جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا


دانش غذا و کشاورزی ـ سال ششم، شماره ۵۰، مهر ۱۳۸۷


▪ سرمقاله ( استاندارد رسانه‌ای ـ رسانه‌های استاندارد ): ص ۲
▪ سکوت در اطلاع‌رسانی ( تحلیل بر اجرای مالیات بر ارزش افزوده )/سوسن خانگیلانی: ص ۳
▪ اخبار بین‌الملل: ص ۴
▪ اخبار ایران: ص ۶
▪ گوناگون دنیای علوم: ص ۸
▪ غذا و صنعت: ص ۱۰
▪ ساماندهی صادرات و بازاریابی خارجی زرشک مورد توجه قرار گیرد: جشنواره ملی یاقوت سرخ: ص ۱۲
▪ طراحی و اجرای سامانه الکترونیکی بیمه کشاورزی: ص ۱۳
▪ زیتون در الگوی غذایی/مترجم: نازلی شکوهی: ص ۱۴
▪ سلامت: ص ۱۶
▪ سبزیجات و فواید آن: ص ۱۷
▪ چرا کیک‌ها کپک می‌زنند: ص ۱۸
▪ اخبار و رویدادهای بانک کشاورزی: ص ۲۰
▪ تحقیقات: ص ۲۴
▪ اخبار بورس: ص ۲۵
▪ مقاله ( کنترل باقیمانده در عسل کوبا ): ص ۲۶
▪ گزارش کمیسیون کشاورزی: ص ۲۸
▪ اخبار و رویدادهای سازمان تعاون روستایی: ص ۳۲
▪ بیوتکنولوژی/هوشنگ دهقان‌زاده: ص ۳۴
▪ ناجیان جدید طبیعت: ص ۳۸
▪ اخبار منابع طبیعی: ص ۴۰
▪ مکانیزاسیون راهی برای کاهش هزینه تولید: ص ۴۲
▪ اخبار تعاون کشور: ص ۴۵
اطلاع‌رسانی ـ تحلیلی ـ آموزشی ـ خبری
صاحب امتیاز و مدیر مسئوول: مهندس اردوان نجفی
سردبیر علمی: دکتر مجیدمتقی طلب
تماس مستقیم با مدیر مسئوول: ۳۷۹۸-۳۳۱-۰۹۱۱
پست الکترونیکی: ardavannn@yahoo.com
تهران: خ انقلاب ـ بین فروردین و اردیبهشت ـ شماره ۱۴۷۴ ـ طبقه دوم
تلفن ۶۶۴۱۳۴۱۴-۶۶۴۶۷۳۱۱ تلفکس: ۵۵۶۳۶۲۰۲
تلفکس: ۲۲۳۸۳۶۲(۰۱۳۱) تلفن: ۲۲۴۲۹۱۰
نماینده آذربایجان شرقی: مهندس زاهدی ۰۹۱۴۱۲۰۹۲۸۷
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید