قیمت طلا امروز




 توافق دفاعی مشترک مکه

 سایت تابناک / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

ایران نگران «پیمان مکه» نیست/ اولین آزمون حملات حوثی‌های یمن می‌تواند باشد

ایران نسبت به توافق دفاعی ترکیه، عربستان و پاکستان نگرانی ندارد و معتقد است در صورت درگیری با عربستان دو عضو دیگر وارد نخواهند شد.
 ایران نگران «پیمان مکه» نیست/ اولین آزمون حملات حوثی‌های یمن می‌تواند باشد
به گزارش سرویس بین الملل تابناک، پایگاه تحلیلی-خبری «ژورنال نئو» در مقاله‌ای نوشته است:

پیمان دفاعی مکه، عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان را در زمانی گرد هم آورده است که اعتماد به معماری امنیتی منطقه‌ای تحت رهبری ایالات متحده فرسایش یافته است. تحلیلگران منطقه‌ای که با آنها مشورت کرده‌ام، دشمن مشخصی را که این پیمان متوجه آن است، شناسایی نمی‌کنند. 

بنابراین، اهمیت واقعی آن ممکن است در این باشد که آیا بازدارندگی منطقه‌ای می‌تواند به یک معماری امنیتی جدید و قابل قبول تبدیل شود و اولین آزمایش جدی خود را پشت سر بگذارد.

پیمان دفاعی جدیدی که در مکه توسط عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان امضا شد، به عنوان یک معماری امنیتی منطقه‌ای جدید، یک «ناتوی اسلامی»، یک اقدام احتیاطی در برابر غیرقابل اعتماد بودن آمریکا، یک بازدارنده برای ایران، یا پاسخی به اسرائیل توصیف شده است. 

با این حال، مصاحبه‌هایی که با تحلیلگران منطقه‌ای انجام داده‌ام نشان می‌دهد که هیچ توصیف واحدی به طور کامل هدف آن را در بر نمی‌گیرد.

این توافق توجه تحلیلگرانی را که با آنها گفت‌و‌گو کرده‌ام به خود جلب می‌کند، زیرا اهمیت استراتژیک آن هنوز مشخص نیست. این پیمان سه کشور را با قابلیت‌های نظامی متمایز، اولویت‌های جغرافیایی و روابط متفاوت با واشنگتن متحد می‌کند. 

در حالی که اصل آن روشن است - حمله مسلحانه به یکی از اعضا به منزله حمله به همه اعضا محسوب می‌شود - پیامد‌های عملی آن همچنان نامشخص باقی مانده است.

یک نظم امنیتی منطقه‌ای در حال شکل‌گیری

آزمون واقعی، اجلاس یا بیانیه دیگری نخواهد بود، بلکه اولین بحران جدی خواهد بود.

پروفسور محمد علی قباتی، وزیر و سفیر پیشین یمن، این توافق را «آغاز یک معماری امنیتی منطقه‌ای بومی» می‌داند. او تمرکز را از شناسایی یک دشمن به یک تحول گسترده‌تر معطوف می‌کند: قدرت‌های منطقه‌ای به دنبال شکل‌دهی به راهبرد‌های امنیتی خود به جای اتکا به تضمین‌کنندگان خارجی هستند.

محمد سالم مجوار، مشاور استراتژیک یمنی، دیدگاه مشابهی دارد. او خاطرنشان می‌کند که اسرائیل، ایران و حوثی‌ها همگی بخشی از محیط استراتژیک هستند، اما هیچ‌کدام را نباید به عنوان هدف واحد در نظر گرفت. به گفته او، تحول کلیدی، تمایل ریاض، آنکارا و اسلام‌آباد برای تقویت توانایی خود در شکل‌دهی به امنیت منطقه‌ای است.

