قیمت طلا امروز




 خانواده های آسیب دیده

 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۸ ساعت قبل

تعیین ۲۲محله الگو در پایتخت برای کمک به خدمات بهداشتی دولت/ هیچ خانواده‌ آسیب‌دیده از جنگی در هتل‌ها ساکن نیست

شهردار تهران‌ با اشاره به گفت‌وگوی اخیرش با رییس‌جمهور گفت: قرار شد یک بررسی عمومی درخصوص شاخص‌های سلامت انجام دهیم تا ۲۲ محله به عنوان محله الگو برای کمک به خدمات بهداشتی دولت و همکاری با بخش خصوصی مشخص شوند.
 تعیین ۲۲محله الگو در پایتخت برای کمک به خدمات بهداشتی دولت/ هیچ خانواده‌ آسیب‌دیده از جنگی در هتل‌ها ساکن نیست
به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی شهردار تهران، عصر امروز - شنبه ۳۱ مردادماه ۱۴۰۵- در حاشیه آیین گرامیداشت روز خبرنگار در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز به ساخت ۱۰ مجتمع آموزشی در تهران گفت: ایجاد رفاه، آسایش و رشد و شکوفایی در جامعه یکی از کارکردهای مدیریت شهری است. ما در همین راستا در حوزه خانواده، کودکان و نوجوانان نیز اقدام کردیم که ساخت مجتمع‌های آموزشی در این مسیر انجام می‌شود.

شهردار تهران همچنین تصریح کرد: سرانه‌های آموزشی، ورزشی، آزمایشگاهی و فناورانه در این مجتمع ها مورد توجه قرار گرفته است. با پیش‌بینی و ساخت ۴۵۰ مجتمع می‌توان پایه زیرساخت‌های آموزشی را متحول کرد. ۱۸ ماه زمان برد تا به یک طرح مشخص تحولی برسیم و معاونت شهرسازی و سازمان نوسازی متولی این امر در شهرداری شدند.

۱۴ واگن چینی ساخته و در خارج از کشور آماده بارگیری است

زاکانی در پاسخ به پرسش خبرنگار شهر، در خصوص واردات واگن‌های مترو به کشور، یادآور شد: ۱۴ واگن در خارج از کشور آماده بارگیری است که شرایط موجود این را به تاخیر انداخته است. این واگن‌ها از بهمن ماه سال قبل آماده انتقال به تهران هستند؛ اگر گره‌گشایی شود ظرفیت تولید به سرعت در داخل و خارج از کشور به گونه‌ای دنبال می‌شود که صدها واگن به واگن‌های تهران اضافه شود.

شهردار تهران به اقدامات مدیریت شهری در ایام پیش رو اشاره و تاکید کرد: مهمترین اقدام ما ادامه مسیر گذشته است و تلاش می‌کنیم وجوه جدیدی به اقدامات اضافه کنیم که شامل اقدامات حوزه آموزشی، سلامت، انرژی و معیشت مردم است. ما زیرساخت‌های بسیار خوبی در حوزه معیشت داریم که در حال توسعه آن هستیم. در همین راستا قراردادهای داخلی و خارجی منعقد می‌کنیم که تلاطم قیمت ها کاهش یابد چراکه مردم از تورم آزار می‌بینند. در حوزه مسکن نیز طرح بسیار بزرگی پیش بینی کردیم.

وی افزود: امروز با رئیس جمهور در مورد حوزه سلامت صحبت کردم. قرار بر این شد یک بررسی عمومی در خصوص شاخص‌های سلامت انجام دهیم تا ۲۲ محله به عنوان محله الگو برای کمک به خدمات بهداشتی دولت و همکاری با بخش خصوصی مشخص شوند. این تجربه ۶ ماهه را دنبال خواهیم کرد و حتما موفق خواهیم شد که در این صورت این طرح به کل شهر توسعه می‌یابد.

هیچ خانواده‌ای دیگر در هتل‌ها ساکن نیست

شهردار تهران در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار شهر در مورد آخرین وضعیت بازسازی خانه‌های آسیب دیده از جنگ گفت: ۵۱ هزار و ۴۷۰ واحد مسکونی در جنگ آسیب دیدند. بخش عمده کار به پایان رسیده و امروز کسی نیست که در هتل‌ها اسکان داشته باشد. تمام خانواده‌ها یا به خانه خود بازگشته‌اند و یا به منازل استیجاری که شهرداری مقدمات آن را فراهم کرده، انتقال یافته‌اند. امروز کلیه خانوارها اسکان دائم یافته و هیچ‌کسی در هتل‌ها نیست.

وی در مورد اظهارات رئیس جمهور درخصوص پایان جنگ گفت: موضوع پایان جنگ بسیار مهم است و هرچه زودتر بهتر اما باید به طریقی باشد که سایه جنگ از سر ایران برداشته شود و به شکلی باشد که دشمن دیگر هوس حمله مجدد به ما نکند و بتوانیم کشور را در نهایت آرامش و بهره‌مندی از ظرفیت‌ها اداره کنیم. به اعتقاد من پایان جنگ کاملا دست ما نیست و بخشی از آن به دست دشمن است. تا قدرتمند نشویم دشمن دست برنمی‌دارد. کد خبر 1062603







یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ - 23 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.