قیمت طلا امروز




 وزارت جهاد و کشاورزی

 روزنامه مردم سالاری / ۸ ساعت قبل

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین

اگر فروشگاه دولتی قرار است در بازار نقش‌آفرین باشد، باید برای مردم مزیت ایجاد کند؛ وگرنه صرفِ داشتن تابلوی دولتی، نه قیمت را پایین می‌آورد و نه سفره مردم را رنگین‌تر می‌کند.
 آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین

گروه اقتصادی-مردم سالاری آنلاین ،اسفندماه سال گذشته، فروشگاه زنجیره‌ای «جاهد» وابسته به وزارت جهاد کشاورزی، با حضور وزیر جهاد کشاورزی و با هدف حذف واسطه‌ها و عرضه مستقیم کالاهای مورد نیاز مردم افتتاح شد؛ افتتاحی که البته با پوشش خبری گسترده‌ای همراه بود و قرار بود نمونه‌ای از ورود دولت به تنظیم بازار و حمایت مستقیم از مصرف‌کننده باشد.

اما امروز، با مراجعه به این فروشگاه بزرگ در میدان فاطمی تهران که در زیر ساختمان موسسه جهاد استقلال قرار دارد، تصویری مشاهده می‌شود که دست‌کم با فلسفه تأسیس چنین فروشگاهی فاصله زیادی دارد.

در بخش فرآورده‌های گوشتی و دامی، تنها یک ران گوسفندی در فروشگاه موجود بود؛ آن هم با قیمت هر کیلو حدود ۲ میلیون تومان. ران گوساله نیز کیلویی حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان قیمت داشت؛ قیمتی که نه‌تنها مزیت خاصی نسبت به بازار نداشت، بلکه حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان در هر کیلو بالاتر از قیمت برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای و حتی مغازه‌های سطح شهر بود.

در مورد مرغ گرم بسته‌بندی نیز شرایط مشابهی مشاهده می‌شد. قیمت هر کیلو مرغ ۳۳۹ هزار تومان درج شده بود، در حالی که همزمان در میادین میوه و تره‌بار، همین محصول با قیمت حدود ۲۹۵ هزار تومان عرضه می‌شد.

لبنیات نیز با قیمت درج‌شده روی کالا به فروش می‌رسید؛ در حالی که در میادین میوه و تره‌بار، همین محصولات با حدود ۳ درصد تخفیف عرضه می‌شوند. سایر کالاهای خواربار، از جمله برنج و روغن نیز عمدتاً با همان قیمت درج‌شده روی کالا عرضه می‌شدند. تنها دو قلم کالا، یعنی کنسرو خورشت و عسل، با تخفیف ۱۰ درصدی عرضه شده بود.

اینجاست که یک پرسش جدی مطرح می‌شود:

اگر قرار نیست این فروشگاه کالا را ارزان‌تر از بازار و بدون واسطه به مردم عرضه کند، فلسفه ایجاد چنین مجموعه بزرگی چیست؟

آقای وزیر!

اختصاص چنین فضای بزرگی در یکی از نقاط مرکزی تهران، آن هم در یک ساختمان دولتی، چه آورده‌ای برای مردم دارد؛ اگر قرار باشد شهروند برای خرید کالا به فروشگاهی مراجعه کند که قیمت برخی اقلام آن حتی از فروشگاه‌ها و مغازه‌های معمولی سطح شهر بالاتر است؟

از سوی دیگر، این موضوع یک پرسش مدیریتی مهم‌تر را نیز پیش روی وزارتخانه قرار می‌دهد.

اگر مدیریت وزارت جهاد کشاورزی از قیمت کالاها در فروشگاهی که مستقیماً زیرمجموعه آن فعالیت می‌کند اطلاع نداشته باشد، چگونه می‌توان انتظار داشت که از قیمت کالاها در هزاران فروشگاه و واحد صنفی در سراسر کشور اطلاع دقیق داشته باشد؟

این فروشگاه زیر نظر شرکت نهاده‌های دامی جاهد فعالیت می‌کند؛ مجموعه‌ای که اساساً مأموریت اصلی آن در حوزه نهاده‌های دامی است. بنابراین این پرسش نیز بی‌راه نیست که چرا یک مجموعه با مأموریت تخصصی در حوزه نهاده‌های دامی، وارد عرصه فروشگاه‌داری و عرضه کالاهای مصرفی مردم شده است؟

البته اصل ایجاد فروشگاه‌های زنجیره‌ای وابسته به دولت، فی‌نفسه موضوعی قابل دفاع نیست؛ آنچه اهمیت دارد کارکرد و نتیجه آن برای مصرف‌کننده است. اگر چنین فروشگاهی بتواند با حذف واسطه‌ها، کاهش هزینه‌های توزیع و خرید مستقیم از تولیدکننده، کالا را با قیمت پایین‌تر و کیفیت مناسب به دست مردم برساند، حضور آن می‌تواند قابل توجیه باشد.

