یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
ویروس آنفلوآنزا و مواد غذایی
با افزایش آمار مبتلایان به آنفلوآنزای خوکی (H۱N۱) طبیعی است که مردم در خصوص امنیت زندگی روزمره خود نگران باشند. با توجه به شیوع آنفلوآنزا نگرانی های مربوط به امنیت مواد غذایی زیاد شده است و سوالی که پیش می آید این است که آیا ممکن است مواد غذایی توسط کارگران مزرعه، در مغازه ها، کارخانه ها و ... آلوده شود؟ طبق گزارش مرکز کنترل بیماری (CDC)آمریکا، ویروس آنفلوآنزا از طریق غذا پخش نمی شود همانند انواع دیگر آنفلوآنزا، ویروس H۱N۱ هنگام تنفس، عطسه و یا سرفه فرد مبتلا پخش می شود و با تماس با سطح آلوده با میکروب و سپس دست زدن به دهان، بینی و یا چشم انتقال می یابد. ویروس آنفلوآنزا صرفا از طریق تنفس میکروب، دست زدن به بینی، دهان و یا چشم منتشر می شود.
هر فردی که تماس مستقیم با غذا دارد از جمله، مزرعه دار، سرآشپز، پیش خدمت رستوران باید نکات ایمنی را رعایت کند. از جمله شستن منظم دست، دمای پخت و شست وشوی درست و دقیق مواد غذایی. ویروس آنفلوآنزا می تواند روی سطوح زنده بماند و ۲ تا ۸ ساعت پس از قرار گرفتن روی سطح، فرد را آلوده کند. بنابراین احتمال کمی وجود دارد که میوه و سبزی هنگام رسیدن به مقصد آلوده باشد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس مجلس شورای اسلامی ایران حجاب شورای نگهبان دولت سیزدهم دولت جمهوری اسلامی ایران جنگ رئیسی گشت ارشاد رئیس جمهور
هواشناسی تهران تصادف پلیس شهرداری تهران دستگیری سیل قتل وزارت بهداشت کنکور سلامت سازمان هواشناسی
قیمت دلار مالیات قیمت خودرو خودرو بانک مرکزی دلار بازار خودرو قیمت طلا سایپا مسکن ارز ایران خودرو
زنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محمدرضا گلزار سریال سینمای ایران تلویزیون سینما سریال پایتخت موسیقی فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم
کنکور ۱۴۰۳ خورشید
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس عربستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال بازی سپاهان جام حذفی آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا
تبلیغات اپل ایرانسل فناوری سامسونگ ناسا آیفون بنیاد ملی نخبگان ربات
سرطان خواب بارداری دندانپزشکی مالاریا