سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

ماکارونی با قارچ و میگو


ماکارونی با قارچ و میگو

● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ ماکارونی=یک بسته
▪ گوجه فرنگی=یک کیلو
▪ رب گوجه فرنگی=یک قاشق سوپخوری
▪ میگوی خشک(یا میگوی یخ زده نیم کیلو)=۲۵۰ گرم
▪ کره=۱۰۰ گرم
▪ شکر=یک قاشق سوپخوری سرخالی …

مواد لازم برای ۶ نفر:

ماکارونی=یک بسته

گوجه فرنگی=یک کیلو

رب گوجه فرنگی=یک قاشق سوپخوری

میگوی خشک(یا میگوی یخ زده نیم کیلو)=۲۵۰ گرم

کره=۱۰۰ گرم

شکر=یک قاشق سوپخوری سرخالی

پیاز سرخ شده=یک تا دو قاشق سوپخوری

سیر=یک تا دو بوته

جعفری خرد شده=یک یا دو قاشق سوپخوری

قارچ=۲۵۰ گرم

نمک و فلفل=بمقدار کم

طرز تهیه:

ظرفی را آب می کنیم و می گذاریم جوش بیاید.میگوها را در آب جوش می اندازیم،کمی که نرم شد از روی آتش برمی داریم و در صافی می ریزیم.پوست میگو را حتی المقدور می گیریم.در صورتیکه میگو یخزده باشد می گذاریم یخ میگو باز شود بعد پوست می کنیم و در آبجوش یکی دو جوش می دهیم و ماکارونی را قبلا(طبق دستور)طبخ و آماده می کنیم.قارچ را خرد می کنیم و می شوییم و با ۵۰ گرم کره سرخ می کنیم،رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل می کنیم و پیاز سرخ شده را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم و رب گوجه فرنگی را با شکر داخل پیاز سرخ شده می ریزیم و میگو و قارچ را داخل این سس می ریزیم و کمی بهم می زنیم.پوست گوجه فرنگی را می گیریم(برای گرفتن پوست گوجه فرنگی آنها را در آبجوش می اندازیم و بلافاصله پوست آنها را می گیریم)گوشت گوجه فرنگی را قطعه قطعه کوچک می کنیم و تخم آنها را می گیریم و داخل مایه قارچ و میگو می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند و کمی نمک و فلفل می زنیم،ماکارونی را در ظرفی می ریزیم و ۵۰ گرم باقیمانده کره را روی ماکارونی قرار می دهیم و می گذاریم روی آتش تا کره آب شود،ماکارونی را با سایر مواد مخلوط می کنیم و جعفری خرد شده را به آن اضافه می کنیم و در دیس می کشیم.