کریستین الکساندر، کارشناس امنیت منطقه‌ای مقیم دبی، نیز برچسب «ناتوی مسلمانان» را رد می‌کند. او این پیمان را به عنوان رسمی‌سازی روابط دوجانبه موجود در چارچوبی منسجم‌تر برای بازدارندگی جمعی می‌بیند. اهمیت آن در این است که با کاهش اعتماد به تضمین‌های خارجی، قدرت‌های منطقه‌ای مسئولیت بیشتری در قبال امنیت خود بر عهده می‌گیرند.

این تفسیر با بستر گسترده‌تر همخوانی دارد. این توافق که در ۷ اوت پس از ماه‌ها بی‌ثباتی منطقه‌ای در جریان جنگ به رهبری آمریکا و اسرائیل علیه ایران امضا شد، منابع مالی و انرژی عربستان، توان صنعتی-نظامی ترکیه و نیرو‌های مسلح قابل توجه و توان هسته‌ای پاکستان را گرد هم آورده است.

استقلال (خودمختاری) ممکن است مفهوم کلیدی باشد.

نه یک دشمن، بلکه چندین لایه بازدارندگی

منابع من اختلاف نظر قابل توجهی را در مورد هدف مورد نظر این پیمان آشکار کردند.

عبدالمعیز خان، تحلیلگر پاکستانی و افسر پژوهشی در مرکز مطالعات استراتژیک بین‌المللی در اسلام‌آباد، موضع رسمی را به صورت تحت‌اللفظی می‌پذیرد: هیچ هدف واحدی وجود ندارد. به نظر خان، این توافق تدافعی است و برای بازدارندگی هر بازیگری که به فکر تجاوز به یکی از سه کشور باشد، طراحی شده است.

دیدگاه‌های ایران به ویژه روشنگر هستند، زیرا ابهام استراتژیک پشت زبان رسمی را برجسته می‌کنند.

محمد رضا محمدی، محقق ایرانی امور بین‌الملل، استدلال می‌کند که این پیمان متوجه ایران و اسرائیل است، اما معتقد است که معنای سیاسی عمیق‌تر آن ممکن است مهار اسرائیل باشد. او اشاره می‌کند که تهران به نظر چندان نگران نیست، زیرا در محاسبات ایرانی، ترکیه و پاکستان بعید است که وارد درگیری تمام عیار با ایران یا اسرائیل شوند.

علی محبی، تحلیلگر سیاسی ایرانی متخصص در سیاست خارجی و روابط فراآتلانتیک، فراتر می‌رود. به نظر او، عربستان سعودی نگران محور مقاومت است، پاکستان به شدت بر هند متمرکز است، در حالی که ترکیه به ویژه نگران اسرائیل است؛ بنابراین او اسرائیل را مهم‌ترین مخرج مشترک استراتژیک می‌داند.

سید مجتبی جلال‌زاده، پژوهشگر مستقل ایرانی، صورتبندی ظریف‌تری ارائه می‌دهد: این پیمان مکانیزمی برای موازنه‌سازی چندجهتی است. ایران و گروه‌های مسلح همسو با ایران، از جمله حوثی‌ها، ملاحظات مهمی باقی می‌مانند؛ اسرائیل نیز بخشی از معادله بازدارندگی است، اما ایالات متحده دشمن نیست. در عوض، این پیمان در برابر وابستگی بیش از حد به واشنگتن، اقدام احتیاطی انجام می‌دهد.

این ابهام استراتژیک، پیمان را غیرعادی می‌سازد. ابهام به هر عضو اجازه می‌دهد تا این ترتیب را بر اساس درک تهدید خود تفسیر کند.

یمن، دریای سرخ - و آزمون اعتبار

در این مرحله، توافق از تئوری ژئوپلیتیک به واقعیت عملیاتی تغییر می‌کند.

سفیر قباتی، یمن و باب المندب را به عنوان آزمون بالقوه و تعیین‌کننده شناسایی می‌کند. به گفته او، امنیت دریایی در نهایت نمی‌تواند از امنیت سرزمینی جدا شود. حفاظت از کشتیرانی یک چیز است؛ تثبیت سرزمینی که تهدیدات از آن ظهور می‌کنند، چیز دیگری است.

