قیمت طلا امروز




 مخاطبان صدا و سیما

 سایت الف / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

به جای گران سازی، ارزها را از مفسدان پس بگیرید/ اعتماد به‌ نفسی که هیچ‌وقت کم نمی‌شود!/ زامبی ها علیه نوید

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال‌کردن آن‌ها ـ حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند‌ ـ کار دشواری است. بسته خبری ـ تحلیلی «الف» با رصد اخبار، رویدادهای مهم و همچنین تحلیل‌های صورت‌گرفته، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.
 به جای گران سازی، ارزها را از مفسدان پس بگیرید/ اعتماد به‌ نفسی که هیچ‌وقت کم نمی‌شود!/ زامبی ها علیه نوید
به جای گران سازی، ارزها را از مفسدان پس بگیرید !

روزنامه اطلاعات نوشت:

سوال بزرگ این روزها این است: در شرایطی که کشور تحت محاصره اقتصادی است وبه گفته رئیس جمهوری، کشور با کاهش درآمد وکمبودارز روبروست، نرخ تورم وقیمت ها رو به افزایش است وبه گفته بخش خصوصی اثرات این موضوع ممکن است تا سه ماه دیگر روی موجودی برخی کالاهای اساسی و دارو آشکار شود، راه حل فوری وآسان دسترس این مشکلات چیست؟

دولت متاسفانه تاکنون راه حل جبران این کسری بودجه ومنابع ارزی را در گران کردن همه چیز یافته وشاهدیم که بهای همه چیز از کارمزد خدمات بانکی گرفته تا آب وبرق وگاز و گوشت وبرنج ومرغ ولبنیات وروغن ولوازم خانگی وبسته های اینترنت ومکالمه با تلفن همراه وثابت وشاید امروز یا فردا، بنزین وغیره وغیره افزایش یافته یا درحال افزایش است.

درمقابل هم اقدامات حمایتی دولت از مردم یا متوقف شده یا درحال کاهش است که نمونه آن، امروز و فردا کردن در افزایش رقم کالابرگ الکترونیک وبهانه جویی برای کاهش مشمولا ن آن با مسایلی چون احراز محل سکونت ومسایلی شبیه آن است.

بااین همه، راه حل جبران کسری بودجه ومنابع ارزی درست روبروی دولت وسران قوا قرار دارد؛ راه حلی موثر و زودبازده اما دشوار وپرریسک: مبارزه با فساد گسترده.

این راه حل آن قدر موثراست که بلافاصله می تواند میلیاردها دلار ارز رادردسترس دولت قراردهد؛ ارزهایی که درهمین نزدیکی هستند اما اراده ای برای وصول آن وجود نداشته یا قرار نبوده وجود داشته باشد.

مصادیق این موضوع متعدد است که برخی از آنها درپس پرده است اما ارقام همان هایی که از پرده برون افتاده ورسما اعلام شده، آن قدر درشت است که می تواند نیاز ارزی دولت در این روزهای سخت وحساس را به فوریت جبران کرده وقوه مجریه رااز افزایش مدام قیمت‌ها که باعث تحلیل رفتن جدی سرمایه واعتماداجتماعی شده، بی‌نیاز کند.

****

مردی که اعتماد به‌ نفسش هیچ‌وقت کم نمی‌شود!

وطن امروز نوشت:

حسین مرعشی از آن سیاستمدارانی است که شنیدن حرف‌های‌شان معمولا احساس خوبی به آدم می‌دهد؛ نه به این دلیل که الزاما با آنها موافقی یا آن حرف‌ها، حرف‌های درستی است، به این دلیل که تقریبا هر اتفاقی افتاده باشد، چند دقیقه بعد توضیحی عقلانی، منظم و حساب‌شده برایش بافته می‌شود!

