جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
نخود پلو
برنج : ۱۰۰۰ گرم
نخود فرنگی : ۲۰۰۰ گرم
گوشت مغز ران گوساله : ۷۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپخوری
ادویه : ۱ قاشق سوپخوری
روغن : ۲۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی : ۲ قاشق سوپخوری
گوشت را قیمهای خرد مینمائیم و میشوئیم با پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم ۲ تا ۳ لیوان آب میریزیم میگذاریم قیمه بپزد، بعد نخود را از پوست در میآوریم در قیمه میریزیم میگذاریم چند جوش بزند و نخود هم بپزد، بعد رب گوجه فرنگی را با کمی نمک و فلفل و ادویه داخل آن میریزیم میگذاریم آهسته بجوشد و جا بیفتد بهطوری که بعد از آماده شدن بیش از نصف لیوان آب نداشته باشد و برنج را آبکش میکنیم قیمه و نخود آماده شده را لای پلو میگذاریم و مثل قیمه پلو آن را دم میکنیم ممکن است این پلو را در ظرفهای کوچک نسوز به تعداد نفرات تهیه کرد در اینصورت یک شیشه کوچک ماست را با ۳ عدد زرده تخم مرغ و کمی زعفران حل شده در آبجوش و ۱۰۰ گرم روغن مخلوط مینمائیم و ته ظرفها میریزیم و برنج و سایر مواد را به تساوی در ظرفها میریزیم و ظرفها را کف فری که با ۳۵۰ درجه گرم کردهایم قرار میدهیم و یک سینی در ظرفها میگذاریم و بمدت یکساعت و نیم دم میکنیم تا ته ظرفها طلائی شود و بعد آنها را دیس گردی بر میگردانیم و فاصله بین پلوها را نخود سبز پخته شده میریزیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
نخود فرنگی : ۲۰۰۰ گرم
گوشت مغز ران گوساله : ۷۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپخوری
ادویه : ۱ قاشق سوپخوری
روغن : ۲۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی : ۲ قاشق سوپخوری
گوشت را قیمهای خرد مینمائیم و میشوئیم با پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم ۲ تا ۳ لیوان آب میریزیم میگذاریم قیمه بپزد، بعد نخود را از پوست در میآوریم در قیمه میریزیم میگذاریم چند جوش بزند و نخود هم بپزد، بعد رب گوجه فرنگی را با کمی نمک و فلفل و ادویه داخل آن میریزیم میگذاریم آهسته بجوشد و جا بیفتد بهطوری که بعد از آماده شدن بیش از نصف لیوان آب نداشته باشد و برنج را آبکش میکنیم قیمه و نخود آماده شده را لای پلو میگذاریم و مثل قیمه پلو آن را دم میکنیم ممکن است این پلو را در ظرفهای کوچک نسوز به تعداد نفرات تهیه کرد در اینصورت یک شیشه کوچک ماست را با ۳ عدد زرده تخم مرغ و کمی زعفران حل شده در آبجوش و ۱۰۰ گرم روغن مخلوط مینمائیم و ته ظرفها میریزیم و برنج و سایر مواد را به تساوی در ظرفها میریزیم و ظرفها را کف فری که با ۳۵۰ درجه گرم کردهایم قرار میدهیم و یک سینی در ظرفها میگذاریم و بمدت یکساعت و نیم دم میکنیم تا ته ظرفها طلائی شود و بعد آنها را دیس گردی بر میگردانیم و فاصله بین پلوها را نخود سبز پخته شده میریزیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب رئیس جمهور دولت رئیسی افغانستان گشت ارشاد پاکستان توماج صالحی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور سیل سردار رادان هواشناسی قم سیستان و بلوچستان سازمان سنجش فضای مجازی خراسان جنوبی شهرداری تهران سلامت پلیس
خودرو تهران قیمت خودرو دلار قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو ارز بانک مرکزی ایران خودرو سایپا مسکن
خانواده تلویزیون موسیقی فیلم سریال پایتخت ترانه علیدوستی سینمای ایران مهران مدیری بازیگر شعر تئاتر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
فلسطین رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه حماس طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال آلومینیوم اراک جام حذفی استقلال فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور
هوش مصنوعی سامسونگ همراه اول ناسا بنیاد ملی نخبگان تسلا تیک تاک فیلترینگ
مالاریا کاهش وزن زوال عقل سلامت روان داروخانه