چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
سلامت باقیمانده غذاها
اگر باقیمانده غذاها به درستی بسته بندی نشود، محل بسیار مناسبی برای رشد باکتری ها خواهندبود. علاوه بر این توجه به تهیه بهداشت غذا نیز در این میان نقش بسیار مهمی دارد. مهم ترین قانون این است که هرگز مقدار اندک غذای باقیمانده ارزش بیمار شدن را ندارد و بهتر است دور ریخته شود.
به منظور جلوگیری از این امر توجه به موارد زیر ضروری به نظر می رسد:
همواره هنگام آماده سازی غذا نکات بهداشتی مورد توجه قرار گیرد، چرا که باعث می شود، ماندگاری غذا بیشتر گردد. شست و شوی دست ها پیش از طبخ غذا، استفاده از تخته های مجزا برای خرد کردن گوشت و سبزیجات، پخت کامل غذا به منظور از بین بردن باکتری های موجود در آن، تمیز نگه داشتن آشپزخانه و شست وشوی مرتب آن با مواد شوینده و آنتی باکتریال حداقل یک بار در هفته از مواردی هستند که رعایت آنها سلامت را به همراه خواهد داشت.
[آرزو محمودی]
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران معلمان بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم حجاب شورای نگهبان لایحه بودجه 1403
سلامت شهرداری تهران تهران هواشناسی سیل پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه بارش باران دستگیری شورای شهر تهران سازمان هواشناسی
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی ایران خودرو کارگران سایپا چین دلار قیمت طلا بازار خودرو مالیات
مسعود اسکویی سریال تلویزیون فضای مجازی دفاع مقدس سعید آقاخانی سینمای ایران سینما موسیقی تئاتر کتاب نون خ
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان نتانیاهو اوکراین
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال بایرن مونیخ سپاهان تراکتور لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی
اینستاگرام اپل ویروس تبلیغات گوگل ناسا آیفون همراه اول ماه
بارندگی دیابت کاهش وزن ویتامین قهوه مسمومیت خواب کبد چرب چاقی