قیمت طلا امروز




 سرمربی تیم امید

 سایت خبر ورزشی / ۲۱ ساعت قبل

من سرمربی تیم امید شده بودم اما قلعه‌نویی نگذاشت حکم بگیرم!/ پرسپولیس اشتباه بزرگی کرد؛ سپاهانی‌ها در دربی به کمک استقلال می‌روند

سرمربی اسبق پرسپولیس می‌گوید حضورش به عنوان سکاندار تیم امید قطعی شده بود اما ناگهان این سمت را به رضا عنایتی دادند!
 من سرمربی تیم امید شده بودم اما قلعه‌نویی نگذاشت حکم بگیرم!/ پرسپولیس اشتباه بزرگی کرد؛ سپاهانی‌ها در دربی به کمک استقلال می‌روند
پرسپولیس در حالی باید به مصاف تراکتور برود که این دیدار حساس، دوشنبه شب بدون حضور تماشاگران در تبریز برگزار خواهد شد و همین اتفاق قطعاً جذابیت کار را پایین‌ می‌آورد.

پیرامون وضعیت پرسپولیس با حمید درخشان کاپیتان و سرمربی اسبق این تیم صحبت کردیم. صحبت‌هایی که البته به سمت تیم ملی امید هم کشیده شد: خوشحالم خبری از فحاشی نیست

از باب بی تماشاگر بودن بازی باید بگویم خوشحالم که هنگام تقابل پرسپولیس و تراکتور خبری از فحاشی نیست و به بازیکنان و مربیان توهین نمی‌شود اما از یک طرف دیگر، ناراحت هم هستم چون وقتی هوادار نباشد، فوتبال عملاً روح ندارد و زنده نیست. بازی در استادیوم مملو از تماشاگر جذابیتی غیر قابل کتمان دارد اما حالا که به هر حال چنین حکمی صادر شده، امیدوارم هر دو تیم صرفاً روی مسائل فنی متمرکز شوند. یادمان باشد این دیدار برای پرسپولیس و تراکتور حکم یک جدال ۶ امتیازی را دارد. تبعیض در حق پرسپولیس

متاسفانه رفتارهایی که در فوتبال ایران شاهدش هستیم، بیانگر تبعیض در حق پرسپولیس و البته لطف به یک تیم خاص است! چگونه می‌شود که پرونده یاسر آسانی بلافاصله پس از برگزاری هفته اول مورد بررسی قرار می‌گیرد و خیلی دقیق پیرامون آن تحقیق می‌شود اما وقتی پرسپولیس قبل از شروع لیگ بیست و چهارم یعنی تیر ۱۴۰۳ از علیرضا بیرانوند شکایت کرد، حکم این پرونده دقیقاً بعد از پایان آن فصل ابلاغ شد! مگر می‌شود این حجم از تبعیض را دید و حرف نزد؟ به نظرم همه این موارد به ضعف فدراسیون برمی‌گردد چون ما قانون داریم اما مجری قانون پیرامون اجرای آن تعلل می‌کند. در چنین شرایطی پرسپولیس همیشه ضرر کرده است. همان حکم بیرانوند اگر در لیگ بیست و چهارم اجرا می‌شد، شاید سرنوشت قهرمانی تغییر می‌کرد. چرا پرسپولیس باید در اصفهان بازی کند؟

واقعا تعجب می‌کنم که چرا پرسپولیس حاضر شده در اصفهان دربی رفت را برگزار کند چون چنین تصمیمی کاملاً به ضرر ماست. اولاً که باشگاه تحت هیچ شرایطی نباید زیر بار توافق ۹۰ به ۱۰ برود چون اصلاً نمی‌دانیم تا زمان برگزاری دربی برگشت چه اتفاقاتی رخ می‌دهد و این بازی در کدام استادیوم برگزار می‌شود. تازه نکته مهم اینجاست که اگر در دربی برگشت شورای تامین استانی که قرار است میزبان استقلال و پرسپولیس باشد، به هر دلیلی قاعده ۹۰ به ۱۰ را نپذیرد، تکلیف ضرری که پرسپولیس و هوادارانش می‌کنند، چه خواهد شد؟ این قانون فقط به درد زمانی می‌خورد که استقلال و پرسپولیس ورزشگاه اختصاصی داشته باشند بنابراین باید روز یازدهم شهریور هواداران دو تیم سکوها را به صورت ۵۰-۵۰ مال خود کنند و در بازی برگشت هم همین قاعده رعایت شود.

البته من اصلاً تعجب می‌کنم که چرا باشگاه پرسپولیس حاضر شد این دربی در اصفهان برگزار شود چون با توجه به سابقه اختلافات میان هواداران پرسپولیس و سپاهان، کاملاً بدیهی است که گروهی از طرفداران سپاهانی بلیط بازی را بخرند و در کنار هواداران استقلال، آبی پوشان را تشویق کنند. من سرمربی تیم امید شده بودم اما...

ادعایی که آقای بهروز سلطانی در مورد سرمربیگری من در تیم امید مطرح کرده کاملاً درست بود. اصل ماجرا این است که ابتدای سال ۱۴۰۲ با من برای هدایت تیم ملی امید در پیکارهای انتخابی المپیک پاریس و بازی‌های آسیایی ۲۰۲۳ توافق کرده بودند و در آستانه عقد قرارداد بودیم اما ناگهان قضیه به هم خورد و بعداً فهمیدم امیر قلعه نویی نظرش روی رضا عنایتی بوده است! اتفاقی که در نهایت هم رخ داد و آقای عنایتی هدایت امیدها را بر عهده گرفت.

البته هیچ وقت به قلعه نویی در این رابطه گلایه نکردم چون معتقدم در فوتبال ما اغلب مربیان بر اساس روابط انتخاب می‌شوند و حتی گاهی اوقات فدراسیون هم در انتخاب آنها نقشی ندارد. هرکس رابطه قوی‌تری داشته باشد، تیم‌های بهتری می‌گیرد و حاصل آن هم همین می‌شود که می‌بینیم. صعود نکردن از گروه در جام جهانی ۴۸ تیمی!

بیشتر بخوانید: تهدید پرسپولیس: قبل از بازی با استقلال تضمین می‌خواهیم







دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.