اما اگر خروجی نهایی این باشد که فروشگاه دولتی همان کالایی را با همان قیمت یا حتی گران‌تر از بازار عرضه کند، آن‌گاه باید پرسید هزینه اجاره یا استفاده از فضای دولتی، نیروی انسانی، مدیریت، تأمین کالا و سایر هزینه‌های این مجموعه از جیب چه کسی پرداخت می‌شود؟

 

  مردم حق دارند بدانند فروشگاه جاهد دقیقاً با چه هدفی ایجاد شده و تاکنون چه میزان از هدف اعلام‌شده خود را محقق کرده است.

اگر هدف، حمایت از مصرف‌کننده و حذف واسطه‌هاست، معیار موفقیت باید روشن باشد: قیمت پایین‌تر، عرضه مستمر، تنوع مناسب و دسترسی آسان مردم.

نمی‌توان فروشگاهی را در یکی از بهترین نقاط تهران و در یک ساختمان دولتی راه‌اندازی کرد، برای افتتاح آن مراسم و پوشش خبری گسترده داشت و سپس انتظار داشت مردم صرفاً به دلیل عنوان «دولتی» از آن خرید کنند.

آقای وزیر؛

شاید بد نباشد یک روز بدون اطلاع قبلی به فروشگاه جاهد در میدان فاطمی سر بزنید و خودتان ببینید مردمی که قرار بود از حذف واسطه‌ها منتفع شوند، امروز با چه قیمت‌هایی  در فروشگاهی که هزینه اجاره ملک و دارایی و...ندارد  مواجه‌اند.

این بازدید شاید از صدها گزارش اداری و آماری برای سنجش خروجی  عملکرد وزارت جهاد کشادرزی  می تواند  گویاتر باشد.

همچنین سنجش عملکرد موسسه جهاد استقلال که یکی از وظایف آن انجام فعالیتهای بازرگانی است.

البته درخصوص موسسه جهاد استقلال بیشتر خواهیم نوشت!

اگر فروشگاه دولتی قرار است در بازار نقش‌آفرین باشد، باید برای مردم مزیت ایجاد کند؛ وگرنه صرفِ داشتن تابلوی دولتی، نه قیمت را پایین می‌آورد و نه سفره مردم را رنگین‌تر می‌کند.

در ضمن یک‌پیشنهاد اقتصادی ؛

اگر این فروشگاه ازطریق مزایده در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد که اجاره ای پرداخت نکند با تضمین کلیه کالاهای موجود در فروشگاه را باتخفیف حداقل ۲۰ در صد در اختیار عموم قرار خواهد داد.

امتحانش کنید!







جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ - 28 August 2026
سایت خبرآنلاین

ببینید | واکنش وزیر ورزش و جوانان به ماجرای چادرملو

روزنامه هفت صبح

قاب امروز | پردیس عبدالمحمدی در گنگ دختران دوومیدانی

سایت عصرایران

شوخی کاربران فضای مجازی با عکس‌های اولیسه در صفحه شخصی اش

ادامه ابهامات و دستاوردسازی در فدراسیون بسکتبال؛ انتخاب عجیب ماتیچ و نتایج ضعیف در تیم‌های ملی - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

ادامه ابهامات و دستاوردسازی در فدراسیون بسکتبال؛ انتخاب عجیب ماتیچ و نتایج ضعیف در تیم‌های ملی - پارس فوتبال

تصمیمات اشتباه پشت اشتباه در فدراسیون بسکتبال در حالی رقم می‌خورد که نمی‌توان نقش وزارت ورزش و جوانان را هم نادیده گرفت؛ انگار در وزارت ورزش و جوانان، مسئله نظارت جدی گرفته نمی‌شود یا برخی فدراسیون‌ها استثنا هستند.
قلعه‌نویی ماند؛ اما با کدام کارنامه؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قلعه‌نویی ماند؛ اما با کدام کارنامه؟

دیروز حوالی ظهر مهدی تاج در کنار دیگر اعضای هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال در ساختمان این فدراسیون حضور یافت و امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی هم با همراهی یار همیشگی‌اش (سعید الهویی) که در نقش دستیار اول او فعالیت می‌کند، در جمع مدیران فدراسیون حاضر شد.
سایت عصرایران

