چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
باقالی خورش (باقالا قاتق)
● مواد لازم: (برای ۴ نفر)
باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلا رشتی)=۱۰۰ گرم
شوید(شبت) خشک= ۲ قاشق غذاخوری
سیر= ۳ الی ۴ حبه
تخم مرغ =۲ عدد
روغن= ۲ قاشق غذاخوری
آب= ۲ لیوان
زردچوبه-نمک- فلفل= به میزان دلخواه
●طرز تهیه:
ابتدا باقالی خشک را ۵ الی ۶ ساعت قبل (معمولا یک شب تا صبح) را در آب خیس کرده تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس پوست آن را جدا کرده و میشوریم. روغن را در یک قابلمه داغ نموده ، سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت میدهیم. بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک- فلفل- زردچوبه را اضافه کرده و کاملا هم میزنیم و در روغن تفت میدهیم. وقتی کاملا بخار جمع شد، ۲ لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه کرده و میگذاریم تا باقالیها پخته شوند.(دقت شود که باقالی له نشود.) در آخر تخم مرغها را در خورش میشکنیم و در ظرف را میگذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم مرغها ببندد .
● نکات مهم :
۱. تخم مرغها را بعد از شکستن در خورش نباید هم زد. کافیست کمی زرده آن را شل کنید تا به همان شکل کامل ببندد.
۲. میتوان از تخم مرغ به تعداد نفرات در این خورش استفاده کرد.
۳. میتوان به جای شوید خشک، از شوید تاز ه خرد شده در این خورش استفاده کرد. عطر و طعم بهتری خواهد داشت.
۴. بجای سیر خشک هم می توان از برگ سیر تازه خرد شده استفاده نمود.
۵. در خطه شمال کشور این غذا را به همراه چلو یا کته، سیر ترشی، ماهی شور و زیتون پرورده سرو می کنند.
باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلا رشتی)=۱۰۰ گرم
شوید(شبت) خشک= ۲ قاشق غذاخوری
سیر= ۳ الی ۴ حبه
تخم مرغ =۲ عدد
روغن= ۲ قاشق غذاخوری
آب= ۲ لیوان
زردچوبه-نمک- فلفل= به میزان دلخواه
●طرز تهیه:
ابتدا باقالی خشک را ۵ الی ۶ ساعت قبل (معمولا یک شب تا صبح) را در آب خیس کرده تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس پوست آن را جدا کرده و میشوریم. روغن را در یک قابلمه داغ نموده ، سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت میدهیم. بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک- فلفل- زردچوبه را اضافه کرده و کاملا هم میزنیم و در روغن تفت میدهیم. وقتی کاملا بخار جمع شد، ۲ لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه کرده و میگذاریم تا باقالیها پخته شوند.(دقت شود که باقالی له نشود.) در آخر تخم مرغها را در خورش میشکنیم و در ظرف را میگذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم مرغها ببندد .
● نکات مهم :
۱. تخم مرغها را بعد از شکستن در خورش نباید هم زد. کافیست کمی زرده آن را شل کنید تا به همان شکل کامل ببندد.
۲. میتوان از تخم مرغ به تعداد نفرات در این خورش استفاده کرد.
۳. میتوان به جای شوید خشک، از شوید تاز ه خرد شده در این خورش استفاده کرد. عطر و طعم بهتری خواهد داشت.
۴. بجای سیر خشک هم می توان از برگ سیر تازه خرد شده استفاده نمود.
۵. در خطه شمال کشور این غذا را به همراه چلو یا کته، سیر ترشی، ماهی شور و زیتون پرورده سرو می کنند.
منبع : آشپزآنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سیزدهم روز دختر دولت رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رافائل گروسی مجلس شورای اسلامی حجاب رهبر انقلاب انتخابات انتخابات مجلس
قتل هواشناسی تهران شهرداری تهران فضای مجازی پلیس بارش باران آموزش و پرورش وزارت بهداشت سلامت شهرداری سازمان هواشناسی
قیمت طلا خودرو نمایشگاه نفت مالیات حقوق بازنشستگان گاز مسکن قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون محمدمهدی اسماعیلی کتاب سینمای ایران سریال دفاع مقدس موسیقی تئاتر سینما فیلم
اینوتکس دانشجویان دانش بنیان
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه رفح حماس آمریکا روسیه چین حمله به رفح ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا دورتموند لیگ برتر ذوب آهن نساجی بازی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران رئال مادرید
تبلیغات اپل عیسی زارع پور اینترنت گوگل سامسونگ ناسا نوآوری آیفون آب مایکروسافت
سرطان قلب آسم کمردرد اعتیاد ناباروری بیماران خاص بیمه سبزیجات