مسئله اکنون عملی است. حوثی‌ها و امنیت دریای سرخ سناریویی را ارائه می‌دهند که در آن پیمان می‌تواند بدون یک درگیری متعارف دولت-در-مقابل-دولت آزمایش شود.

سوال اصلی این نیست که آیا ایران، اسرائیل یا حوثی‌ها "هدف" این پیمان هستند، بلکه این است که آیا سه دولت در صورت حمله به یکی از آنها، به طور جمعی عمل خواهند کرد؟

مجتبی جلال‌زاده خاطرنشان می‌کند که این توافق فاقد یک ساختار فرماندهی مشترک کارآمد، یک دکترین عملیاتی منسجم، و قوانین روشن برای فعال‌سازی دفاع جمعی است. در حال حاضر، بهتر است آن را به عنوان چارچوبی برای بازدارندگی جمعی در نظر گرفت تا یک ائتلاف نظامی کاملاً نهادینه شده.

محمد خطیبی، تحلیلگر سیاست خارجی ایران و روزنامه‌نگار، به نتیجه مشابهی می‌رسد. اهمیت این پیمان به این بستگی دارد که آیا تبادل اطلاعات، دفاع هوایی، رزمایش‌های مشترک و شرایط عملی برای مداخله نظامی ایجاد می‌شود یا خیر. اعضا اولویت‌های متفاوتی دارند: پاکستان بر هند متمرکز است، ترکیه دستور کار منطقه‌ای خود و اسرائیل را دنبال می‌کند، و عربستان سعودی عمدتاً نگران ایران، حوثی‌ها و احتمالاً اسرائیل است.

این تناقض اصلی توافق مکه است. ممکن است دقیقاً پیش از اینکه به یک ائتلاف نظامی تبدیل شود، از نظر استراتژیک مهم باشد.

ارزش اولیه این پیمان در افزایش هزینه درک شده حمله به هر یک از اعضاست. با این حال، بازدارندگی تنها در صورتی مؤثر است که دشمنان باور کنند که پاسخ تهدیدآمیز، قابل اعتماد است.

آزمون واقعی، اجلاس یا بیانیه‌ی دیگری نخواهد بود، بلکه اولین بحران جدی خواهد بود.

اگر موشک حوثی‌ها همچنان خاک عربستان را تهدید کند، اگر اسرائیل و ترکیه وارد رویارویی مستقیم شوند، یا اگر درگیری به پاکستان برسد، آیا آنکارا، ریاض و اسلام‌آباد با هم عمل خواهند کرد؟

تا زمانی که این سوال پاسخ داده نشود، پیمان مکه نه یک ناتوی جدید است و نه فقط یک بیانیه نمادین. این پیمان یک آزمایش سیال در فقدان اعتبار آمریکا، جستجویی برای خودمختاری استراتژیک منطقه‌ای باقی می‌ماند، و اعتبار آن زمانی آزمایش خواهد شد که بازدارندگی شکست بخورد.







جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ - 21 August 2026
سایت فرارو

تیر بیرانوند به سنگ خورد؛ فرصت بزرگ معافیت سربازی از دست رفت!

روزنامه هفت صبح

کودتای 28 مرداد از نگاه ورزشی

کودتای خاموش در پرسپولیس!
سایت خبرآنلاین

کودتای خاموش در پرسپولیس!

بعضی جریان‌های پشت پرده در پرسپولیس به دنبال آن هستند که حاصل زحمات دیگران را مصادره کنند و به صندلی مدیریت باشگاه برسند.
از لباس نقاش‌های ساختمان تا سیمپسون‌ها؛ یکی هم دقیقا شبیه ژاکت سریال فرندز! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

از لباس نقاش‌های ساختمان تا سیمپسون‌ها؛ یکی هم دقیقا شبیه ژاکت سریال فرندز! - پارس فوتبال

کیت‌های فصل جدید لیگ برتر انگلیس نظرات متفاوتی را به خود دیده است.
سایت شهرآرانیوز

ویدئو | پس‌گردنی مسی به بازیکن فیلادلفیا؛ داور اصلاً ندید!