اگر پای انتخابات به نفع حزبش در میان باشد، مرعشی می‌تواند با حرارت توضیح دهد صندوق رأی تنها معیار واقعی سنجش وزن جریان‌های سیاسی است اما وقتی مصلحت سیاسی‌اش اقتضا کند، همان انتخابات می‌تواند به صحنه‌ای تبدیل شود که به مردم دروغ بگوید. اگر دولت رقیب سر کار باشد، مشکلات اقتصادی قبل از هر چیز نتیجه مدیریت همان دولت است و حواله دادن آنها به گذشته پذیرفتنی نیست اما اگر پای نسخه سیاسی مطلوب خودش در میان باشد، ناگهان تحریم، مناسبات بین‌المللی و نبود تعامل با جهان چنان تعیین‌کننده می‌شود که هیچ دولتی بدون حل آنها قادر به مهار تورم و رکود نیست! اگر روحانی در آستانه انتخابات باشد، حمایت از او تکلیف عقل سیاسی است، چند سال بعد که کارنامه روی میز قرار گرفت، معلوم می‌شود حمایت دوباره از او اساسا اشتباه بوده است! اگر مذاکره به نفعش باشد، می‌تواند با استدلال توضیح دهد چرا عقل حکم می‌کند مذاکره کنیم و اگر نتواند به خاطر فشار اجتماعی علیه قدرت نظامی موضع بگیرد، باز رنگ عوض می‌کند. مرعشی در همه این موقعیت‌ها یک ویژگی ثابت دارد؛ موضعش ممکن است عوض شود اما اعتماد به‌ نفسش هیچ‌وقت کم نمی‌شود!

****

شوراها در برزخ بلاتكليفي

اعتماد نوشت:

 شهروندي كه شايد نتواند در بسياري از سطوح تصميم‌گيري كشور نقش مستقيم داشته باشد در انتخابات شوراها مي‌تواند درباره كسي كه قرار است در مديريت شهر يا روستاي او نقش داشته باشد تصميم بگيرد، همين ويژگي به شوراها اهميت ويژه‌اي مي‌دهد. به همين دليل هرگونه ابهام طولاني درباره انتخابات شوراها مي‌تواند پيامدهايي فراتر از يك مساله حقوقي داشته باشد. وقتي زمان برگزاري انتخابات مشخص نيست و هر روز اخبار متفاوتي درباره انتخابات منتشر مي‌شود طبيعي است كه افكار عمومي نسبت به آينده اين نهاد دچار پرسش شود. مساله فقط اين نيست كه انتخابات چه زماني برگزار خواهد شد. پرسش مهم‌تر اين است كه چرا بايد درباره موضوعي كه ارتباط مستقيم با حقوق سياسي و اجتماعي مردم دارد چنين فضاي مبهمي شكل بگيرد. اگر شرايط اضطراري موجب تعويق انتخابات شده است بايد دلايل و مباني آن براي مردم به صورت روشن توضيح داده شود. اگر شرايط براي برگزاري انتخابات فراهم شده   نيز بايد بدون ايجاد ابهام برنامه مشخصي ارايه شود. آنچه بيش از همه به اعتماد عمومي آسيب مي‌زند نه تاخير به تنهايي بلكه نبود اطلاع‌رساني روشن و تصميم قطعي است. در چنين شرايطي شوراهاي فعلي نيز در وضعيت خاصي قرار گرفته‌اند. اعضاي شورا نمي‌دانند دقيقا تا چه زماني بايد مسووليت خود را ادامه دهند و ازسوي ديگر شهروندان نيز نمي‌دانند چه زماني بايد براي انتخاب نمايندگان جديد خود آماده شوند. اين وضعيت درنهايت مي‌تواند بر مديريت شهرداري‌ها نيز اثر بگذارد. 

****

اسلام دین صلح است یا نه؟

عطاالله مهاجرانی در پاسخ به احمد خاتمی، امام‌جمعه موقت تهران که گفته بود: « صلح در قرآن پیرامون دعواهای خانوادگی است. صلح در دعواهای خانوادگی ربطی به جنگ ندارد. لذا این استفاده ابزاری از قرآن است… آمریکا هیچ‌گاه در پی صلح با ایران نبوده بلکه در پی تسلیم ایران است.» نوشت:

