قیمت طلا امروز




 پروژه‌های اقتصادی

 سايت نبض بورس / ۳۱ دقیقه قبل

پذیره‌نویسی صندوق پروژه نیروگاه‌های خورشیدی «نور» | چگونه در پذیره‌نویسی صندوق نور شرکت کنیم؟

پذیره‌نویسی صندوق پروژه نیروگاه‌های خورشیدی «نور» از روز سه‌شنبه ۱۰ شهریورماه در بورس انرژی آغاز می‌شود. این صندوق با هدف تأمین مالی پروژه‌های تولید برق خورش...
 پذیره‌نویسی صندوق پروژه نیروگاه‌های خورشیدی «نور» | چگونه در پذیره‌نویسی صندوق نور شرکت کنیم؟
اخبار بورس اخبار کد خبر: ۱۳۶۶۸۷ ۱۶:۴۰ ۱۴۰۵/۰۶/۰۷ پذیره‌نویسی صندوق پروژه نیروگاه‌های خورشیدی «نور» | چگونه در پذیره‌نویسی صندوق نور شرکت کنیم؟ کد خبر: ۱۳۶۶۸۷ ۱۶:۴۰ ۱۴۰۵/۰۶/۰۷ پذیره‌نویسی صندوق پروژه نیروگاه‌های خورشیدی «نور» از روز سه‌شنبه ۱۰ شهریورماه در بورس انرژی آغاز می‌شود. این صندوق با هدف تأمین مالی پروژه‌های تولید برق خورشیدی و فراهم‌کردن امکان مشارکت سرمایه‌گذاران در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر راه‌اندازی شده است. به گزارش نبض بورس، پذیره‌نویسی صندوق پروژه نیروگاه‌های خورشیدی «نور» از روز سه‌شنبه ۱۰ شهریورماه در بورس انرژی آغاز می‌شود. این صندوق با هدف تأمین مالی پروژه‌های تولید برق خورشیدی و فراهم‌کردن امکان مشارکت سرمایه‌گذاران در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر راه‌اندازی شده است. صندوق پروژه «نور» چیست؟

صندوق پروژه «نور» با هدف اتصال منابع بازار سرمایه به پروژه‌های واقعی حوزه انرژی ایجاد شده است. این صندوق مجموعه‌ای از ۱۰۶ نیروگاه خورشیدی را دربر می‌گیرد که مجموع ظرفیت آنها حدود ۵۰۰ مگاوات است.

این نیروگاه‌ها در نقاط مختلف کشور قرار دارند و بخشی از آنها مراحل اجرایی خود را پشت سر گذاشته‌اند. همچنین تعدادی از پروژه‌ها وارد مرحله تولید و فروش برق شده‌اند.

به این ترتیب، سرمایه‌گذاران از طریق این صندوق می‌توانند در تأمین مالی و توسعه مجموعه‌ای از پروژه‌های نیروگاه خورشیدی مشارکت کنند. پذیره‌نویسی صندوق نور چقدر است؟

در مرحله نخست، قرار است حداکثر ۵ هزار میلیارد تومان از واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق پروژه «نور» از طریق پذیره‌نویسی عمومی در اختیار سرمایه‌گذاران قرار گیرد.

پذیره‌نویسی از سه‌شنبه ۱۰ شهریورماه و از طریق بورس انرژی انجام خواهد شد. هدف صندوق پروژه نیروگاه‌های خورشیدی نور چیست؟

یکی از اهداف اصلی راه‌اندازی صندوق «نور»، استفاده از ظرفیت بازار سرمایه برای تأمین مالی پروژه‌های زیرساختی حوزه برق است.

با توجه به نیاز کشور به افزایش ظرفیت تولید برق و توسعه منابع تجدیدپذیر، سرمایه‌گذاری در نیروگاه‌های خورشیدی می‌تواند نقش مهمی در تأمین مالی پروژه‌های جدید و افزایش ظرفیت تولید برق پاک داشته باشد.

صندوق پروژه «نور» نیز در همین راستا تلاش می‌کند منابع سرمایه‌گذاران را به پروژه‌های واقعی تولید برق خورشیدی متصل کند. چگونه در پذیره‌نویسی صندوق نور شرکت کنیم؟

علاقه‌مندان به مشارکت در پذیره‌نویسی صندوق پروژه نیروگاه‌های خورشیدی «نور» می‌توانند پس از آغاز پذیره‌نویسی، با داشتن کد سجام و کد معاملاتی و از طریق سامانه معاملاتی کارگزاری‌های بورس، نسبت به خرید واحدهای سرمایه‌گذاری اقدام کنند.

سرمایه‌گذاران پیش از مشارکت باید اطلاعات رسمی مربوط به پذیره‌نویسی، شرایط صندوق، نحوه تخصیص واحدها و سایر جزئیات اعلام‌شده توسط مراجع رسمی را بررسی کنند. جمع‌بندی

پذیره‌نویسی صندوق پروژه نیروگاه‌های خورشیدی «نور» از ۱۰ شهریورماه در بورس انرژی آغاز می‌شود. این صندوق با در اختیار داشتن مجموعه‌ای شامل ۱۰۶ نیروگاه خورشیدی با ظرفیت مجموع حدود ۵۰۰ مگاوات و برنامه پذیره‌نویسی عمومی تا سقف ۵ هزار میلیارد تومان، یکی از طرح‌های تأمین مالی پروژه‌های انرژی از طریق بازار سرمایه محسوب می‌شود.

ورود سرمایه‌های عمومی به پروژه‌های تولید برق خورشیدی می‌تواند مسیر تازه‌ای برای مشارکت سرمایه‌گذاران در توسعه زیرساخت‌های انرژی و گسترش ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر کشور ایجاد کند. لینک کپی شد https://nabzebourse.com/000ZYd گزارش خطا پسندها: 0 اشتراک گذاری فیسبوک واتس آپ لینکدین توییتر تلگرام برچسب ها: پذیره نویسی بورس انرژی بورس







شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ - 29 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.