جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
آنتی اکسیدان ها در ۸ رنگ
آنتیاکسیدانها هزار و یک خاصیت دارند و مواد غذایی حاوی این ترکیبات مغذی اسرار طول عمر و سلامتی را در خود نهفتهاند.مواد غذایی حاوی آنتیاکسیدانها معمولاً رنگارنگ و خوشمزه هستند. در واقع هیچ عذر و بهانهای برای جذب این ترکیبات مغذی وجود ندارد چون هم خوشرنگ و لعابند و هم خوشطعم. با ما باشید تا با رنگین کمانی از آنتیاکسیدانها آشنایتان کنیم.
● میوهها و سبزیجات نارنجیپوش
کدوحلوایی، هویج، انبه و سیبزمینی شیرین قویترینهای نارنجیپوشها هستند. رنگ نارنجی نشان از میزان بالای کاروتنوئیدها دارد. این ترکیبات آنتیاکسیدانی برای قوه بینایی و پیشگیری از بسیاری از بیماریها موثرند. انبه یکی از این میوههای نارنجی بسیار خوشمزه و مفید محسوب میشود. سبزیجاتی مانند کدو حلوایی، هویج و سیبزمینی شیرین نیز جزو بهترین سبزیجات مغذی برای زمستان میباشند.
● میوههای آبی
میوههای کوچک آبی رنگ مانند آلو، بلوبری و غیره سرشار از آنتیاکسیدانها هستند.در بین این میوههای آبی رنگ بلوبری حاوی بیشترین میزان آنتیاکسیدانها میباشد. امیدواریم هر چه زودتر این میوه را در بازار میوه ایران هم ببینیم.
● سرخ جامههای پر خاصیت
وقتی صحبت از قرمزپوشها میشود یاد توتفرنگی، تمشک، انگور و زغالاخته زنده میشود. این میوهها قهرمانان آنتیاکسیدانی هستند. شاید به نظرتان این میوههای خوشرنگ خیلی کوچک به نظر برسند اما همین میوههای ریز دنیایی از آنتیاکسیدانها و آنتوسیانینها را در خود جمع کردهاند. زمستان هم که میشود میتوانید به انار قرمزپوش اعتماد کنید. این میوه سختپوست با آن دانههای قرمز و طعم شیرین و کمی ترش منبع فوقالعاده آنتیاکسیدانهاست.
● سفیدپوشها را فراموش نکنید
پیاز سفید، پیازچه، ترهفرنگی و سیر جزو سفیدپوشهایی هستند که حاوی ترکیبات مفید برای پیشگیری از برخی از سرطانها میباشند. سعی کنید غذاها و سالادهایتان را پر از این سبزیجات بکنید. حتما در آشتان ترهفرنگی بریزید. خلاصه اینکه آشپزخانه را پر از بوی پیاز داغ و سیر بکنید.
● سبزها در بشقاب
سبزیجات سبز مانند اسفناج، نخودفرنگی، لوبیا سبز، بروکلی و غیره سرشار از ویتامینها و آنتیاکسیدانهایی مانند لوتئینها هستند. ترکیباتی که از ابتلا به بیماریهای چشمی مانند دژنراسیون ماکولای مربوط به پیری جلوگیری میکنند. علاوه بر این سبزیجات باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و شما را در برابر بیماریهای دیگر مصون نگه میدارند.
● کاکائو
کاکائو سرشار از آنتیاکسیدانهاست. برای همین هم میگوییم در انتخاب شکلات سیاه دقت کنید و شکلاتهایی انتخاب کنید که درصد کاکائوی آنها بالاتر باشد. به خاطر اینکه میزان آنتیاکسیدان شکلات سیاه بیشتر از شکلاتهای سفید و شیری است. توصیه میکنیم روزی یک مربع شکلات سیاه میل کنید تا هم پوستتان تقویت شود و هم اینکه ایمنی بدنتان در برابر بیماریها بالا برود.
● زردی زردچوبه
زردچوبه یکی از ادویههای خوشطعم و خوشرنگی است که خواص زیادی هم دارد. نتایج پژوهشهایی که روی حیوانات آزمایشگاهی انجام شده نشان میدهد زردچوبه نقش موثری در پیشگیری از سرطانها دارد. توصیه میکنیم خورشها، سسها و کلا غذاهایتان را به عطر و طعم زردچوبه مزین کنید.
فاطمه مهدی پور
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
غزه آمریکا طالبان توماج صالحی حجاب گشت ارشاد رهبر انقلاب سریلانکا کارگران پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت
آتش سوزی کنکور سیل هواشناسی تهران سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا قتل زنان
قیمت خودرو خودرو ارز قیمت دلار دلار قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو قیمت سکه مسکن سایپا
ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم سینمای ایران مهران مدیری موسیقی کتاب تئاتر شعر
اسرائیل رژیم صهیونیستی روسیه فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا اتحادیه اروپا ترکیه عربستان
فوتبال پرسپولیس سردار آزمون استقلال بارسلونا بازی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال فوتسال تراکتور لیگ برتر انگلیس تیم ملی فوتسال ایران
تیک تاک بنیاد ملی نخبگان ناسا وزیر ارتباطات عیسی زارع پور همراه اول تبلیغات اپل
مالاریا سلامت روان کاهش وزن استرس پیری داروخانه دوش گرفتن