سال‌ها بلکه قرن‌ها دشمنان اسلام و مسلمانان کوشیده‌اند و انبوهی از پژوهش‌های جهت‌دار را منتشر کرده و می‌کنند که اسلام دین خشونت و شمشیر و جنگ و قتل غیرمسلمانان است. در دهه‌های اخیر شاهد بودیم که برخی گروه‌های تروریست رنگارنگ داعشی که در منطقه غرب آسیا بویژه در عراق و سوریه از سوی سازمان سیا و موساد با دلارهای نفتی عربی سازماندهی شدند، یکی از اهداف همین بود که اسلام را دین خشونت و سربریدن غیرمسلمانان معرفی کنند. «برنارد لوییس» تاریخدان صهیونیست و مرشد فکری و سیاسی نتانیاهو و طراح تجزیه ایران، برای واژه تروریست از واژه «اسلامیست» استفاده می‌کرد. کسانی که بدون توجه به همین راهبرد جنگ روانی غرب، می‌کوشند از جنگ همیشگی مسلمانان با همه جهان سخن بگویند و داعیه اصلاح تمام جهان را دارند، می‌خواهند کاخ سفید و کاخ سرخ را تغییر کاربری بدهند! در همین حال و هوایند و ناآگاهانه یا خوش‌خیالانه در زمین دشمن بازی می‌کنند.

اسلام دین تفکر و عقلانیت و البته دین جهاد و استقامت و مقاومت است. در تهاجم ارتش بعث عراق به ایران در جنگ هشت‌ساله که با همکاری و مشارکت ورشو و ناتو و به مدیریت آمریکا علیه کشور ما انجام شد، ما در موضع دفاع از ایران و ملت ایران و انقلاب و نظام جمهوری اسلامی بودیم. در جنگ دوازده‌روزه و چهل‌روزه و پس از آن، ما همیشه طرفدار صلح و زندگی همراه با عزت و مقاومت بوده‌ایم. از همین زاویه ما پیروز شده‌ایم. هیچ‌گاه ایران، آمریکا را به تغییر رژیم یا تجزیه یا مردم آمریکا را به شورش علیه نظام حکومتی در آمریکا تهدید نکرده است. شاهد بودیم که ترامپ با سران گروه‌های تروریستی کُرد تلفنی صحبت کرد تا با همکاری سیا و پنتاگون و موساد، جبهه‌ای در غرب ایران علیه نظام باز شود و سناریوی سوریه و نیز عراق در ایران تکرار شود.

«دفاع» متفاوت از راهبرد جنگ‌طلبی است. منطق استوار و مستحکم ایران در همه جنگ‌های تحمیلی این بوده و هست که ما در موضع دفاع از کشور و ملت و کیان ایران و نظام جمهوری اسلامی هستیم.

****

وحشت صهیونیست‌ها از توان ایران در فلج کردن اقتصادشان

مشرق نوشت:

در ماه‌های اخیر، رسانه‌ها و محافل امنیتی رژیم صهیونیستی به‌طور فزاینده‌ای به موضوعی پرداخته‌اند که از آن به‌عنوان «شریان حیاتی» اقتصاد اسرائیل یاد می‌کنند: کابل‌های فیبر نوری زیردریایی. تحلیل‌هایی که در رسانه‌های عبری منتشر شده، آشکارا نشان می‌دهد که تل‌آویو تا چه اندازه نسبت به توانایی ایران و نیروهای هم‌سو با آن برای ضربه زدن به این زیرساخت‌ها نگران است. این نگرانی نه یک تبلیغات ساده، بلکه بازتاب آسیب‌پذیری عمیق ساختاری اقتصاد اسرائیل است؛ اقتصادی که بدون اتصال دیجیتال بین‌المللی، عملاً فلج می‌شود.

گزارشی که از وب‌سایت عبری‌زبان واللا که این روزها در محافل اقتصادی-امنیتی اسرائیل منتشر شده، با صراحت می‌گوید: «اسرائیل یک جزیره دیجیتالِ بالفعل است.» این جمله به چه معناست؟ به این معنا که اقتصاد رژیم صهیونیستی، برخلاف بسیاری از کشورهای منطقه، نه بر منابع طبیعی و انرژی، بلکه بر صادرات خدمات فناوری پیشرفته بنا شده است.

بر اساس آمارهایی که در خود این تحلیل عبری آمده، کل صادرات کالا و خدمات سرزمین‌های اشغالی در سال ۲۰۲۵ حدود ۱۶۹ میلیارد دلار بوده است. از این رقم، صادرات خدمات نرم‌افزاری، مشاوره رایانه‌ای، جنگ سایبری و خدمات مرتبط، بین ۳۳ تا ۳۸ درصد کل صادرات را تشکیل می‌دهد و سهم این خدمات از کل صادرات خدمات اسرائیل به ۶۰ تا ۷۰ درصد می‌رسد.

