جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

فلافل ماست ترش


فلافل ماست ترش

● مواد لازم:
▪ آرد: ۲پیمانه
▪ ماست ترش: یک پیمانه
▪ پیاز ریز خرد شده: نصف پیمانه (به دلخواه)
▪ زنجبیل رنده شده: یک قاشق مرباخوری
▪ نمک و فلفل: به اندازه کافی
▪ دانه زیره: یک قاشق مرباخوری
▪ …

مواد لازم:

آرد:

۲پیمانه

ماست ترش:

یک پیمانه

پیاز ریز خرد شده:

نصف پیمانه (به دلخواه)

زنجبیل رنده شده:

یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل:

به اندازه کافی

دانه زیره:

یک قاشق مرباخوری

فلفل سبز ریز شده:

یک عدد

آب:

یک چهارم پیمانه

جوش شیرین:

نوک قاشق مرباخوری

گشنیز خرد شده:

دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

آرد، دانه زیره، گشنیز، نمک و فلفل، فلفل سبز، پیاز و زنجبیل را با هم مخلوط کنید.

در ظرف دیگری، یک پیمانه ماست و آب را با هم خوب مخلوط کنید و سپس به مخلوط آرد بیفزایید؛ به طوری که گلوله ای در آن نماند. در این مرحله جوش شیرین را نیز اضافه کنید و مواد را به مدت یک ساعت کنار بگذارید.

مقداری روغن در ماهیتابه عمیقی داغ کنید و با استفاده از قاشق، هر بار چند قاشق جداگانه از مایه را در روغن بریزید تا سرخ شود.