جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

چند توصیه برای کاهش قند و شکر در غذا


۱. یاد بگیرید از شیرینی طبیعی غذا لذت ببرید. موادی مانند میوه‌ها حاوی قند هستند ولی به میزان کمتر از مواد ساخته دست انسان (مربا، کمپوت و ...)
۲. از موادغذائی غنی در قند و شکر مثل انواع شیرینی‌ها، مربا و نوشابه‌های شکری کمتر استفاده کنید.
۳. از کمپوت‌هائی استفاده کنید که بدون شکر اضافه درست شده باشند.
۴. در صورت نیاز به جای شکر و قند از قندهای رژیمی کم ضرر یا بی‌ضرر استفاده کنید.
۵. برای جلوگیری از وابستگی به مواد حاوی قند، نوزادان را به غذاهای شیرین عادت ندهید.


همچنین مشاهده کنید