نکته مهم اینجاست که تقریباً تمام این صادرات، به ارتباطات دیجیتال بین‌المللی وابسته است و این ارتباطات نیز بیش از ۹۵ درصد از طریق کابل‌های فیبر نوری زیردریایی منتقل می‌شود. به زبان ساده، اگر این کابل‌ها قطع شوند، اقتصاد رژیم صهیونیستی در عرض چند روز از حرکت می‌ایستد. همین واقعیت است که باعث شده تحلیل‌های صهیونیستی، کابل‌های زیردریایی را «شریان حیاتی بنیادین» و «گزینه نهایی بقای اقتصادی مدرن» اسرائیل بنامند.

****

حمایت نافرجام از جبلی در مجلس

روزنامه آرمان ملی نوشته است:

در شرایطی که انتقادات به عملکرد صدا و سیما بالا گرفته چندی پیش برخی نمایندگان مجلس از تماس معاون پارلمانی این سازمان با نمایندگان برای حمایت سیاسی از جبلی رئیس فعلی صداوسیما خبر دادند تا در کمتر از ۴۱ روز مانده به انتخاب رئیس جدید سازمان تلاش‌ها بر ابقای جبلی بیشتر شود.

 این در حالی است که برخی نمایندگان این رفتار را زشت و ناپسند خواندند و عملکرد صداوسیما را بیش از تقویت انسجام ملی در مسیر وحدت شکنی قلمداد کردند.

حالا خبر می‌رسد طرح مورد اشاره در مجلس هم به فرجامی نرسیده و از ۲۸۵ نماینده فقط ۷۴ نفر، راضی به حمایت از جبلی و صداوسیما شدند و سایرین آن هم پس از ۳ هفته تماس و فشار، حاضر به امضای بیانیه به سود صداوسیما نشدند!

****

لاریجانی از لطمه خوردن جایگاه ریاست جمهوری ناراحت بود

  دختر شهید مطهری و همسر شهید علی لاریجای درباره جلسه روز یکشنبه مجلس سال ۹۱ به ریاست لاریجانی گفته است:

حفظ جایگاه‌های حقوقی و حاکمیتی برای ایشان اهمیت زیادی داشت. در یکشنبه مجلس (بهمن 1391) که ایشان خیلی مسلط پاسخ رئیس‌جمهوری وقت را دادند و مورد تشویق علما و دانشگاهیان قرار گرفتند، گفتند مجبور به پاسخ بودم ولی از لطمه به جایگاه ریاست جمهوری ناراحت بودند. از کشاندن اختلافات سیاسی به کف جامعه و ایجاد به هم ریختگی امنیت روانی و اجتماعی و قضاوت نادرست افرادِ کم اطلاع و طبیعتاً هرج و مرج، به‌شدت پرهیز داشتند.

معتقد بودند مدل نظریه عدالت و توسعه و مدل حکمرانی و ساختارهای ما باید مبتنی بر یک نظریه فکری فلسفی منقّح باشد. کتاب «عقل و سکون» ایشان گواه این مطلب است. می‌گفتند در روز محشر حساب موذّنین (از عظمت پاداش) و کارگزاران (از سختی حسابشان) جداگانه بررسی می‌شود. لذا در این میدان(دنیا و آخرتی) تاختن، بسیار سخت و مشقت بار است مگر اینکه نگاه حمایتگرانه و توسعه‌گرانه در سایه عدالت اجتماعی همراه با عقل و خرد، همفکری و همگرایی سخاوتمندانه داشته باشیم.

****

زامبی ها علیه نوید

فرهیختگان نوشت:

