یکشنبه, ۲۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 9 February, 2025
مجله ویستا

سبزی پلو به سبک هندی


سبزی پلو به سبک هندی

● مواد لازم:
۱) ۲ پیمانه برنج
۲ ) یک پیمانه سبزی مخلوط(گل کلم، سیب زمینی، هویج، لوبیا سبز)
۳) ۱۵۰ گرم نخود سبز
۴) ۳ عدد پیاز متوسط با برش های نازک حلقه ای
۵) ۲عدد فلفل سبز ریز خرد شده
۶) …

مواد لازم:

۱) ۲ پیمانه برنج

۲ ) یک پیمانه سبزی مخلوط(گل کلم، سیب زمینی، هویج، لوبیا سبز)

۳) ۱۵۰ گرم نخود سبز

۴) ۳ عدد پیاز متوسط با برش های نازک حلقه ای

۵) ۲عدد فلفل سبز ریز خرد شده

۶) ۲قاشق چای خوری پودر دارچین و زیره(از هرکدام یک قاشق)

۷ ) ۴ دانه میخک

۸) نصف قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه

۹ ) ۴ عدد گوجه فرنگی

۱۰ ) نصف پیمانه ماست

۱۱) ۴ قاشق غذا خوری روغن گیاهی

۱۲) نصف قاشق چای خوری دانه خردل

۱۳) ۳ قاشق غذاخوری مخلوطی از میوه های خشک(کشمش و بادام هندی)

۱۴) نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

۱) برنج را با کمی نمک و ۲ قاشق غذاخوری میوه خشک پخته و آبکش کنید.

۲) سبزی ها را ریز کنید و کمی تفت دهید. نخود سبز را نیز کمی تفت دهید.

۳) در ظرف جداگانه یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و پودر زیره، میخک و پودر فلفل سیاه اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید و سپس پیازها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا کمی طلایی شود.

۴ ) نمک و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب پخته شود. ۵ -ماست را هم بزنید تا یکدست شود و به مخلوط گوجه فرنگی اضافه کنید و به مدت ۱۰ ثانیه خوب هم بزنید. ۶ -در این مرحله سبزی و برنج را اضافه و با استفاده از چنگال آهسته با هم مخلوط و به مدت ۱۰ دقیقه دم کنید. ۷ -برنج را با باقی مانده میوه خشک و کمی جعفری خرد شده تزئین کنید.