چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
دلمه کدو
کدو : ۵ عدد
گوشت بدون استخوان : ۲۵۰ گرم
خامه : ۱۰۰ گرم
پیاز : ۳ عدد
ریحان : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
پوست کدو را کنده میان آن را خالی نموده قیمه و پیاز سرخ شده را داخل آن کرده و قدری ریحان خرد شده و نمک و فلفل در درون کدو بگذارید. سپس ۱۰۰ گرم خامه برویش ریخته و بار کنید.
برای افزودن طعم آن میتوانید موقعی که کدو نیم پز شد کم سس گوجه فرنگی بر روی آن بریزید.
گوشت بدون استخوان : ۲۵۰ گرم
خامه : ۱۰۰ گرم
پیاز : ۳ عدد
ریحان : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
پوست کدو را کنده میان آن را خالی نموده قیمه و پیاز سرخ شده را داخل آن کرده و قدری ریحان خرد شده و نمک و فلفل در درون کدو بگذارید. سپس ۱۰۰ گرم خامه برویش ریخته و بار کنید.
برای افزودن طعم آن میتوانید موقعی که کدو نیم پز شد کم سس گوجه فرنگی بر روی آن بریزید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت دولت سیزدهم آمریکا رافائل گروسی رئیس جمهور رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی محمد اسلامی انتخابات شورای نگهبان مجلس
سلامت هواشناسی قتل تهران شهرداری تهران بارش باران حجاب سیل پلیس آموزش و پرورش فضای مجازی شهرداری
خودرو مسکن حقوق بازنشستگان مالیات سایپا قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس
نمایشگاه کتاب تلویزیون سینما تئاتر دفاع مقدس سریال سینمای ایران موسیقی کتاب
اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه فلسطین رفح حماس روسیه چین نوار غزه ترکیه اوکراین طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر ذوب آهن لیگ قهرمانان اروپا نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون مایکروسافت گوگل باتری ناسا فضاپیما
سازمان غذا و دارو بیماران خاص استرس کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون