانشگاه، نهادسازی و مسئولیت اجتماعی دانش‌آموختگان

از منظر جامعه‌شناختی، پویایی جامعه و شکل‌گیری مشارکت موثر، بیش از هر چیز از مسیر نهادسازی می‌گذرد.
شهریه «ممنوع» روی کاغذ؛ مطالبه «پول» در مدارس هیات امنایی علی‌رغم دستور وزیر
روزنامه تعادل

شهریه «ممنوع» روی کاغذ؛ مطالبه «پول» در مدارس هیات امنایی علی‌رغم دستور وزیر

با وجود تأکیدات مسوولان وزارت آموزش و پرورش مبنی بر ممنوعیت دریافت شهریه در مدارس هیات امنایی، همزمان با آغاز فرآیند ثبت‌نام سال تحصیلی جدید، برخی خانواده‌ها...
         
اعتماد عمومی؛ سرمایه‌ای که با بخشنامه ساخته نمی‌شود
روزنامه عصر اقتصاد

اعتماد عمومی؛ سرمایه‌ای که با بخشنامه ساخته نمی‌شود

مهدی باقری، کارشناسی ارشد حقوق کیفری و جرم شناسی در هر اقتصادی، سرمایه فقط پول، کارخانه و تجهیزات نیست. یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های هر جامعه، اعتماد عمومی است؛ اعتمادی که به‌سادگی به دست نمی‌آید و با تصمیم‌های متناقض، وعده‌های بی‌پشتوانه و بی‌توجهی به مطالبات مردم می‌تواند به‌تدریج کاهش پیدا کند. اقتصاد …
سایت عصرایران

بفرمایید جنوب ؛ پیاده‌روی در حمام داغ و تخم‌مرغ با طعم آسفالت

سایت عصرایران

فرونشست متروی پرند بازهم به مرحلۀ هشدار رسید

عجیب‌ترین کنکور با صبورترین کنکوری‌ها
روزنامه عصر اقتصاد

عجیب‌ترین کنکور با صبورترین کنکوری‌ها

راضیه حسینی بالاخره کنکور امسال هم برگزار شد. کنکوری که شاید بتواند لقب عجیب‌ترین دوره را از آن خود کند. به نظرمان داوطلبان امسال همگی به‌نوعی آسیب‌دیده هستند. اصلاً همین که توانستند در شرایط جنگی، آتش‌بسی که بود ولی نبود و پساجنگ خود را به آزمون برسانند نشان می‌دهد یک خاورمیانه‌ای تمام‌عیار هستند. یک …
         
دادرسی عادلانه و ضرورت بازنگری نظام قضایی - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

دادرسی عادلانه و ضرورت بازنگری نظام قضایی - مردم سالاری آنلاین

دادرسی عادلانه، صرفا مجموعه ای از تشریفات اداری برای رسیدگی به اختلاف ها و جرایم نیست؛ بلکه ...
سایت تابناک

لحظه تصادف وحشتناک موتورسوار زن

کنکور تمام شد، آزمون‌زدگی ادامه دارد
سایت آوش

کنکور تمام شد، آزمون‌زدگی ادامه دارد

تعویق 50‌روزه برگزاری کنکور و امتحانات نهایی، پس از چند ماه‌ ابهام درباره زمان دقیق برگزاری آن، برنامه و ریتم زندگی بسیاری از داوطلبان و خانواده‌ها را برای مدتی طولانی تحت‌ تأثیر قرار داد.