قیمت طلا امروز




 حمله رژیم صهیونیستی به سوریه

 سایت اطلاعات آنلاین / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۰۱

[محمدعلی مهتدی] سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی

سه‌شنبه هفته گذشته تحول مهمی در سوریه رخ داد که در ایران کمتر مورد توجه محافل تحلیلی قرار گرفت: حمله ارتش صهیونیستی به فرودگاه ابوالظهور در حومه ادلب.
 [محمدعلی مهتدی] سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی
اهمیت این حمله بیش از آنکه در خودِ هدف نظامی آن باشد، در پیام سیاسی و راهبردی آن نهفته است؛ بویژه آنکه پیش از حمله، یک هیئت نظامی ترکیه از این فرودگاه بازدید کرده و گزارش‌هایی درباره قصد آنکارا برای ایجاد یک پایگاه نظامی در این منطقه منتشر شده بود.اگر این برداشت درست باشد، حمله ارتش صهیونیستی را نمی‌توان صرفاً اقدامی علیه دولت موقت احمد الشرع تلقی کرد؛ بلکه مخاطب اصلی آن می‌تواند ترکیه باشد. 

این پرسش را نمی‌توان نادیده گرفت که چرا رژیم صهیونیستی باید نسبت به حضور نظامی ترکیه در ادلب تا این اندازه حساس باشد؟

  ترکیه و اسرائیل روابط رسمی و پیچیده‌ای دارند. در دو دهه گذشته این روابط بارها میان همکاری و تنش در نوسان بوده است؛ از برخورد لفظی رجب طیب اردوغان با شیمون پرز گرفته تا ماجرای کشتی مرمره. با این حال، ترکیه عضو ناتو است و در دوره‌های مختلف، همکاری‌های امنیتی و نظامی میان دو طرف وجود داشته است.

 بنابراین، مسئله امروز را نمی‌توان صرفاً در چارچوب اختلافات سیاسی اردوغان و نتانیاهو تحلیل کرد؛ آنچه در سوریه در حال شکل‌گیری است، برخورد دو محاسبه راهبردی است.

  نکته پارادوکسیکال ماجرا اینجاست که سقوط بشار اسد که ترکیه در تحقق آن نقش مهمی داشت، بیش از آنکه به تقویت موقعیت ترکیه منجر شود، فضای جدیدی برای اسرائیل ایجاد کرد. ارتش صهیونیستی پس از سقوط اسد بخش‌هایی از جنوب سوریه، از جمله مناطق قنیطره و جبل‌الشیخ را در اختیار گرفت و با حملات گسترده، زیرساخت‌های نظامی ارتش سوریه را منهدم کرد. 

در همین چارچوب، طرح موسوم به «کریدور داوود» نیز اهمیت پیدا کرده است؛ طرحی که می‌تواند عمق راهبردی رژیم صهیونیستی را در داخل سوریه افزایش دهد و آن را به سواحل رود فرات برساند.

  رژیم صهیونیستی اکنون با یک سیاست دوگانه در سوریه حرکت می‌کند: از یک سو اجازه نمی‌دهد دولت احمد الشرع حاکمیت مؤثر خود را بر سراسر خاک سوریه اعمال کند و از سوی دیگر،  نمی‌خواهد ترکیه به قدرت مسلط نظامی خارجی در سوریه تبدیل شود. این نکته اهمیت زیادی دارد.

رژیم ممکن است با دولت جدید سوریه مشکلاتی داشته باشد، اما حضور نظامی گسترده ترکیه در سوریه را مسئله‌ای به مراتب حساس‌تر می بیند، زیرا ترکیه برخلاف دولت ضعیف و وابسته دمشق، یک قدرت منطقه‌ای، عضو ناتو و دارای ارتشی قدرتمند و حضور مستقیم در جغرافیای سوریه است.