استوری جدید چوپان: امارات همچنان دوست ما ایرانیان است

مردی که یکه بود و هنوز هست
روزنامه شرق

مردی که یکه بود و هنوز هست

اما هیچ‌کس تختی نشد. تختی چیز دیگری بود؛ تا نداشت و ندارد و لابد نخواهد داشت. سر کوچه ما به‌تازگی مغازه‌‌ای باز شده است. صاحبانش مردان جوانی هستند که دست‌کم‌ در ظاهر هیچ‌ نسبتی با گذشته‌ها ندارند، اما روی دیوار مغازه‌شان عکس تختی را آویخته‌اند!
پایان ماه‌عسل تارتار؟
روزنامه شرق

پایان ماه‌عسل تارتار؟

ماه‌عسل مهدی تارتار روی نیمکت پرسپولیس خیلی زودتر از آنچه تصور می‌شد به پایان رسید؛ تیمی که فصل را با دو پیروزی امیدوارکننده مقابل شمس‌آذر و استقلال خوزستان آغاز کرده بود، در نخستین آزمون جدی خود مقابل تراکتور شکست خورد تا حالا نخستین نشانه‌های بحران در اطراف نیمکت سرخ‌ها دیده شود.
روزنامه هفت صبح

فوتبال را برای مردم ایران زجرآور کرده ایم!

روزنامه هفت صبح

منتقدان قلعه نویی از عرض خیابان عبور کردند!

روزنامه توسعه ایرانی

طلوع عصر جدید در فوتبال زنان؛ تاریخ دربی زنانه

ژنرال و پاداشی دیگر
روزنامه توسعه ایرانی

ژنرال و پاداشی دیگر

آریا طاری عقربه های ساعت در ساختمان سئول، مدت هاست که به خواب رفته اند؛ شاید از همان روزی که فوتبال ایران تصمیم گرفت به جای پیشرفت در
سایت رویداد‌ ۲۴

امشب آخرین فرصت بیرانوند برای فرار از سربازی!

از پرچم‌گردانی تا تهدید به پناهندگی؛ چرا حاشیه از خواهران منصوریان جدا نمی‌شود؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

از پرچم‌گردانی تا تهدید به پناهندگی؛ چرا حاشیه از خواهران منصوریان جدا نمی‌شود؟ - پارس فوتبال

در سال‌های گذشته بار‌ها شاهد بوده‌ایم که خواهران منصوریان در مواجهه با تصمیمات ورزشی، از فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی برای بیان اعتراض و تهدید مسئولان به...
سایت خبر ورزشی

هادی چوپان مدعی شد: از مسترالپیا ۲۰۲۶ انصراف داده‌ام و به آمریکا نمی‌روم

سایت اقتصاد ۲۴

ویزای مربیان ایرانی جنجالی شد/ تصمیم دبیر برای مسابقات آمریکا در صورت عدم صدور ویزا

خبرگزاری ایرنا

ما بیرانوند را برای بازی‌های آسیایی نمی‌خواستیم!

از شجاع خلیل‌زاده تا عارف؛ سندرُم زشتی به اسم کشاله بی‌قرار!
سایت فرارو

از شجاع خلیل‌زاده تا عارف؛ سندرُم زشتی به اسم کشاله بی‌قرار!

دومین حرکت ناشایستی که به درد کشاله ربط داده شده در تهران رقم خورد.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| مصاحبه بامزه بازیکن تیم ملی زنان والیبال ایران وایرال شد

قرارداد‌های عجیب و سکوت فدراسیون فوتبال؛ دلال‌ها کت و شلوار مدیریت پوشیدند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قرارداد‌های عجیب و سکوت فدراسیون فوتبال؛ دلال‌ها کت و شلوار مدیریت پوشیدند؟

روزنامه اعتماد در یادداشتی با انتقاد از تداوم فساد و دلالی در فوتبال ایران، نوشت که دلال‌ها دیگر مانند گذشته در حاشیه و بیرون از ساختار رسمی فوتبال فعالیت نمی‌کنند و در مواردی با پوشیدن «کت‌وشلوار مدیریت» وارد بدنه مدیریتی شده‌اند.
روزنامه هفت صبح

ماجرای مهاجرت الناز کمپانی به آمریکا

جوانگرایی از مسیر اشتباه!
سایت جوان آنلاین

جوانگرایی از مسیر اشتباه!

