جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
انجماد مواد غذائی حیوانی
▪ اندامهای داخلی
مانند جگر، دل، قلوه، سیرابی، مغز و همچنین زبان و پاچه در ظروف مخصوص بین ۳-۴ ماه قابل نگهداری میباشند.
▪ گوشت گاو
قطعات درشت پاک شده از چربیهای اضافی و زاید در بستهبندیهای مناسب خالی از هوا و سربسته به مدت ۱۰-۱۲ ماه قابل نگهداری میباشد.
▪ گوشت گوساله
در قطعات ۵/۲ کیلوئی تمیز شده و خوب بستهبندی شده تا ۱۰-۱۲ماه سالم میماند.
▪ گوشت فیله و راسته
تمیز شده بهصورت ورقه ورقه درآمده که ۲ سانتی متر ضخامت آنها باشد به مدت ۸-۱۰ ماه سالم میمانند جهت نچسبیدن قطعات به یکدیگر بهتر است در فاصله آنها ورقههای پیاتیلن یا آلومینیومی قرار داده شود.
▪ گوشتهای چرخ کرده
در بستهبندیهای مناسب به مدت ۱-۲ ماه سالم میماند و کیفیت آنها تغییر نمیکند.
▪ سوسیس
در بستهبندیهای تا یک کیلو بین ۳-۴ ماه قابل نگهداری میباشد.
▪ کالباس
بهصورت بریده شده در قسمتهای کوچک ۳-۴ ماه قابل نگهداری میباشد.
▪ اردک، بوقلمون و غاز
اندامهای داخلی آنها را خالی کرده سروپاها را جدا نموده بعد از قرار دادن بالها و پاها در روی تنه در بستهبندیهای خالی از هوا قرار داده میشوند و سربستهبندی بهخوبی مسدود میشود تا از نفوذ بخار آب و هوای خارج مصون باشد سپس در فریزر قرار داده میشوند، مدت سالم ماندن و حفظ کیفیت خوب ۴-۶ ماه برای اردک ۱۰-۱۲ ماه برای بوقلمون، ۴،۳ ماه برای غاز میباشد.
▪ مرغ
بعد از قطع کردن سر و گردن و پاها و خارج نمودن اندامهای داخلی در بستهبندیهای مناسب قرار داده شده بعد از خارج نمودن هوای داخل بستهبندی سر آن را محکم بسته و در فریزر قرار میدهند، مدت سالم ماندن و حفظ کیفیت ۱۲ ماه میباشد. برای آب کردن مرغهای یخزده در هوای اطلاق ۸ ساعت خارج از بستهبندی قرار میدهند یا در داخل یخچال مرغ یخزده از لفاف خارج شده را بین ۱۰-۱۲ ساعت قرار میدهند.
▪ دل و جگر و سنگدان مرغ
بعد از شسته شدن در آب سرد و تمیز نمودن آنها در بستهبندیهای مناسب تا ۳ ماه قابل نگهداری میباشند.
▪ ماهی سفید
ماهی سفید سالم و تمیز شده در بستهبندیهای مناسب به مدت ۶-۹ ماه قابل نگهداری میباشد.
▪ ماهی قزلآلا
ماهیهای پرچرب مدت کوتاهتری قابل نگهداری میباشند و حد متوسط حفظ کیفیت و سالمی آن ۴-۶ ماه میباشد.
ماهیها را میتوان درسته یا بهصورت آماده بستهبندی و منجمد نمود و بستهبندی قطعات آماده شده ماهیها بایستی بین قطعات کاغذ روغنی قرار داده شود تا بههم نچسبند بستهبندی ماهیهای آماده شده باید طوری انجام گیرد که هیچگونه هوائی به داخل آن نفوذ ننمایند و هیچ بوئی از داخل بستهبندی به خارج راه پیدا ننماید بستهبندیهای آماده شده بایستی کاملاً از هوا خالی و سر آنها با گیرههای مخصوص بهخوبی محکم گردد.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران رئیس جمهور طالبان رئیسی گشت ارشاد ابراهیم رئیسی توماج صالحی سریلانکا دولت پاکستان مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب
کنکور تهران حجاب سیل هواشناسی سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت اصفهان فراجا وزارت بهداشت
قیمت خودرو قیمت طلا خودرو بازار خودرو دلار قیمت دلار ارز مسکن بانک مرکزی ایران خودرو قیمت سکه سایپا
ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم سینمای ایران مهران مدیری سحر دولتشاهی کتاب تئاتر موسیقی
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
آمریکا اسرائیل غزه رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه حماس چین طوفان الاقصی اوکراین ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی ژاوی فوتسال باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر انگلیس
تیک تاک همراه اول ناسا فیلترینگ اپل وزیر ارتباطات سامسونگ
مالاریا کاهش وزن پیری سلامت روان زوال عقل داروخانه