  اظهارات اخیر ایال زمیر، رئیس ستاد ارتش صهیونیستی درباره ایجاد یک منطقه دفاعی با عمق حدود ۴۰ کیلومتر در جنوب سوریه از شهردرعا تا حومه دمشق، نشان می‌دهد رژیم صرفاً به عملیات مقطعی فکر نمی‌کند و درصدد تثبیت یک وضعیت ژئوپلیتیکی جدید در سوریه است. 

گزارش‌های رسانه‌های عبری درباره زیر نظر گرفتن فعالیت‌های ترکیه حتی در حوزه دریایی نیز نشان می‌دهد نگرانی تل‌آویو از آنکارا صرفاً محدود به مرزهای زمینی سوریه نیست.

   در چنین شرایطی، پرسش اصلی این است: آیا ترکیه و اسرائیل در سوریه به سوی یک رویارویی نظامی پیش می‌روند؟ آنکارا ظاهراً هنوز نمی‌خواهد وارد چنین رویارویی شود. ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرده است در دامی که نتانیاهو برای ترکیه در سوریه پهن کرده گرفتار نخواهد شد. این موضع نشان می‌دهد اردوغان به خوبی از هزینه‌های درگیری مستقیم با اسرائیل آگاه است. 

ترکیه نمی‌خواهد سوریه به میدان جنگ دیگری تبدیل شود که در آن همزمان با مسائل کردها، روسیه، آمریکا و تحولات داخلی سوریه، ناچار شود با اسرائیل نیز وارد تقابل مستقیم شود. اما از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی نیز از محدودیت‌های ترکیه آگاه است و به نظر می‌رسد همین محاسبه، دست آن را برای ادامه اقداماتش باز گذاشته است.

  مسئله در نهایت به یک سؤال ساده اما تعیین‌کننده بازمی‌گردد: ترکیه تا کجا می‌تواند گسترش حضور و نفوذ اسرائیل در سوریه را تحمل کند؟ اگر رژیم صهیونیستی صرفاً بخواهد از نزدیک شدن نیروهای ترکیه به مناطق حساس جنوب سوریه جلوگیری کند، ممکن است دو طرف بتوانند از برخورد مستقیم اجتناب کنند، اما اگر تل‌آویو بخواهد حضور نظامی ترکیه را در سراسر سوریه محدود کند، یا آنکارا احساس کند که اسرائیل عملاً مانع تحقق اهداف راهبردی ترکیه در سوریه شده است، معادله تغییر خواهد کرد. 

در آن صورت، فرودگاه ابوالظهور شاید نه یک حادثه منفرد، بلکه نخستین علامت یک رقابت بزرگ‌تر باشد؛ رقابت بر سر اینکه چه کسی آینده سوریه را شکل خواهد داد.

  سوریه پس از سقوط اسد وارد مرحله‌ای شده که در آن، خلأ قدرت دیگر فقط میان بازیگران داخلی تقسیم نمی‌شود. اکنون قدرت‌های منطقه ای نیز در حال ترسیم خطوط نفوذ خود هستند. در یک سوی این معادله، ترکیه قرار دارد که سوریه را بخشی از عمق راهبردی خود می‌داند و در سوی دیگر، اسرائیل که می‌کوشد با بهره‌گیری از خلأ قدرت، ترتیبات امنیتی و جغرافیایی تازه‌ای را بر سوریه تحمیل کند .

 بنابراین، سؤال واقعی شاید این نباشد که آیا ترکیه و اسرائیل امروز در آستانه جنگ هستند یا نه؟ تا کنون دو طرف مواضع تندی علیه یکدیگر گرفته اند. دستگاه قضایی ترکیه حکم بازداشت نتانیاهو را صادر کرده و خواستار بازداشت او شده است. در مقابل، دفتر نتانیاهو مدعی شده که ترکیه در پی ایجاد بی ثباتی در منطقه است و این رژیم با هرگونه تهدید امنیتی علیه خود قاطعانه برخورد خواهد کرد.

