جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
ناسازگاری ها و سازگاری ها ( سیب زمینی – نان – کاهو – خرمالو)
● سیب زمینی :
▪ ناسازگاریها:
سیب زمینی با نان - بلوط - برنج - لپه - لوبیا - لیمو - ذرت - ماکارونی - موز - باقلا - عدس و میوه های کال و ترش سازگار نیست.
▪ سازگاریها:
سیب زمینی با کاهو - کرفس - هویج - چغندر - پرتغال - انگور - آناناس - ترب - کلم - زردآلو - روغن های نباتی مایع - مارمالاد - گوجه فرنگی - میوه های شیرین - پنیر - کره - سبزی - گل کلم - میوه های روغن دار - ترشی - گلابی و سیب درختی سازگار نیست.
● موادغذائی سازگار با نان :
نان با پنیر سازگار است و خوب ترکیب می شود.
با میوه های تازه - سبزیهای خوردنی - کاهو - پرتغال - نارنگی - هندوانه - خربزه - انگور - هلوی رسیده - گیلاس و آلبالوی رسیده - ازگیل رسیده - توت - آناناس - خرمالوی رسیده - انجیر - آلوی رسیده - انبه و پاپابا* سازگار است.
● موادغذائی سازگار با کاهو :
لیمو - سیر - گوجه فرنگی - روغن های نباتی مایع - گردو - میوه زیتون - ترب - کرفس - هویج رنده شده - چغندر قرمز (لبو) - میوه نارگیل - سوس مایونز - شاهی - رازیانه - آرتیشو - سیب زمینی ترشی - گل کلم - شنگ - خیار - تره فرنگی - پایریکا( فلفل شیرین) - بادنجان - نان برشته - سیب زمینی و برنج پحته ( کته یا پلو).
● موادغذائی سازگار با گوجه فرنگی:
تمام سبزیها - نان - آرتیشو - موز - میوه های روغن دار - روغن های نباتی مایع - کره - پنیر - تخم مرغ - بادنجان - چغندر - هویج - گردو - لپه و لوبیا .
● موادغذائی سازگار با برنج:
گوجه فرنگی - سبزی - روغنهای نباتی مایع - پنیر - کره - میوه های روغن دار - کرفس - گل کلم - میوه های شیرین - مارمالاد - مربا - ترشی - هویج - شلغم - ترب و عسل .
● موادغذائی سازگار با خرمالو:
پرتغال - انگور - گلابی - آلو - گیلاس - خربزه - هندوانه
موادغذائی که با یکدیگر نمی سازند:
نان با سیب زمینی - برنج با ماکارونی - روغن های مایع نباتی با عسل یا انجیر - خرما با سالاد سبزیها - انجیر با گوجه فرنگی یا آرتیشو - مارمالاد با حبوبات و بقولات - مربا و ترشی با کلم - عسل با اسفناج - پرتغال و نارنج با بادام - و انواع گوشت با میوه ها سازگار نیستند.
● چند نکته جالب:
ـ پیاز از لحاظ میکروب کشی در درجه اول است، سیر در درجه دوم ، ترب سیاه در درجه سوم و چهارم فلفل قرمز.
ـ اگر میخواهید میکروبهای دهان شما از بین برود، روزی یک پیاز را از یک تا پنج دقیقه بجوید.
ـ پیاز خام یا پخته با آب لیمو برای معالجه آسم و برونشیت خوب است.
رستگار
* پاپابا یا همان خربزه درختی که بسیار مفید و مقوی است ، دارای ویتامین های C, A, B۲ میباشد و بهترین هضم کننده غذاست. در جنوب ایران نیز قابل کشت بوده و پس از ۹ ماه کاشتن ، درخت حاصل می دهد.
* پاپابا یا همان خربزه درختی که بسیار مفید و مقوی است ، دارای ویتامین های C, A, B۲ میباشد و بهترین هضم کننده غذاست. در جنوب ایران نیز قابل کشت بوده و پس از ۹ ماه کاشتن ، درخت حاصل می دهد.
منبع : سازمان آموزش و پرورش استان خراسان
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم ابراهیم رئیسی توماج صالحی سریلانکا دولت پاکستان کارگران مجلس شورای اسلامی
کنکور تهران سیل آتش سوزی هواشناسی سیستان و بلوچستان سازمان سنجش فضای مجازی پلیس شهرداری تهران سلامت اصفهان
قیمت خودرو خودرو قیمت طلا دلار بازار خودرو بازنشستگان قیمت دلار ارز بانک مرکزی مسکن ایران خودرو تورم
موسیقی رهبر انقلاب تلویزیون ترانه علیدوستی فیلم مهران مدیری سینمای ایران بازیگر تئاتر سینما
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
آمریکا رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه جنگ غزه فلسطین روسیه حماس طالبان اوکراین طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال بازی بارسلونا جام حذفی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال ژاوی باشگاه پرسپولیس تراکتور فوتسال
هوش مصنوعی ناسا رونمایی مریخ تیک تاک اپل فیلترینگ
دندانپزشکی مالاریا کاهش وزن زوال عقل سلامت روان داروخانه