تا سال‌ها این رسانه‌های سنتی نظیر تلویزیون، رادیو و مطبوعات بودند که شکل‌دهی به افکار عمومی را در انحصار خویش داشتند، اما با ظهور شبکه‌های اجتماعی، رفته‌رفته این انحصار شکست و میدان جدیدی برای اثرگذاری بر ذهن مخاطبان گشوده شد. در این میدان، آگاهی کاربران از طریق ایفای نقش فعال توسط چت‌بات‌ها و صفحات جعلی مورد هجمه فراوان و تسخیر گسترده قرار گرفت و به سلاحی خاموش در دست صاحبان قدرت تبدیل شد، تا جایی که سلبریتی‌ها و چهره‌های مشهور به‌عنوان یکی از بازیگران اصلی دنیای مدرن چندان نتوانستند در مواقع لزوم خودی نشان دهند و در مقام شهروندان مسئولیت‌پذیر حرف دلشان را بزنند. در واقع این ابزار‌ها نه‌تنها برای فرایند اطلاع‌رسانی تعبیه نشدند، بلکه کارکرد اصلی‌شان در مواقع لزوم و زمان به کنج رفتن تمدن غربی مهندسی ادراک، ساخت اجماع کاذب در باب سوژه‌های مختلف و عادی‌سازی ایده‌های گوناگون است؛ ایده‌ها و طرح‌هایی که شاید هرگز در شرایط عادی پذیرش عموم نصیبشان نخواهد شد. به‌تازگی «نوید محمدزاده»، «محسن چاوشی»، «مجید واشقانی»، «پرویز پرستویی» و حتی «داریوش اقبالی» اکت‌هایی را از خود در فضای مجازی ثبت کرده‌اند که چندان به مذاق طرفداران زامبی‌مآب رضا پهلوی خوش نیامده و باعث شده تا با عتاب و خطاب آن‌ها را مورد فحاشی و چرک‌گویی خویش قرار دهند. اما این تنها ظاهر ماجراست، زیرا اگر ما فقط کمی از پوسته بیرونی ماجرا فاصله گرفته و به سمت عمق برویم، قلابمان به سوژه جالب‌تری برخورد می‌کند. در نگاه نخست شاید کاملاً عادی به نظر برسد که تعداد طالبان سلطنت به حدی زیاد باشد که برای خود یک سازوکار اجتماعی دست‌وپا کنند و جامعه هدف گسترده‌ای داشته باشند، ولی وقتی هویت صفحات همسو با رضا پهلوی و همپالگی‌هایش را دنبال می‌کنیم به واقعیت بامزه و توأمان تلخی برمی‌خوریم، به‌طوری که چندی پیش روزنامه صهیونیستی و چپ‌گرای «هاآرتص» با انتشار داده‌های فنی مرکز تحقیقاتی «سیتیزن لب» گزارش داد که دولت اسرائیل در ایجاد شبکه‌ای از حساب‌های جعلی در فضای مجازی آستینش را برای حمایت از رضا پهلوی بالا ‌زده است







جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ - 28 August 2026
سایت خبرآنلاین

ببینید | واکنش وزیر ورزش و جوانان به ماجرای چادرملو

روزنامه هفت صبح

قاب امروز | پردیس عبدالمحمدی در گنگ دختران دوومیدانی

سایت عصرایران

شوخی کاربران فضای مجازی با عکس‌های اولیسه در صفحه شخصی اش

ادامه ابهامات و دستاوردسازی در فدراسیون بسکتبال؛ انتخاب عجیب ماتیچ و نتایج ضعیف در تیم‌های ملی - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

ادامه ابهامات و دستاوردسازی در فدراسیون بسکتبال؛ انتخاب عجیب ماتیچ و نتایج ضعیف در تیم‌های ملی - پارس فوتبال

تصمیمات اشتباه پشت اشتباه در فدراسیون بسکتبال در حالی رقم می‌خورد که نمی‌توان نقش وزارت ورزش و جوانان را هم نادیده گرفت؛ انگار در وزارت ورزش و جوانان، مسئله نظارت جدی گرفته نمی‌شود یا برخی فدراسیون‌ها استثنا هستند.
قلعه‌نویی ماند؛ اما با کدام کارنامه؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قلعه‌نویی ماند؛ اما با کدام کارنامه؟

دیروز حوالی ظهر مهدی تاج در کنار دیگر اعضای هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال در ساختمان این فدراسیون حضور یافت و امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی هم با همراهی یار همیشگی‌اش (سعید الهویی) که در نقش دستیار اول او فعالیت می‌کند، در جمع مدیران فدراسیون حاضر شد.
سایت عصرایران

استوری جدید چوپان: امارات همچنان دوست ما ایرانیان است

مردی که یکه بود و هنوز هست
روزنامه شرق

مردی که یکه بود و هنوز هست

اما هیچ‌کس تختی نشد. تختی چیز دیگری بود؛ تا نداشت و ندارد و لابد نخواهد داشت. سر کوچه ما به‌تازگی مغازه‌‌ای باز شده است. صاحبانش مردان جوانی هستند که دست‌کم‌ در ظاهر هیچ‌ نسبتی با گذشته‌ها ندارند، اما روی دیوار مغازه‌شان عکس تختی را آویخته‌اند!
پایان ماه‌عسل تارتار؟
روزنامه شرق