 لذا سؤال مهم‌تر این است که آستانه تحمل هر یک از آنها کجاست؟ اگر این آستانه شکسته شود، سوریه می‌تواند از میدان رقابت نیابتی قدرت‌ها به صحنه برخورد مستقیم دو قدرت نظامی منطقه تبدیل شود؛ سناریویی که اردوغان و نتانیاهو هر دو احتمالاً ترجیح می‌دهند از آن اجتناب کنند، اما رفتارهایشان در سوریه ممکن است روزبه‌روز آنها را به آن نزدیک‌تر کند.







جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ - 28 August 2026
سایت خبرآنلاین

ببینید | واکنش وزیر ورزش و جوانان به ماجرای چادرملو

روزنامه هفت صبح

قاب امروز | پردیس عبدالمحمدی در گنگ دختران دوومیدانی

سایت عصرایران

شوخی کاربران فضای مجازی با عکس‌های اولیسه در صفحه شخصی اش

ادامه ابهامات و دستاوردسازی در فدراسیون بسکتبال؛ انتخاب عجیب ماتیچ و نتایج ضعیف در تیم‌های ملی - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

ادامه ابهامات و دستاوردسازی در فدراسیون بسکتبال؛ انتخاب عجیب ماتیچ و نتایج ضعیف در تیم‌های ملی - پارس فوتبال

تصمیمات اشتباه پشت اشتباه در فدراسیون بسکتبال در حالی رقم می‌خورد که نمی‌توان نقش وزارت ورزش و جوانان را هم نادیده گرفت؛ انگار در وزارت ورزش و جوانان، مسئله نظارت جدی گرفته نمی‌شود یا برخی فدراسیون‌ها استثنا هستند.
قلعه‌نویی ماند؛ اما با کدام کارنامه؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قلعه‌نویی ماند؛ اما با کدام کارنامه؟

دیروز حوالی ظهر مهدی تاج در کنار دیگر اعضای هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال در ساختمان این فدراسیون حضور یافت و امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی هم با همراهی یار همیشگی‌اش (سعید الهویی) که در نقش دستیار اول او فعالیت می‌کند، در جمع مدیران فدراسیون حاضر شد.
سایت عصرایران

استوری جدید چوپان: امارات همچنان دوست ما ایرانیان است

مردی که یکه بود و هنوز هست
روزنامه شرق

مردی که یکه بود و هنوز هست

اما هیچ‌کس تختی نشد. تختی چیز دیگری بود؛ تا نداشت و ندارد و لابد نخواهد داشت. سر کوچه ما به‌تازگی مغازه‌‌ای باز شده است. صاحبانش مردان جوانی هستند که دست‌کم‌ در ظاهر هیچ‌ نسبتی با گذشته‌ها ندارند، اما روی دیوار مغازه‌شان عکس تختی را آویخته‌اند!
پایان ماه‌عسل تارتار؟
روزنامه شرق

پایان ماه‌عسل تارتار؟

ماه‌عسل مهدی تارتار روی نیمکت پرسپولیس خیلی زودتر از آنچه تصور می‌شد به پایان رسید؛ تیمی که فصل را با دو پیروزی امیدوارکننده مقابل شمس‌آذر و استقلال خوزستان آغاز کرده بود، در نخستین آزمون جدی خود مقابل تراکتور شکست خورد تا حالا نخستین نشانه‌های بحران در اطراف نیمکت سرخ‌ها دیده شود.
روزنامه هفت صبح

فوتبال را برای مردم ایران زجرآور کرده ایم!

روزنامه هفت صبح

منتقدان قلعه نویی از عرض خیابان عبور کردند!

روزنامه توسعه ایرانی

طلوع عصر جدید در فوتبال زنان؛ تاریخ دربی زنانه

ژنرال و پاداشی دیگر
روزنامه توسعه ایرانی

ژنرال و پاداشی دیگر

آریا طاری عقربه های ساعت در ساختمان سئول، مدت هاست که به خواب رفته اند؛ شاید از همان روزی که فوتبال ایران تصمیم گرفت به جای پیشرفت در
سایت رویداد‌ ۲۴

امشب آخرین فرصت بیرانوند برای فرار از سربازی!

از پرچم‌گردانی تا تهدید به پناهندگی؛ چرا حاشیه از خواهران منصوریان جدا نمی‌شود؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

از پرچم‌گردانی تا تهدید به پناهندگی؛ چرا حاشیه از خواهران منصوریان جدا نمی‌شود؟ - پارس فوتبال

در سال‌های گذشته بار‌ها شاهد بوده‌ایم که خواهران منصوریان در مواجهه با تصمیمات ورزشی، از فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی برای بیان اعتراض و تهدید مسئولان به...
سایت خبر ورزشی

هادی چوپان مدعی شد: از مسترالپیا ۲۰۲۶ انصراف داده‌ام و به آمریکا نمی‌روم

سایت اقتصاد ۲۴

ویزای مربیان ایرانی جنجالی شد/ تصمیم دبیر برای مسابقات آمریکا در صورت عدم صدور ویزا

خبرگزاری ایرنا

ما بیرانوند را برای بازی‌های آسیایی نمی‌خواستیم!

از شجاع خلیل‌زاده تا عارف؛ سندرُم زشتی به اسم کشاله بی‌قرار!
سایت فرارو

از شجاع خلیل‌زاده تا عارف؛ سندرُم زشتی به اسم کشاله بی‌قرار!

دومین حرکت ناشایستی که به درد کشاله ربط داده شده در تهران رقم خورد.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| مصاحبه بامزه بازیکن تیم ملی زنان والیبال ایران وایرال شد

قرارداد‌های عجیب و سکوت فدراسیون فوتبال؛ دلال‌ها کت و شلوار مدیریت پوشیدند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قرارداد‌های عجیب و سکوت فدراسیون فوتبال؛ دلال‌ها کت و شلوار مدیریت پوشیدند؟

روزنامه اعتماد در یادداشتی با انتقاد از تداوم فساد و دلالی در فوتبال ایران، نوشت که دلال‌ها دیگر مانند گذشته در حاشیه و بیرون از ساختار رسمی فوتبال فعالیت نمی‌کنند و در مواردی با پوشیدن «کت‌وشلوار مدیریت» وارد بدنه مدیریتی شده‌اند.
روزنامه هفت صبح

ماجرای مهاجرت الناز کمپانی به آمریکا

جوانگرایی از مسیر اشتباه!
سایت جوان آنلاین

جوانگرایی از مسیر اشتباه!

قرارداد‌هایی که به اسم آینده‌سازی، اما به کام دلال‌ها بسته می‌شود
سایت پارس فوتبال

حضور یاسر آسانی در استقلال هیچ مشکلی ندارد/ در پاداش سرمربی تیم ملی صرفه و صلاح سازمان رعایت نشد - پارس فوتبال

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد
روزنامه شرق

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد

قرارداد امیر قلعه‌نویی با تیم ملی فوتبال ایران به‌صورت رسمی تا پایان جام ملت‌های آسیا تمدید شد. این توافق برخلاف گمانه‌زنی‌های قبلی چهار ساله نیست و فدراسیون از سرمربی تیم ملی انتظار حضور در فینال یا کسب قهرمانی آسیا را دارد.
مزد ترس
روزنامه توسعه ایرانی

مزد ترس

آریا طاری فوتبال در ناب ترین و بی رحم ترین شکل خود، آینه ای تمام نما از درون مایه انسان هاست؛ صحنه ای که در
    
روزنامه هفت صبح

حدادی فر: زندگی را برای خودم سخت کرده بودم، این بچه ها نجاتم دادند!