گزارش اختصاصی تابناک از پشت پرده جنجالی «باند مافیایی»/ نسبت فوتبال ایران با وحید کردانی چیست؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

گزارش اختصاصی تابناک از پشت پرده جنجالی «باند مافیایی»/ نسبت فوتبال ایران با وحید کردانی چیست؟ - پارس فوتبال

وحید کردانی که اکنون معاون دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیاست، از مدیران ایرانی AFC به شمار می‌رود که در پرونده آسیایی شدن چادرملو چندین بار به صورت مستقیم و غیرمستقیم به این فرد اشاره شده و اینجا نسبت فوتبال ایران با او بررسی می‌شود.
روزنامه هفت صبح

رامین رضاییان؛ مجرم یا قربانی! ساشا گولش زد؟

بازگشت ابرقدرت و حکمرانی دوباره روس‌ها بر کشتی جهان؛ تاسِ بد مربی‌ای با کارنامه قابل دفاع - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

بازگشت ابرقدرت و حکمرانی دوباره روس‌ها بر کشتی جهان؛ تاسِ بد مربی‌ای با کارنامه قابل دفاع - پارس فوتبال

روسیه دوباره برگشته، پرقدرت هم برگشته؛ شب گذشته و در پایان سومین جهانی سال ۲۰۲۶ آنها سومین کاپ قهرمانی‌شان را گرفتند، اما حقیقت این است که نه نایب‌قهرمانی تیم نوجوانان آزاد و نه فرنگی جوانان در جهانی‌های اخیر، شایسته انتقادات تند نیست.
روزنامه هفت صبح

در اتاق تحلیل هفت ورزشی مطرح شد؛ وایرال شدن با خونه خالی رامین رضاییان!

سایت پارس فوتبال

عباس عراقچی ، میهمان ویژه جشن پرسپولیس!

سایت پارس فوتبال

لغو ناگهانی بازی اسرائیل به میزبانی عربستان - پارس فوتبال

سایت تجارت نیوز

واکنش روبرتو کارلوس به شایعه تغییر دینش

سایت اقتصاد ۲۴

عکس / عاشقانه‌های علی قلی زاده در میان هیاهوی فوتبال

آمار و اخبار، خلاف اظهارات حمید مطهری؛ رضاییان بهترین بازیکن آسیایی جام جهانی نبود - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

آمار و اخبار، خلاف اظهارات حمید مطهری؛ رضاییان بهترین بازیکن آسیایی جام جهانی نبود - پارس فوتبال

اگرچه حمید مطهری برای تعریف و تمجید از شاگرد جدیدش در فولاد اعلام کرد که رامین رضاییان بهترین بازیکن آسیایی در جام جهانی ۲۰۲۶ بوده است، اما اخبار و البته مهم‌تر از آن آمار خلاف این صحبت را می‌رسانند.
راز فسخ آسانی
روزنامه شرق

راز فسخ آسانی

استقلال در شرایطی با بسته‌بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی مواجه شده که ابعاد حقوقی این ماجرا حالا از یک محرومیت ساده نقل‌وانتقالاتی فراتر رفته است. از یک سو، شکایت باشگاه‌های مس شهر بابک و نساجی مازندران درباره استفاده استقلال از بازیکنان جدید، می‌تواند پرونده‌ای را باز کند که در صورت پذیرش ادعاها، به تغییر …
سایه سنگین یک کابوس
روزنامه توسعه ایرانی

سایه سنگین یک کابوس

آریا طاری ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر، با آن سکوهای نزدیک به چمن و اتمسفر خفه کننده اش، همواره برای تیم های پایتخت نشین چیزی فراتر
    
پای فوتبال روی گلوی قشر ضعیف جامعه! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

پای فوتبال روی گلوی قشر ضعیف جامعه! - پارس فوتبال

افزایش قیمت بلیت، هزینه سنگین رفت‌وآمد و برگزاری مسابقات در ورزشگاه‌های دور از مرکز شهر، تماشای یک بازی لیگ برتر را برای بسیاری از هواداران به تفریحی بیش از یک میلیون تومانی تبدیل کرده است.
سایت فرارو

