شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
خورش مهاراجه
این یک نوع خورش هندی و بسیار مطبوع است.
● مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:
مرغ=یک عدد(در حدود یک کیلو و دویست و پنجاه گرم)
پودر نارگیل=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی درشت=۴ تا ۵ عدد
آرد نخودچی=۳ قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده=۳ قاشق سوپخوری
نعناع و گشنیز تازه خرد کرده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
سیر تازه=یک بوته
تخم گشنیز کوبیده نرم=۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه=یک قاشق مرباخوری
فلفل درسته دلمه ای=۲ تا ۳ عدد(بهتر است قرمز باشد)
فلفل سیاه کوبیده=یک قاشق مرباخوری
دارچین=۱ قاشق مرباخوری
زیره بو داده کوبیده=یک قاشق مرباخوری
مغز هل کوبیده=یک قاشق مرباخوری
میخک=۴ تا ۵ عدد
نمک=به اندازه کافی
آب مرغ اضافی=یک لیوان(و یا یک قرص سوپ حاضر)
● طرز تهیه:
مرغ را تمیز کرده میشوییم و با پیاز سرخ کرده و دو سه لیوان آب و یک لیوان آب مرغ اضافی یا قرص سوپ در ظرفی می ریزیم میخک ها را اضافه میکنیم میگذاریم مرغ نیم پز شود بعد میخک را خارج مینماییم.
فلفل دلمه ای را خرد میکنیم با نارگیل و سایر ادویه جات داخل مرغ میریزیم.
آرد نخودچی را در کمی آب سرد حل کرده داخل خورش ریخته نعناع و گشنیز را در دو سه قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ کرده و داخل خورش میریزیم به اندازه کافی نمک و فلفل اضافه میکنیم میگذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد در آخر کار مقداری آبجوش روی گوجه فرنگیها ریخته پوست آنها را میکنیم و گوجه فرنگیها را رنده کرده داخل خورش میریزیم میگذاریم خورش آهسته بجوشد و آب آن کشیده بشود و تقریبا به غلظت خورش فسنجان گردد.بعد مرغ را قطعه قطعه یا درسته در ظرف قرار داده خورش را روی آن میریزیم. ممکن است به این خورش کمی زعفران حل کرده در آب جوش اضافه نمود در این صورت خورش خوش رنگتر میگردد.
فریال
● مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:
مرغ=یک عدد(در حدود یک کیلو و دویست و پنجاه گرم)
پودر نارگیل=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی درشت=۴ تا ۵ عدد
آرد نخودچی=۳ قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده=۳ قاشق سوپخوری
نعناع و گشنیز تازه خرد کرده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
سیر تازه=یک بوته
تخم گشنیز کوبیده نرم=۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه=یک قاشق مرباخوری
فلفل درسته دلمه ای=۲ تا ۳ عدد(بهتر است قرمز باشد)
فلفل سیاه کوبیده=یک قاشق مرباخوری
دارچین=۱ قاشق مرباخوری
زیره بو داده کوبیده=یک قاشق مرباخوری
مغز هل کوبیده=یک قاشق مرباخوری
میخک=۴ تا ۵ عدد
نمک=به اندازه کافی
آب مرغ اضافی=یک لیوان(و یا یک قرص سوپ حاضر)
● طرز تهیه:
مرغ را تمیز کرده میشوییم و با پیاز سرخ کرده و دو سه لیوان آب و یک لیوان آب مرغ اضافی یا قرص سوپ در ظرفی می ریزیم میخک ها را اضافه میکنیم میگذاریم مرغ نیم پز شود بعد میخک را خارج مینماییم.
فلفل دلمه ای را خرد میکنیم با نارگیل و سایر ادویه جات داخل مرغ میریزیم.
آرد نخودچی را در کمی آب سرد حل کرده داخل خورش ریخته نعناع و گشنیز را در دو سه قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ کرده و داخل خورش میریزیم به اندازه کافی نمک و فلفل اضافه میکنیم میگذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد در آخر کار مقداری آبجوش روی گوجه فرنگیها ریخته پوست آنها را میکنیم و گوجه فرنگیها را رنده کرده داخل خورش میریزیم میگذاریم خورش آهسته بجوشد و آب آن کشیده بشود و تقریبا به غلظت خورش فسنجان گردد.بعد مرغ را قطعه قطعه یا درسته در ظرف قرار داده خورش را روی آن میریزیم. ممکن است به این خورش کمی زعفران حل کرده در آب جوش اضافه نمود در این صورت خورش خوش رنگتر میگردد.
فریال
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب چین گشت ارشاد ایران رئیس جمهور پاکستان رئیسی مجلس شورای اسلامی توماج صالحی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور سیل سلامت تهران قم سردار رادان سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان شهرداری تهران پلیس زنان
خودرو بانک مرکزی دلار قیمت خودرو آفریقا قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو ارز سایپا ایران خودرو مسکن
پایتخت خانواده تلویزیون موسیقی ترانه علیدوستی فیلم سریال سینمای ایران مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه حماس طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا ترکیه
پرسپولیس فوتبال آلومینیوم اراک جام حذفی استقلال فوتسال بازی بارسلونا تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل همراه اول ناسا الماس تسلا فیلترینگ نخبگان
دندانپزشکی مالاریا آلزایمر کاهش وزن سلامت روان زوال عقل داروخانه