پایان ماه‌عسل تارتار؟

ماه‌عسل مهدی تارتار روی نیمکت پرسپولیس خیلی زودتر از آنچه تصور می‌شد به پایان رسید؛ تیمی که فصل را با دو پیروزی امیدوارکننده مقابل شمس‌آذر و استقلال خوزستان آغاز کرده بود، در نخستین آزمون جدی خود مقابل تراکتور شکست خورد تا حالا نخستین نشانه‌های بحران در اطراف نیمکت سرخ‌ها دیده شود.
روزنامه هفت صبح

فوتبال را برای مردم ایران زجرآور کرده ایم!

روزنامه هفت صبح

منتقدان قلعه نویی از عرض خیابان عبور کردند!

روزنامه توسعه ایرانی

طلوع عصر جدید در فوتبال زنان؛ تاریخ دربی زنانه

ژنرال و پاداشی دیگر
روزنامه توسعه ایرانی

ژنرال و پاداشی دیگر

آریا طاری عقربه های ساعت در ساختمان سئول، مدت هاست که به خواب رفته اند؛ شاید از همان روزی که فوتبال ایران تصمیم گرفت به جای پیشرفت در
سایت رویداد‌ ۲۴

امشب آخرین فرصت بیرانوند برای فرار از سربازی!

از پرچم‌گردانی تا تهدید به پناهندگی؛ چرا حاشیه از خواهران منصوریان جدا نمی‌شود؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

از پرچم‌گردانی تا تهدید به پناهندگی؛ چرا حاشیه از خواهران منصوریان جدا نمی‌شود؟ - پارس فوتبال

در سال‌های گذشته بار‌ها شاهد بوده‌ایم که خواهران منصوریان در مواجهه با تصمیمات ورزشی، از فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی برای بیان اعتراض و تهدید مسئولان به...
سایت خبر ورزشی

هادی چوپان مدعی شد: از مسترالپیا ۲۰۲۶ انصراف داده‌ام و به آمریکا نمی‌روم

سایت اقتصاد ۲۴

ویزای مربیان ایرانی جنجالی شد/ تصمیم دبیر برای مسابقات آمریکا در صورت عدم صدور ویزا

خبرگزاری ایرنا

ما بیرانوند را برای بازی‌های آسیایی نمی‌خواستیم!

از شجاع خلیل‌زاده تا عارف؛ سندرُم زشتی به اسم کشاله بی‌قرار!
سایت فرارو

از شجاع خلیل‌زاده تا عارف؛ سندرُم زشتی به اسم کشاله بی‌قرار!

دومین حرکت ناشایستی که به درد کشاله ربط داده شده در تهران رقم خورد.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| مصاحبه بامزه بازیکن تیم ملی زنان والیبال ایران وایرال شد

قرارداد‌های عجیب و سکوت فدراسیون فوتبال؛ دلال‌ها کت و شلوار مدیریت پوشیدند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قرارداد‌های عجیب و سکوت فدراسیون فوتبال؛ دلال‌ها کت و شلوار مدیریت پوشیدند؟

روزنامه اعتماد در یادداشتی با انتقاد از تداوم فساد و دلالی در فوتبال ایران، نوشت که دلال‌ها دیگر مانند گذشته در حاشیه و بیرون از ساختار رسمی فوتبال فعالیت نمی‌کنند و در مواردی با پوشیدن «کت‌وشلوار مدیریت» وارد بدنه مدیریتی شده‌اند.
روزنامه هفت صبح

ماجرای مهاجرت الناز کمپانی به آمریکا

جوانگرایی از مسیر اشتباه!
سایت جوان آنلاین

جوانگرایی از مسیر اشتباه!