تصویر؛ ازدواج روبرتو کارلوس با سهیلا طاهری

انتقاد متفاوت روزنامه «قدس» از رامین رضاییان
سایت فرارو

انتقاد متفاوت روزنامه «قدس» از رامین رضاییان

رامین رضاییان را می‌توان به خاطر فوتبالش نقد کرد، می‌توان درباره انتخاب تیم آینده‌اش حرف زد و حتی درباره لباس و ساعتی که می‌پوشد نظر داد؛ واقعیت این است که مسئله امروز ما با بهترین بازیکن تیم ملی در جام جهانی این‌ها نیست. مسئله ما با بازیکنی مثل رامین روایتی است که یک چهره مشهور از خودش برای جامعه می‌سازد …
چادرملو پرونده آسیایی را به CAS می‌برد/ جریمه سنگین فدراسیون فوتبال تاوان اشتباه ممبینی؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

چادرملو پرونده آسیایی را به CAS می‌برد/ جریمه سنگین فدراسیون فوتبال تاوان اشتباه ممبینی؟ - پارس فوتبال

قرعه‌کشی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا دو هم برگزار شد و گل‌گهر نماینده ایران در این مراسم بود تا به طور کلی تمام امیدهای چادرملو برای رسیدن به آسیا به پایان برسد، اما این اتفاق احتمالاً پایان ماجرا نخواهد بود.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ساعت ۲۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی رامین رضاییان در مراسم معارفه | عکس

خبرگزاری ایرنا

حیرت جهانیان از اقتدار پهلوان لُر + فیلم

خبرگزاری ایرنا

گل سه‌امتیازی آزادی به نساجی + فیلم

خبرگزاری همشهری‌آنلاین

استایل جدید رامین رضاییان بعد از عذرخواهی در تلویزیون! + عکس

سایت رویداد‌ ۲۴

خوب، بد، زشت | رامین رضاییان چگونه به جنجالی‌ترین فوتبالیست ایران تبدیل شد؟

سایت تابناک

مصاحبه بامزه یک هوادار در بازی نساجی و استقلال

سایت عصرایران

لحظه بیهوش شدن جمال موسیالا وسط بازی به دلیل گرما

محرم زیر تیغ آمار/ مرد بازی‌های بزرگ نیست!
خبرگزاری ایسنا

محرم زیر تیغ آمار/ مرد بازی‌های بزرگ نیست!

محرم نویدکیا با شکست سپاهان مقابل تراکتور، آن‌ هم در خانه، آمار عجیب و تلخی را طی دو فصل اخیر ثبت کرد.
روزنامه دنیای اقتصاد

جدایی از زیباترین زن جهان!

سایه‌روشن‌های یک قرعه
روزنامه توسعه ایرانی

سایه‌روشن‌های یک قرعه

آریا طاری سالن های مجلل کنفدراسیون فوتبال آسیا در کوالالامپور، صبح دیروز آبستن اتفاقاتی بود که ضربان قلب میلیون ها هوادار فوتبال در ایران را
روزنامه هفت صبح

موعود بنیادی‌فر وسط یک پرونده جنجالی؛ چهار ماه و ده روز زندان برای داور سرشناس!

سایت عصرایران

روبرتو کارلوس ازدواج کرد؛ مراسم عقد اسلامی اسطوره برزیلی با عروس عرب‌تبار (+عکس)

عروسی‌یی که ما برای رونالدو ساختیم
سایت عصرایران

عروسی‌یی که ما برای رونالدو ساختیم

در ماجرای عروسی رونالدو، یک اتفاق جالب افتاده است: ما برای او عروسی‌یی ساختیم که خودمان دوست داشتیم ببینیم، نه عروسی‌یی که او خواسته بود تجربه کند. هوش مصنوع...
عادی‌سازی عدم امنیت در ایران با دست‌فرمان فوتبال/ تاج، تاجرنیا و کریمی تابع امر AFC - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

عادی‌سازی عدم امنیت در ایران با دست‌فرمان فوتبال/ تاج، تاجرنیا و کریمی تابع امر AFC - پارس فوتبال

سلب میزبانی از باشگاه‌های ایرانی توسط AFC چند بار صورت گرفته و به نظر رسید مهدی تاج، نایب رئیس ایرانی AFC نمی‌تواند برای دفاع از حقوق فوتبال ایران کاری انجام...
         
