جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

پودینگ کیک لیمو


پودینگ کیک لیمو

سفیده تخم مرغ را با سرعت بالا هم بزنید تا کف کند.

مواد لازم برای ۶ نفر

تخم مرغ (زرده و سفیده از هم جدا شده) - ۳ عدد

شکر - یک پیمانه

کره نرم - یک سوم پیمانه

آب لیمو ترش - یک چهارم پیمانه

پوست لیموی تازه - ۲ قاشق مرباخوری

آرد - یک چهارم پیمانه

نمک - یک هشتم قاشق مرباخوری

شیر کم چرب - یک پیمانه

پودر قند - در صورت تمایل

خامه زده شده - در صورت تمایل

پوست لیمو - در صورت تمایل

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

سفیده تخم مرغ را با سرعت بالا هم بزنید تا کف کند. هم زدن را ادامه دهید و یک چهارم پیمانه شکر را اضافه کنید تا سفیده براق شود و فرم بگیرد.

در ظرف دیگری، سه چهارم شکر باقی مانده و کره را هم بزنید تا خامه ای شود. زرده تخم مرغ، آب لیمو و ۲ قاشق مرباخوری پوست لیمو را به مواد اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. آرد و نمک را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. سپس شیر را نیز اضافه کنید. سفیده تخم مرغ ها را به آرامی با مواد مخلوط کنید.

مواد را در ظرف مناسبی بریزید. سپس آن ظرف را داخل ظرف بزرگ تر حاوی آب قرار دهید و در فر بگذارید.

بگذارید این کیک به مدت یک ساعت بپزد. پس از پخت از فر خارج کنید و بگذارید حداقل نیم ساعت بماند.

هنگام سرو می توانید آن را با پودر قند و پوست لیمو و خامه تزیین کنید.

خواص پوست لیمو ترش:

مانع از رشد انگل و کرم های روده ای در سیستم گوارشی می شود.

ارزش غذایی هر برش:

کالری ۲۹۰

چربی ۱۳ گرم

کلسترول ۱۳۵ میلی گرم

سدیم ۲۱۰ میلی گرم

کربوهیدرات ۴۱ گرم

پروتئین ۵ گرم



همچنین مشاهده کنید