شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
مجله ویستا

سس فلافل


سس فلافل

● مواد لارم
▪ پودرانبه۲ قاشق غذاخوری ( از عطاری )
▪ رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
▪ سرکه ۴/۱ پیمانه
▪ آب به میزان لازم
▪ نمک وفلفل به میزان لازم
● طرزتهیه سس فلافل:
رب گوجه فرنگی - پودرانبه …

مواد لارم

پودرانبه۲ قاشق غذاخوری ( از عطاری )

رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری

سرکه ۴/۱ پیمانه

آب به میزان لازم

نمک وفلفل به میزان لازم

طرزتهیه سس فلافل:

رب گوجه فرنگی - پودرانبه - سرکه- نمک وفلفل رادرظرفی ریخته کم کم آب اضافه کرده به حدی که بصورت سس رقیقی شود ، سپس روی حرارت قرارداده تا بجوشد و مقداری غلیظ شود .

http://gourmand.blogfa.com/۸۶۰۵.aspx