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| کنایه تند میثاقی روی آنتن زنده: هرکاری از آقایان برمی‌آید!

معمای امیر قلعه‌نویی
سایت فرارو

معمای امیر قلعه‌نویی

وضعیت فعلی نیمکت تیم ملی فوتبال ایران در تکرار همان تراژدی غم‌انگیزی است که سال‌‌هاست گریبانگیر ورزش ما شده؛ یعنی بلاتکلیفی مزمن و عادت به تاخیر انداختن تصمیمات سرنوشت‌‌ساز تا لحظات آخر.
اصابت موشک جنگ به سفره دلال‌ها؛ زمان بره‌کشان فوتبالیست ایرانی با مدیر برنامه وطنی! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

اصابت موشک جنگ به سفره دلال‌ها؛ زمان بره‌کشان فوتبالیست ایرانی با مدیر برنامه وطنی! - پارس فوتبال

پیش از آغاز نقل‌و‌انتقالات فصل جاری برخی منابع غیررسمی مدعی شدند میان تعدادی از مدیران باشگاه‌ها هماهنگی‌هایی صورت گرفته که مقابل زیاده‌خواهی بازیکنان و مدیربرنامه‌های آنها بایستند و بیشتر از عددی مشخص، با هیچ بازیکنی قرارداد نبندند اما در عمل هیچ‌گاه چنین اتفاقی نیفتاد.
سایت فرارو

تصویر؛ استوری غمگین و تلخ علیرضا بیرانوند

سایت عصرایران

درگذشت دو هوادار؛ حادثه تلخ پس از دیدار تراکتور - پیکان

روزنامه هفت صبح

حروم خوری خوشمزه است!/ خواب بد ایجنت فراری برای تیم محبوب

دلخوشی یعنی قراردادهای کثافت سه ماه، سه ماه؟
سایت فرارو

دلخوشی یعنی قراردادهای کثافت سه ماه، سه ماه؟

می‌فهمیم که حتی مسایلی خیلی بزرگتر از این هم برای اغلب زعمای مملکت پشیری اهمیت ندارد، اما اگر مسوولی یک جو غیرت داشت، تا پس کله‌اش باید از شنیدن این جمله سرخ می‌شد. آنچه سال‌هاست به ضرب‌المثلی در ایران تبدیل شده و امروز خیلی‌ها حتی دل و دماغ تکرار کردن همان را هم ندارند، یک اعتراف غم‌انگیز به ویرانی …
روزنامه شرق

تلخ ترین لحظه زندگی سعید عزت اللهی

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| کنایه تند میثاقی به تاج و ممبینی درباره لیگ امسال

بازگشت بریمانلو به جودو پیش از بازی‌های آسیایی؛ یک انتخاب فنی یا پاک کردن صورت مسئله؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

بازگشت بریمانلو به جودو پیش از بازی‌های آسیایی؛ یک انتخاب فنی یا پاک کردن صورت مسئله؟ - پارس فوتبال

دعوت بریمانلو به اردوی تیم ملی جودو می‌تواند فرصت آزمون او باشد، اما اینکه صرفاً به دلیل سابقه گذشته، او از همین حالا شانس حضور در ترکیب بازی‌های آسیایی برای...
امیر حسینی: فضای مجازی و تلویزیون سعید را معروف تر کرد!
روزنامه هفت صبح

امیر حسینی: فضای مجازی و تلویزیون سعید را معروف تر کرد!