قرارداد‌هایی که به اسم آینده‌سازی، اما به کام دلال‌ها بسته می‌شود
سایت پارس فوتبال

حضور یاسر آسانی در استقلال هیچ مشکلی ندارد/ در پاداش سرمربی تیم ملی صرفه و صلاح سازمان رعایت نشد - پارس فوتبال

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد
روزنامه شرق

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد

قرارداد امیر قلعه‌نویی با تیم ملی فوتبال ایران به‌صورت رسمی تا پایان جام ملت‌های آسیا تمدید شد. این توافق برخلاف گمانه‌زنی‌های قبلی چهار ساله نیست و فدراسیون از سرمربی تیم ملی انتظار حضور در فینال یا کسب قهرمانی آسیا را دارد.
مزد ترس
روزنامه توسعه ایرانی

مزد ترس

آریا طاری فوتبال در ناب ترین و بی رحم ترین شکل خود، آینه ای تمام نما از درون مایه انسان هاست؛ صحنه ای که در
    
روزنامه هفت صبح

حدادی فر: زندگی را برای خودم سخت کرده بودم، این بچه ها نجاتم دادند!

روزنامه شرق

ماجرای عدم حضور چادرملو در آسیا+ ویدئو

سایت خبرآنلاین

خنده‌های مجری زن در پخش زنده؛ ثبت لحظه خارج کردن کوچک‌ترین جیمی‌جامپ تاریخ در زمین فوتبال + فیلم

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟
سایت رویداد‌ ۲۴

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟

کم مانده مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران موضوع سربازی بیرانوند را با فیلد مارشال عاصم منیر مطرح کند تا شاید راهی برای حل مشکل پیدا شود!
سایت پارس فوتبال

بررسی یک ادعا با اولین اشتباه؛ دانیال ایری بازیکن هزار میلیاردی پرسپولیس - پارس فوتبال

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!
سایت تجارت نیوز

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!

استقلال در شش‌ماهه اخیر درآمد نزدیک به ۲ هزار میلیاردی ثبت کرده، اما بخش عمده آن از قرارداد با سهامدار اصلی باشگاه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، آمده است. همزمان، گزارش سازمان حسابرسی نیز از رعایت نشدن بخشی از تشریفات ماده ۱۲۹ در معاملات با اشخاص وابسته خبر می‌دهد.
سایت اقتصاد ۲۴

سردار آزمون دو برابر مهدی طارمی پول می‌گیرد!

سایت رویداد‌ ۲۴

طعنه سنگین «اطلاعات» به طارمی: چرا خودت را مفت فروختی؟

کابوس بلاتکلیفی
سایت ایران آنلاین

کابوس بلاتکلیفی

سی و یک روز از برگزاری اولین جلسه هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال برای بررسی عملکرد فنی تیم ملی و تصمیم‌گیری درباره سرنوشت کادر فنی و سرمربی تیم ملی بزرگسالان گذشته، اما هنوز تصمیم نهایی درباره ادامه فعالیت امیر قلعه‌نویی اتخاذ نشده است.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در اتفاقی وحشتناک؛ هجوم هواداران به زمین با چوب و صندلی + عکس

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم
سایت جوان آنلاین

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم

کسب عنوان چهارمی تیم کشتی آزاد جوانان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان درست بعد از نایب‌قهرمانی تیم کشتی فرنگی جوانان کشورمان باعث شد انتقاد‌ها نسبت به عملکرد...
فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!
سایت جوان آنلاین

فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!

خبر بازگشت مهدی طارمی به فوتبال آسیا و مشخصاً امارات، نه فقط یک خبر ساده که مهر تأییدی بر عقب‌گرد فوتبال ایران از سطح اول فوتبال جهان است. مهر تأییدی است بر...
         
قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال

برای کشوری چون ایران، یکی از مهم‌ترین دستاوردها از جام جهانی می‌تواند معرفی یک یا چند بازیکن بااستعداد و آینده‌دار به فوتبال دنیا باشد، که تیم ملی در این پار...
روزنامه شرق

استوری کنایه آمیز علیرضا بیرانوند

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک

مکمل‌های ورزشی زیادی وعده افزایش انرژی، عضله‌سازی و بهبود عملکرد می‌دهند؛ اما شواهد علمی درباره همه آنها یکسان نیست.
معجزه در قلب بحران
روزنامه توسعه ایرانی

معجزه در قلب بحران

آریا طاری روزهایی که هواداران استقلال با نگرانی اخبار محرومیت نقل وانتقالاتی باشگاه را دنبال می کردند و با حسرت به ریخت وپاش های
    
