یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

ویروس آنفلوآنزا و مواد غذایی


ویروس آنفلوآنزا و مواد غذایی

با افزایش آمار مبتلایان به آنفلوآنزای خوکی (H۱N۱) طبیعی است که مردم در خصوص امنیت زندگی روزمره خود نگران باشند. با توجه به شیوع آنفلوآنزا نگرانی های مربوط به امنیت مواد غذایی …

با افزایش آمار مبتلایان به آنفلوآنزای خوکی (H۱N۱) طبیعی است که مردم در خصوص امنیت زندگی روزمره خود نگران باشند. با توجه به شیوع آنفلوآنزا نگرانی های مربوط به امنیت مواد غذایی زیاد شده است و سوالی که پیش می آید این است که آیا ممکن است مواد غذایی توسط کارگران مزرعه، در مغازه ها، کارخانه ها و ... آلوده شود؟ طبق گزارش مرکز کنترل بیماری (CDC)آمریکا، ویروس آنفلوآنزا از طریق غذا پخش نمی شود همانند انواع دیگر آنفلوآنزا، ویروس H۱N۱ هنگام تنفس، عطسه و یا سرفه فرد مبتلا پخش می شود و با تماس با سطح آلوده با میکروب و سپس دست زدن به دهان، بینی و یا چشم انتقال می یابد. ویروس آنفلوآنزا صرفا از طریق تنفس میکروب، دست زدن به بینی، دهان و یا چشم منتشر می شود.

هر فردی که تماس مستقیم با غذا دارد از جمله، مزرعه دار، سرآشپز، پیش خدمت رستوران باید نکات ایمنی را رعایت کند. از جمله شستن منظم دست، دمای پخت و شست وشوی درست و دقیق مواد غذایی. ویروس آنفلوآنزا می تواند روی سطوح زنده بماند و ۲ تا ۸ ساعت پس از قرار گرفتن روی سطح، فرد را آلوده کند. بنابراین احتمال کمی وجود دارد که میوه و سبزی هنگام رسیدن به مقصد آلوده باشد.



همچنین مشاهده کنید