پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

اسکونزهای نارگیل، آناناس


اسکونزهای نارگیل، آناناس

▪ مواد لازم برای تهیه ۱۲عدد:
- آرد- ۲پیمانه
- شکر (ترجیحا قهوه ای)- نصف پیمانه
- بکینگ پودر- ۲قاشق مرباخوری
- کره سرد- ۱۱۵گرم
- پودر نارگیل- نصف پیمانه
- مغز خرد شده (گردو)- نصف پیمانه
- آناناس …

مواد لازم برای تهیه ۱۲عدد:

- آرد- ۲پیمانه

- شکر (ترجیحا قهوه ای)- نصف پیمانه

- بکینگ پودر- ۲قاشق مرباخوری

- کره سرد- ۱۱۵گرم

- پودر نارگیل- نصف پیمانه

- مغز خرد شده (گردو)- نصف پیمانه

- آناناس له و آب گرفته شده- یک چهارم پیمانه

- آب آناناس- یک قاشق غذاخوری

- تخم مرغ- ۲عدد

- پودر نارگیل- ۲قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰درجه روشن و تنظیم کنید. آرد، شکر و بکینگ پودر را با هم مخلوط و کره را به آن اضافه کنید تا به شکل خرده نان دربیاید. نصف پیمانه نارگیل و مغز را اضافه و مخلوط کنید. آناناس ، آب آناناس و تخم مرغ ها را با هم خوب مخلوط کنید و به مخلوط آرد بیفزایید. خمیر به دست آمده شاید کمی خشک باشد. در صورت نیاز به هنگام ورز دادن خمیر هر بار کمی آرد اضافه و خمیر را به ۲ قسمت تقسیم کنید. خمیرهای باز شده را روی سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و بدون جدا کردن از هم به ۶قسمت تقسیم کنید و روی آن کمی نارگیل بپاشید. اسکونزها را به مدت ۱۵دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی شود.