کاپیتان اسبق تیم ملی والیبال ایران معتقد است مشکل اصلی امروز والیبال ایران، کمبود امکانات و بازی های بین المللی است؛ نه لزوماً ضعف مربی. او
سایت رویداد‌ ۲۴

غیبت هواداران زن در دیدار استقلال و نساجی

سایت رویداد‌ ۲۴

رامین رضاییان خانه‌نشین شد!

مستطیل سبز در محاصره خصولتی‌ها
سایت ایران آنلاین

مستطیل سبز در محاصره خصولتی‌ها

گلایه صریح وزیر ورزش و جوانان از هزینه‌های سرسام‌آور باشگاه‌های فوتبال و نبود شفافیت مالی، بار دیگر یکی از مهم‌ترین معضلات فوتبال ایران را به صدر اخبار بازگرداند؛ معضلی که سال‌هاست کارشناسان، مدیران و حتی هواداران نسبت به آن هشدار می‌دهند، اما همچنان اراده‌ای جدی برای اصلاح آن مشاهده نمی‌شود. واقعیت …
بازگشت تماشاگران با شروع خوب مدعیان
روزنامه شرق

بازگشت تماشاگران با شروع خوب مدعیان

بعد از نزدیک به ۲۹۰ روز، لیگ برتر فوتبال ایران دوباره با حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها آغاز شد؛ بازگشتی که شاید مهم‌تر از نتیجه هر مسابقه، تصویر فوتبال ایران را به شرایط عادی نزدیک کرد. بیست‌وششمین دوره لیگ برتر در شرایطی شروع شد که بسیاری از تیم‌ها با تغییرات گسترده در کادر فنی و ترکیب بازیکنان وارد …
میلیونرهای زاغه‌نشین!
خبرگزاری ایسنا

میلیونرهای زاغه‌نشین!

بسیاری از باشگاه‌های ایرانی با بدهی‌های انباشته، پرونده‌های حقوقی، مطالبات بازیکنان و مربیان و هزینه‌های سنگین جاری دست‌وپنجه نرم می‌کنند. در چنین شرایطی، صحبت از ساخت یک ورزشگاه چند هزار میلیارد تومانی بیشتر شبیه رؤیاست.
سایت پارس فوتبال

زیر حلقه ازدواج رونالدو و جورجینا چه چیزی حک شده؟ - پارس فوتبال

سایت فوتبالی

روزهای تلخ لیونل مسی پس از فوت پدر

سایت رکنا

اولین فیلم از مراسم ازدواج رونالدو با جورجینا رودریگرز + عکس های وایرال شده

دربی دربه‌در
روزنامه توسعه ایرانی

دربی دربه‌در

آریا طاری هنوز سوت آغاز هفته دوم لیگ بیست وششم به صدا درنیامده، هنوز هیجان مستطیل سبز به رگ های جامعه تزریق نشده و هنوز جوهر قراردادهای
    
سایت اقتصاد ۲۴

پشت پرده بازگشت دوباره فرهاد مجیدی به ایران

سایت اقتصاد ۲۴

فیلم / اعلام آمادگی خداداد عزیزی برای حضور در جنگ احتمالی

سایت اقتصاد ۲۴

فیلم / واکنش رامین رضاییان به اتهام جنسی بازیگر هالیوودی

سایت پارس فوتبال

رونالدو زمان خداحافظی از فوتبال را اعلام کرد - پارس فوتبال

بازگشت جنگ به سالن‌های فوتسال/ همه‌ی لیگ علیه گیتی و کشاورز! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

بازگشت جنگ به سالن‌های فوتسال/ همه‌ی لیگ علیه گیتی و کشاورز! - پارس فوتبال

هفته نخست لیگ برتر فوتسال این هفته چهارشنبه در تبریز آغاز می‌شود تا بار دیگر هیجان و جنگ برای کسب جام در سالن‌های فوتسال آغاز شود. مس سونگون نایب قهرمان فصل...
سایت رویداد‌ ۲۴

دو پیشکسوت پرسپولیس در ساختمان باشگاه جنجال به پا کردند