شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

خورش به | طرز تهیه خورش به


مواد لازم برای خورش به



گوشت گوسفندی 500 گرم
آلو خورشی 200 گرم
بِه 300 گرم
روغن مایع 100 گرم
لپه 150 گرم
پیاز سرخ شده یک پیمانه
شکر دو قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 100 گرم
نمک، فلفل و دارچین به میزان لازم

طرز تهیه خورش به



ابتدا گوشت خردکرده را خوب می شوییم و با مقداری روغن مایع همراه با پیاز داغ تفت می دهیم،
سپس لپه را داخل آن به مقدار سه دقیقه حرارت می دهیم و رب و ادویه را اضافه می کنیم.


خورش به | طرز تهیه خورش به


می گذاریم با حرارت ملایم پخته شود، بِه را اضافه کرده و آلوی خیس شده را نیز به مواد می افزاییم تا زمانی که خوب بپزد.
شکر و آبلیمورا اضافه نمیوده و به مدت یک ربع آرام می جوشانیم تا طعم آلو و آبلیمو داخل خورش برود
سپس سرو می کنیم.


خورش به | طرز تهیه خورش به

نکات تکمیلی در مورد خورش به

خورش به جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش به را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

خورش به ، طرز تهیه خورش به


همچنین مشاهده کنید