روزنامه شرق

ماجرای عدم حضور چادرملو در آسیا+ ویدئو

سایت خبرآنلاین

خنده‌های مجری زن در پخش زنده؛ ثبت لحظه خارج کردن کوچک‌ترین جیمی‌جامپ تاریخ در زمین فوتبال + فیلم

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟
سایت رویداد‌ ۲۴

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟

کم مانده مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران موضوع سربازی بیرانوند را با فیلد مارشال عاصم منیر مطرح کند تا شاید راهی برای حل مشکل پیدا شود!
سایت پارس فوتبال

بررسی یک ادعا با اولین اشتباه؛ دانیال ایری بازیکن هزار میلیاردی پرسپولیس - پارس فوتبال

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!
سایت تجارت نیوز

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!

استقلال در شش‌ماهه اخیر درآمد نزدیک به ۲ هزار میلیاردی ثبت کرده، اما بخش عمده آن از قرارداد با سهامدار اصلی باشگاه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، آمده است. همزمان، گزارش سازمان حسابرسی نیز از رعایت نشدن بخشی از تشریفات ماده ۱۲۹ در معاملات با اشخاص وابسته خبر می‌دهد.
سایت اقتصاد ۲۴

سردار آزمون دو برابر مهدی طارمی پول می‌گیرد!

سایت رویداد‌ ۲۴

طعنه سنگین «اطلاعات» به طارمی: چرا خودت را مفت فروختی؟

کابوس بلاتکلیفی
سایت ایران آنلاین

کابوس بلاتکلیفی

سی و یک روز از برگزاری اولین جلسه هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال برای بررسی عملکرد فنی تیم ملی و تصمیم‌گیری درباره سرنوشت کادر فنی و سرمربی تیم ملی بزرگسالان گذشته، اما هنوز تصمیم نهایی درباره ادامه فعالیت امیر قلعه‌نویی اتخاذ نشده است.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در اتفاقی وحشتناک؛ هجوم هواداران به زمین با چوب و صندلی + عکس

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم
سایت جوان آنلاین

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم

کسب عنوان چهارمی تیم کشتی آزاد جوانان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان درست بعد از نایب‌قهرمانی تیم کشتی فرنگی جوانان کشورمان باعث شد انتقاد‌ها نسبت به عملکرد...
فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!
سایت جوان آنلاین

فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!

خبر بازگشت مهدی طارمی به فوتبال آسیا و مشخصاً امارات، نه فقط یک خبر ساده که مهر تأییدی بر عقب‌گرد فوتبال ایران از سطح اول فوتبال جهان است. مهر تأییدی است بر...
         
قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال

برای کشوری چون ایران، یکی از مهم‌ترین دستاوردها از جام جهانی می‌تواند معرفی یک یا چند بازیکن بااستعداد و آینده‌دار به فوتبال دنیا باشد، که تیم ملی در این پار...
روزنامه شرق

استوری کنایه آمیز علیرضا بیرانوند

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک

مکمل‌های ورزشی زیادی وعده افزایش انرژی، عضله‌سازی و بهبود عملکرد می‌دهند؛ اما شواهد علمی درباره همه آنها یکسان نیست.
معجزه در قلب بحران
روزنامه توسعه ایرانی

معجزه در قلب بحران

آریا طاری روزهایی که هواداران استقلال با نگرانی اخبار محرومیت نقل وانتقالاتی باشگاه را دنبال می کردند و با حسرت به ریخت وپاش های
    
خاتون آسیایی
روزنامه توسعه ایرانی

خاتون آسیایی

سومین دوره رسمی لیگ قهرمانان زنان آسیا در حالی آغاز شد که یک نام آشنا به عنوان نماینده کشورمان در آن حضور داشت. تیمی که در ایران بااختلاف پرافتخارترین است و
سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟
خبرگزاری ایسنا

سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟

شکست برابر استقلال و تراکتور در هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر، بار دیگر ضعف سپاهان در بازی‌های بزرگ را نمایان کرد؛ تیمی که در سال‌های اخیر هزینه زیادی برای ساختن یک تیم مدعی قهرمانی کرده اما همچنان نه در زمین راه‌حل مشخصی برای عبور از رقیبان اصلی دارد و نه در نقل‌وانتقالات توانسته نقاط ضعف خود را به‌طور …
علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟
سایت عصرایران

علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟

اگر سربازی رفتن او سایه جنگ را دور و ارز را ارزان و خودرو را سهل الوصول و ازدواج را ممکن می کند، برود! ما که بخیل نیستیم اما تو را به خدا سربازی رفتن آدم مشه...
من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!
سایت پارسینه

من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!

ایمان گودرزی؛پیشکسوت استقلال و پرسپولیس در کافه‌خبر از پشت‌پرده فوتبال ایران صحبت کرد؛ از ادعای تحمیل بازیکن به مربیان و انتقاد از مدیریت باشگاه‌ها گرفته تا روایت‌هایی کمتر شنیده‌شده از روزهای حضورش در پرسپولیس و استقلال.
آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید
خبرگزاری ایرنا

آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید

تهران- ایرنا- حذف ۶۰ درصد از جوانان کشتی آزاد ایران در براتیسلاوا زنگ خطری است که می‌تواند آینده پرافتخارترین رشته المپیکی ایران را تهدید کند.
سایت جهان نیوز

عکس نجات سرباز بیرو | جهان نیوز

سایت اقتصاد ۲۴

عکس/رونمایی از پیراهن دوم باشگاه پرسپولیس به یاد کودکان میناب

روزنامه هفت صبح

علت حذف فرزانه فصیحی‌ از مسابقات قهرمانی جهان چه بود؟

جدال بدون سکو
روزنامه شرق

جدال بدون سکو

‌پرسپولیس و تراکتور در شرایطی به استقبال یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل می‌روند که این مسابقه یک تقابل برای سه امتیاز نیست؛ پشت این ۹۰ دقیقه، خاطرات و حاشیه‌های دو سال اخیر قرار گرفته است. دو تیم در سال‌های گذشته بارها در بازی‌های بزرگ برابر هم قرار گرفته‌اند و هر بار نتیجه مسابقه، جدا از جدول، روی فضای …
روزنامه هفت صبح

آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!

دکتر برو سربازی!
روزنامه توسعه ایرانی

دکتر برو سربازی!

آریا طاری ساعت شنی برای شماره یک تیم ملی به کار افتاده است. پاییز امسال، نه فقط فصل خزان برگ ها، که خزان معافیت های طولانی مدت و
سایت تابناک

بیرانوند قصد سرباز شدن ندارد؛ انتقال به فجرسپاسی در صورت اجبار

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!
خبرگزاری ایرنا

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!

تهران- ایرنا- رئیس فیفا در واکنش به پرسش خبرنگار اسکای‌نیوز در خصوص طرح اتهام خیانت به فوتبال گفت: مدل موی قشنگی داری!
سایت عصرایران

ظاهر جدید ارلینگ هالند با سر تراشیده

سایت ورزش ۳

زنگ خطر برای کشتی ایران به صدا درآمد!

سایت خبر ورزشی

از فحاشی زننده یک پیشکسوت تا اتفاق تلخ برای طارمی و بمب مصنوعی رامین!

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم

بخش دوم اتفاقات رقم خورده توسط دبیرکل فدراسیون فوتبال در جریان اردوی ترکیه مانند قسمت اول حاوی نکات مبهمی است.
غروب ستاره‌ها در قاره سبز
روزنامه توسعه ایرانی

غروب ستاره‌ها در قاره سبز

آریا طاری انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات، تنها جابه جایی یک بازیکن در بازار نقل و انتقالات تابستانی نیست؛ این یک زنگ خطر کرکننده و یک
    
روزنامه هفت صبح

دکتر بیرانوند آخرین بمب نقل و انتقالات تابستانی!