سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
خورش مهاراجه
این یک نوع خورش هندی و بسیار مطبوع است.
● مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:
مرغ=یک عدد(در حدود یک کیلو و دویست و پنجاه گرم)
پودر نارگیل=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی درشت=۴ تا ۵ عدد
آرد نخودچی=۳ قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده=۳ قاشق سوپخوری
نعناع و گشنیز تازه خرد کرده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
سیر تازه=یک بوته
تخم گشنیز کوبیده نرم=۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه=یک قاشق مرباخوری
فلفل درسته دلمه ای=۲ تا ۳ عدد(بهتر است قرمز باشد)
فلفل سیاه کوبیده=یک قاشق مرباخوری
دارچین=۱ قاشق مرباخوری
زیره بو داده کوبیده=یک قاشق مرباخوری
مغز هل کوبیده=یک قاشق مرباخوری
میخک=۴ تا ۵ عدد
نمک=به اندازه کافی
آب مرغ اضافی=یک لیوان(و یا یک قرص سوپ حاضر)
● طرز تهیه:
مرغ را تمیز کرده میشوییم و با پیاز سرخ کرده و دو سه لیوان آب و یک لیوان آب مرغ اضافی یا قرص سوپ در ظرفی می ریزیم میخک ها را اضافه میکنیم میگذاریم مرغ نیم پز شود بعد میخک را خارج مینماییم.
فلفل دلمه ای را خرد میکنیم با نارگیل و سایر ادویه جات داخل مرغ میریزیم.
آرد نخودچی را در کمی آب سرد حل کرده داخل خورش ریخته نعناع و گشنیز را در دو سه قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ کرده و داخل خورش میریزیم به اندازه کافی نمک و فلفل اضافه میکنیم میگذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد در آخر کار مقداری آبجوش روی گوجه فرنگیها ریخته پوست آنها را میکنیم و گوجه فرنگیها را رنده کرده داخل خورش میریزیم میگذاریم خورش آهسته بجوشد و آب آن کشیده بشود و تقریبا به غلظت خورش فسنجان گردد.بعد مرغ را قطعه قطعه یا درسته در ظرف قرار داده خورش را روی آن میریزیم. ممکن است به این خورش کمی زعفران حل کرده در آب جوش اضافه نمود در این صورت خورش خوش رنگتر میگردد.
فریال
● مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:
مرغ=یک عدد(در حدود یک کیلو و دویست و پنجاه گرم)
پودر نارگیل=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی درشت=۴ تا ۵ عدد
آرد نخودچی=۳ قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده=۳ قاشق سوپخوری
نعناع و گشنیز تازه خرد کرده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
سیر تازه=یک بوته
تخم گشنیز کوبیده نرم=۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه=یک قاشق مرباخوری
فلفل درسته دلمه ای=۲ تا ۳ عدد(بهتر است قرمز باشد)
فلفل سیاه کوبیده=یک قاشق مرباخوری
دارچین=۱ قاشق مرباخوری
زیره بو داده کوبیده=یک قاشق مرباخوری
مغز هل کوبیده=یک قاشق مرباخوری
میخک=۴ تا ۵ عدد
نمک=به اندازه کافی
آب مرغ اضافی=یک لیوان(و یا یک قرص سوپ حاضر)
● طرز تهیه:
مرغ را تمیز کرده میشوییم و با پیاز سرخ کرده و دو سه لیوان آب و یک لیوان آب مرغ اضافی یا قرص سوپ در ظرفی می ریزیم میخک ها را اضافه میکنیم میگذاریم مرغ نیم پز شود بعد میخک را خارج مینماییم.
فلفل دلمه ای را خرد میکنیم با نارگیل و سایر ادویه جات داخل مرغ میریزیم.
آرد نخودچی را در کمی آب سرد حل کرده داخل خورش ریخته نعناع و گشنیز را در دو سه قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ کرده و داخل خورش میریزیم به اندازه کافی نمک و فلفل اضافه میکنیم میگذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد در آخر کار مقداری آبجوش روی گوجه فرنگیها ریخته پوست آنها را میکنیم و گوجه فرنگیها را رنده کرده داخل خورش میریزیم میگذاریم خورش آهسته بجوشد و آب آن کشیده بشود و تقریبا به غلظت خورش فسنجان گردد.بعد مرغ را قطعه قطعه یا درسته در ظرف قرار داده خورش را روی آن میریزیم. ممکن است به این خورش کمی زعفران حل کرده در آب جوش اضافه نمود در این صورت خورش خوش رنگتر میگردد.
فریال
منبع : آشپزآنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
آمریکا نمایشگاه کتاب رهبر انقلاب شورای نگهبان مجلس مجلس شورای اسلامی صادق زیباکلام دولت دولت سیزدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
هواشناسی بارش باران پلیس تهران شهرداری تهران قوه قضاییه قتل سازمان هواشناسی سلامت زلزله وزارت بهداشت حوادث
خودرو مسکن کارت سوخت قیمت دلار سایپا قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس گاز حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب تهران کتاب محمد رسول اف نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس حج سینمای ایران تلویزیون تئاتر رضا عطاران سریال سینما
وزارت علوم دانشگاه تهران
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه افغانستان طوفان الاقصی نوار غزه اوکراین سازمان ملل
استقلال فوتبال فولاد خوزستان پرسپولیس مهدی طارمی لیگ برتر رئال مادرید فولاد بازی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه استقلال
هوش مصنوعی فناوری شفق قطبی تبلیغات نوآوری ایلان ماسک ناسا اپل
کودک سلامت روان شیر خواب واکسن کنسرو تجهیزات پزشکی فشار خون افسردگی