قرارداد‌هایی که به اسم آینده‌سازی، اما به کام دلال‌ها بسته می‌شود
سایت پارس فوتبال

حضور یاسر آسانی در استقلال هیچ مشکلی ندارد/ در پاداش سرمربی تیم ملی صرفه و صلاح سازمان رعایت نشد - پارس فوتبال

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد
روزنامه شرق

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد

قرارداد امیر قلعه‌نویی با تیم ملی فوتبال ایران به‌صورت رسمی تا پایان جام ملت‌های آسیا تمدید شد. این توافق برخلاف گمانه‌زنی‌های قبلی چهار ساله نیست و فدراسیون از سرمربی تیم ملی انتظار حضور در فینال یا کسب قهرمانی آسیا را دارد.
مزد ترس
روزنامه توسعه ایرانی

مزد ترس

آریا طاری فوتبال در ناب ترین و بی رحم ترین شکل خود، آینه ای تمام نما از درون مایه انسان هاست؛ صحنه ای که در
    
روزنامه هفت صبح

حدادی فر: زندگی را برای خودم سخت کرده بودم، این بچه ها نجاتم دادند!

روزنامه شرق

ماجرای عدم حضور چادرملو در آسیا+ ویدئو

سایت خبرآنلاین

خنده‌های مجری زن در پخش زنده؛ ثبت لحظه خارج کردن کوچک‌ترین جیمی‌جامپ تاریخ در زمین فوتبال + فیلم

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟
سایت رویداد‌ ۲۴

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟

کم مانده مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران موضوع سربازی بیرانوند را با فیلد مارشال عاصم منیر مطرح کند تا شاید راهی برای حل مشکل پیدا شود!
سایت پارس فوتبال

بررسی یک ادعا با اولین اشتباه؛ دانیال ایری بازیکن هزار میلیاردی پرسپولیس - پارس فوتبال

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!
سایت تجارت نیوز

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!

استقلال در شش‌ماهه اخیر درآمد نزدیک به ۲ هزار میلیاردی ثبت کرده، اما بخش عمده آن از قرارداد با سهامدار اصلی باشگاه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، آمده است. همزمان، گزارش سازمان حسابرسی نیز از رعایت نشدن بخشی از تشریفات ماده ۱۲۹ در معاملات با اشخاص وابسته خبر می‌دهد.
سایت اقتصاد ۲۴

سردار آزمون دو برابر مهدی طارمی پول می‌گیرد!

سایت رویداد‌ ۲۴

طعنه سنگین «اطلاعات» به طارمی: چرا خودت را مفت فروختی؟

کابوس بلاتکلیفی
سایت ایران آنلاین

کابوس بلاتکلیفی

سی و یک روز از برگزاری اولین جلسه هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال برای بررسی عملکرد فنی تیم ملی و تصمیم‌گیری درباره سرنوشت کادر فنی و سرمربی تیم ملی بزرگسالان گذشته، اما هنوز تصمیم نهایی درباره ادامه فعالیت امیر قلعه‌نویی اتخاذ نشده است.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در اتفاقی وحشتناک؛ هجوم هواداران به زمین با چوب و صندلی + عکس

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم
سایت جوان آنلاین

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم

کسب عنوان چهارمی تیم کشتی آزاد جوانان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان درست بعد از نایب‌قهرمانی تیم کشتی فرنگی جوانان کشورمان باعث شد انتقاد‌ها نسبت به عملکرد...
فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!
سایت جوان آنلاین

فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!

خبر بازگشت مهدی طارمی به فوتبال آسیا و مشخصاً امارات، نه فقط یک خبر ساده که مهر تأییدی بر عقب‌گرد فوتبال ایران از سطح اول فوتبال جهان است. مهر تأییدی است بر...
         
قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال

برای کشوری چون ایران، یکی از مهم‌ترین دستاوردها از جام جهانی می‌تواند معرفی یک یا چند بازیکن بااستعداد و آینده‌دار به فوتبال دنیا باشد، که تیم ملی در این پار...
روزنامه شرق

استوری کنایه آمیز علیرضا بیرانوند

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک

مکمل‌های ورزشی زیادی وعده افزایش انرژی، عضله‌سازی و بهبود عملکرد می‌دهند؛ اما شواهد علمی درباره همه آنها یکسان نیست.
معجزه در قلب بحران
روزنامه توسعه ایرانی

معجزه در قلب بحران

آریا طاری روزهایی که هواداران استقلال با نگرانی اخبار محرومیت نقل وانتقالاتی باشگاه را دنبال می کردند و با حسرت به ریخت وپاش های
    
