شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

سوپ شیر و ذرت


سوپ شیر و ذرت
● مواد لازم
▪ یک قاشق مرباخوری کره
▪ نصف عدد پیاز خرد شده
▪ نصف عدد هویج خرد شده
▪ نصف ساقه کرفس خرد شده
▪ دو فنجان ذرت کنسرو شده
▪ سه فنجان و نیم شیر
▪ یک عدد سیب زمینی متوسط
▪ یک چهارم فلفل دلمه قرمز
▪ نصف قاشق مرباخوری آویشن
● طرز تهیه
کره را در ظرف مناسبی ریخته و سپس پیاز را برای چند دقیقه تفت دهید بعد هویج و ساقه کرفس را اضافه کرده و پنج دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
سپس شیر را اضافه کرده و پس از این که به جوش آمد ذرت را همراه با سیب زمینی خرد شده به آن بیفزایید و به میزان دلخواه نمک و فلفل بزنید.
فلفل دلمه خرد شده را نیز درون قابلمه ریخته در آن را بگذارید و صبر کنید تا با حرارت ملایم برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخته و جا بیفتد.
با آویشن سوپ را تزئین کرده و آن را میل کنید.


[ماهرخ جواهری]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید