پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024


مجله ویستا

طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر


کیک فنجانی نوعی کیک ساده و تک نفره است که در فنجان، لیوان یا کپسول‌های مافین طبخ می‌شود. این کیک جزو کیک‌های بسیار ساده و البته فوری محسوب می‌شود که نیازی به هم‌زن و حتی فر نیز ندارد. کیک فنجانی را می‌توان به شکل ساده و یا مخلوط با پودر کاکائو و یا شکلات نوتلا تهیه کرد. بافت این کیک بسیار خوب و نرم بوده و از آنجا که شیرینی کمی دارد برای وعده عصرانه بسیار مناسب می‌باشد. در اینجا قصد داریم طرز تهیه کیک فنجانی شکلاتی بدون فر را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه کیک فنجانی ساده بدون فر:

 شکر1.5 پیمانه 
تخم مرغ 1 عدد 
شیر 1 پیمانه 
آرد 2 پیمانه 
بیکینگ پودر 10 گرم 
پودر کاکائو 2 ق غذاخوری 
وانیل 10 گرم 
 روغن مایع  4 قاشق غذاخوری
 کاغذ روغنی  ( کپسول مافین) به تعداد لازم



	طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر | وب


طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر:

  1. برای تهیه کیک فنجانی بدون فر ابتدا باید تخم‌مرغ و شکر را خوب با هم بزنید. برای این‌کار می‌توانید از چنگال یا همزن دستی استفاده کنید.
  2. سپس بقیه مواد را اضافه کرده و حسابی مخلوط کنید.
  3. برای طبخ کیک فنجانی، به فنجان‌هایی با سایز متوسط نیاز دارید. ته لیوان یا فنجان‌ها را کاغذ روغنی بگذارید و مواد کیک را داخل فنجان‌ها بریزید.
  4. میزان مواد داخل هر فنجان باید به اندازه‌ای باشد که نیمی از حجم فنجان را پر کند.
  5. فنجان‌ها را درون یک قابلمه بچینید و داخل قابلمه آب بریزید تا حدی‌که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجان‌ها برسد.
  6. قابلمه را بدون درب، روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد.
  7. بعد از اینکه آب به‌جوش آمد، دور در قابلمه را با یک دستمال (دمکنی ) بپوشانید.
  8. شعله اجاق را کم کنید و 15 دقیقه زمان بدهید تا کیک فنجانی شما پخته شود.
  9. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید حدود 10 دقیقه، کیک‌ها را به همین حالت استراحت دهید.
  10. بعد از 10 دقیقه استراحت، می‌توانید در قابلمه را برداشته و کیک‌ها را از داخل فنجان‌ها در آورید و یا همان‌طور با فنجان سرو کنید.
  11. این کیک را با خامه و یا بستنی تزیین و سرو کنید.


گردآوری: گروه آشپزی وب