خاتون آسیایی
روزنامه توسعه ایرانی

خاتون آسیایی

سومین دوره رسمی لیگ قهرمانان زنان آسیا در حالی آغاز شد که یک نام آشنا به عنوان نماینده کشورمان در آن حضور داشت. تیمی که در ایران بااختلاف پرافتخارترین است و
سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟
خبرگزاری ایسنا

سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟

شکست برابر استقلال و تراکتور در هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر، بار دیگر ضعف سپاهان در بازی‌های بزرگ را نمایان کرد؛ تیمی که در سال‌های اخیر هزینه زیادی برای ساختن یک تیم مدعی قهرمانی کرده اما همچنان نه در زمین راه‌حل مشخصی برای عبور از رقیبان اصلی دارد و نه در نقل‌وانتقالات توانسته نقاط ضعف خود را به‌طور …
علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟
سایت عصرایران

علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟

اگر سربازی رفتن او سایه جنگ را دور و ارز را ارزان و خودرو را سهل الوصول و ازدواج را ممکن می کند، برود! ما که بخیل نیستیم اما تو را به خدا سربازی رفتن آدم مشه...
من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!
سایت پارسینه

من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!

ایمان گودرزی؛پیشکسوت استقلال و پرسپولیس در کافه‌خبر از پشت‌پرده فوتبال ایران صحبت کرد؛ از ادعای تحمیل بازیکن به مربیان و انتقاد از مدیریت باشگاه‌ها گرفته تا روایت‌هایی کمتر شنیده‌شده از روزهای حضورش در پرسپولیس و استقلال.
آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید
خبرگزاری ایرنا

آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید

تهران- ایرنا- حذف ۶۰ درصد از جوانان کشتی آزاد ایران در براتیسلاوا زنگ خطری است که می‌تواند آینده پرافتخارترین رشته المپیکی ایران را تهدید کند.
سایت جهان نیوز

عکس نجات سرباز بیرو | جهان نیوز

سایت اقتصاد ۲۴

عکس/رونمایی از پیراهن دوم باشگاه پرسپولیس به یاد کودکان میناب

روزنامه هفت صبح

علت حذف فرزانه فصیحی‌ از مسابقات قهرمانی جهان چه بود؟

جدال بدون سکو
روزنامه شرق

جدال بدون سکو

‌پرسپولیس و تراکتور در شرایطی به استقبال یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل می‌روند که این مسابقه یک تقابل برای سه امتیاز نیست؛ پشت این ۹۰ دقیقه، خاطرات و حاشیه‌های دو سال اخیر قرار گرفته است. دو تیم در سال‌های گذشته بارها در بازی‌های بزرگ برابر هم قرار گرفته‌اند و هر بار نتیجه مسابقه، جدا از جدول، روی فضای …
روزنامه هفت صبح

آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!

دکتر برو سربازی!
روزنامه توسعه ایرانی

دکتر برو سربازی!

آریا طاری ساعت شنی برای شماره یک تیم ملی به کار افتاده است. پاییز امسال، نه فقط فصل خزان برگ ها، که خزان معافیت های طولانی مدت و
سایت تابناک

بیرانوند قصد سرباز شدن ندارد؛ انتقال به فجرسپاسی در صورت اجبار

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!
خبرگزاری ایرنا

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!

تهران- ایرنا- رئیس فیفا در واکنش به پرسش خبرنگار اسکای‌نیوز در خصوص طرح اتهام خیانت به فوتبال گفت: مدل موی قشنگی داری!
سایت عصرایران

ظاهر جدید ارلینگ هالند با سر تراشیده

سایت ورزش ۳

زنگ خطر برای کشتی ایران به صدا درآمد!

سایت خبر ورزشی

از فحاشی زننده یک پیشکسوت تا اتفاق تلخ برای طارمی و بمب مصنوعی رامین!

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم

بخش دوم اتفاقات رقم خورده توسط دبیرکل فدراسیون فوتبال در جریان اردوی ترکیه مانند قسمت اول حاوی نکات مبهمی است.
غروب ستاره‌ها در قاره سبز
روزنامه توسعه ایرانی

غروب ستاره‌ها در قاره سبز

آریا طاری انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات، تنها جابه جایی یک بازیکن در بازار نقل و انتقالات تابستانی نیست؛ این یک زنگ خطر کرکننده و یک
    
روزنامه هفت صبح

دکتر بیرانوند آخرین بمب نقل و انتقالات تابستانی!