چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
پیراشکی میوه ای
مواد لازم:
تکه های کوچک هلو، زردآلو یا سیب خشک:
سه چهارم لیوان
سرکه سیب:
دو سوم لیوان
آرد:
یک لیوان
شکر:
یک قاشق مرباخوری
جوش شیرین:
یک هشتم قاشق مرباخوری
بکینگ پودر:
یک قاشق مرباخوری
نمک:
یک هشتم قاشق مرباخوری
کره:
یک چهارم لیوان
شیر بریده با سرکه:
نصف لیوان
روغن مایع:
به مقدار لازم
پودر قند:
به مقدار کافی
طرز تهیه:
برای بریدن شیر چند قطره سرکه سیب و یا آب لیمو به شیر اضافه کنید و کنار بگذارید تا ببرد. در قابلمه ای سرکه سیب و میوه خشک را جوش بیاورید، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد وقتی میوه کمی نرم و آب سرکه تبخیر شد میوه را کمی له کنید و بگذارید خنک شود. برای تهیه خمیر، آرد، شکر، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و تکه های کره را به آن اضافه کنید و با استفاده از چنگال و یا نوک انگشتان مخلوط کنید. شیر بریده شده را کم کم به آرد اضافه کنید تا آرد به شکل خمیر دربیاید.* خمیر را روی سطح پاشیده شده با آرد با وردنه باز کنید و برش های گرد متوسط درآورید. خمیر را با مواد میوه پر کنید و لبه های آن را با کمی آب خیس کنید و به هم بچسبانید. پیراشکی را در روغن داغ سرخ کنید. روی پیراشکی های آماده کمی شکر بپاشید و سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست