سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کروکت فرانسوی


کروکت فرانسوی

● مواد لازم
▪ مرغ: ۷۵۰ گرم
▪ هویچ متوسط: ۲ عدد
▪ جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذا خوری
▪ پنیر پیتزا: به مقدار لازم
▪ تخم مرغ: ۲ عدد
▪ آرد سوخاری: ۱پیمانه
▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم
کروکت نوعی …

مواد لازم

مرغ:

۷۵۰ گرم

هویچ متوسط:

۲ عدد

جعفری خرد شده:

۳ قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا:

به مقدار لازم

تخم مرغ:

۲ عدد

آرد سوخاری:

۱پیمانه

نمک و فلفل:

به مقدار لازم

کروکت نوعی کوفته فرانسوی می باشد که شما می توانید با گوشت،ماهی و مرغ درست کنید شما از کروکت می توانید به عنوان غذای اصلی یا تزئین غذا یا سر میز اردور استفاده کنید.

مرغ را پس از شستن خرد می کنیم سپس استخوان های آن را می گیریم و آن را چرخ می کنیم نمک وفلفل به ان اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا حالت چسپندگی پیدا کند

هویچ را پوست کنده و از طول به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم سپس آن را اب پز می کنیم تا نرم شود از مایه مرغ کمی برداشته دستمان را با آب کمی مرطوب می کنیم و در کف دست آن را پهن می کنیم ۱ برش هویچ ،جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم و سپس به آن شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل می دهیم

کروکت را ابتدا در آرد سوخاری سپس در تخم مرغ زده شده می زنیم مجددآ در آرد سوخاری می زنیم سپس در روغن داغ سرخ می کنیم.