خاتون آسیایی
روزنامه توسعه ایرانی

خاتون آسیایی

سومین دوره رسمی لیگ قهرمانان زنان آسیا در حالی آغاز شد که یک نام آشنا به عنوان نماینده کشورمان در آن حضور داشت. تیمی که در ایران بااختلاف پرافتخارترین است و
سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟
خبرگزاری ایسنا

سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟

شکست برابر استقلال و تراکتور در هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر، بار دیگر ضعف سپاهان در بازی‌های بزرگ را نمایان کرد؛ تیمی که در سال‌های اخیر هزینه زیادی برای ساختن یک تیم مدعی قهرمانی کرده اما همچنان نه در زمین راه‌حل مشخصی برای عبور از رقیبان اصلی دارد و نه در نقل‌وانتقالات توانسته نقاط ضعف خود را به‌طور …
علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟
سایت عصرایران

علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟

اگر سربازی رفتن او سایه جنگ را دور و ارز را ارزان و خودرو را سهل الوصول و ازدواج را ممکن می کند، برود! ما که بخیل نیستیم اما تو را به خدا سربازی رفتن آدم مشه...
من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!
سایت پارسینه

من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!

ایمان گودرزی؛پیشکسوت استقلال و پرسپولیس در کافه‌خبر از پشت‌پرده فوتبال ایران صحبت کرد؛ از ادعای تحمیل بازیکن به مربیان و انتقاد از مدیریت باشگاه‌ها گرفته تا روایت‌هایی کمتر شنیده‌شده از روزهای حضورش در پرسپولیس و استقلال.
آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید
خبرگزاری ایرنا

آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید

تهران- ایرنا- حذف ۶۰ درصد از جوانان کشتی آزاد ایران در براتیسلاوا زنگ خطری است که می‌تواند آینده پرافتخارترین رشته المپیکی ایران را تهدید کند.
سایت جهان نیوز

عکس نجات سرباز بیرو | جهان نیوز

سایت اقتصاد ۲۴

عکس/رونمایی از پیراهن دوم باشگاه پرسپولیس به یاد کودکان میناب

روزنامه هفت صبح

علت حذف فرزانه فصیحی‌ از مسابقات قهرمانی جهان چه بود؟

جدال بدون سکو
روزنامه شرق

جدال بدون سکو

‌پرسپولیس و تراکتور در شرایطی به استقبال یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل می‌روند که این مسابقه یک تقابل برای سه امتیاز نیست؛ پشت این ۹۰ دقیقه، خاطرات و حاشیه‌های دو سال اخیر قرار گرفته است. دو تیم در سال‌های گذشته بارها در بازی‌های بزرگ برابر هم قرار گرفته‌اند و هر بار نتیجه مسابقه، جدا از جدول، روی فضای …
روزنامه هفت صبح

آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!

دکتر برو سربازی!
روزنامه توسعه ایرانی

دکتر برو سربازی!

آریا طاری ساعت شنی برای شماره یک تیم ملی به کار افتاده است. پاییز امسال، نه فقط فصل خزان برگ ها، که خزان معافیت های طولانی مدت و
سایت تابناک

بیرانوند قصد سرباز شدن ندارد؛ انتقال به فجرسپاسی در صورت اجبار

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!
خبرگزاری ایرنا

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!

تهران- ایرنا- رئیس فیفا در واکنش به پرسش خبرنگار اسکای‌نیوز در خصوص طرح اتهام خیانت به فوتبال گفت: مدل موی قشنگی داری!
سایت عصرایران

ظاهر جدید ارلینگ هالند با سر تراشیده

سایت ورزش ۳

زنگ خطر برای کشتی ایران به صدا درآمد!

سایت خبر ورزشی

از فحاشی زننده یک پیشکسوت تا اتفاق تلخ برای طارمی و بمب مصنوعی رامین!

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم

بخش دوم اتفاقات رقم خورده توسط دبیرکل فدراسیون فوتبال در جریان اردوی ترکیه مانند قسمت اول حاوی نکات مبهمی است.
غروب ستاره‌ها در قاره سبز
روزنامه توسعه ایرانی

غروب ستاره‌ها در قاره سبز

آریا طاری انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات، تنها جابه جایی یک بازیکن در بازار نقل و انتقالات تابستانی نیست؛ این یک زنگ خطر کرکننده و یک
    
روزنامه هفت صبح

دکتر بیرانوند آخرین بمب نقل و انتقالات تابستانی!