سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا


دانش غذا و کشاورزی ـ سال ششم، شماره ۵۲، آذر ۱۳۸۷


▪ حرف اول (هراس و تعلیق در بخش کشاورزی): ص ۲
▪ اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ ، راهکار...: ص ۳
▪ اخبار بین‌الملل: ص ۴
▪ اخبار ایران: ص ۶
▪ غذا و صنعت: ص ۸
▪ تاریخچه نانو: ص ۱۰
▪ پای ایرانی در کفش بستنی ایتالیایی: ص ۱۴
▪ اخبار نانوفناوری: ص ۱۶
▪ سیب‌زمینی نحوه نگهداری و خواص آن: ص ۱۸
▪ هدفمندسازی یارانه‌ها: ص ۱۹
▪ سلامت: ص ۲۰
▪ کاربردهای فناوری نانو در صنعت موادغذایی: ص ۲۲
▪ سازمان توسعه تجاری ایران: ص ۲۶
▪ اخبار و رویدادهای بانک کشاورزی: ص ۲۸
▪ ورود به بیمه محصولات کشاورزی: ص ۳۰
▪ مقاله تحقیقاتی: ص ۳۲
▪ توانمندیها و مشکلات کشاورزی گنبد کاووس: ص ۳۴
▪ تحقیقات: ص ۳۶
▪ امنیت غذایی برای چه کسی؟: ص ۳۸
▪ اخبار و رویدادهای سازمان تعاون روستایی: ص ۴۰
▪ اخبار منابع طبیعی کشور: ص ۴۴
▪ راهنمای تهیه و ارسال مقاله: ص ۴۶
اطلاع‌رسانی ـ تحلیلی ـ آموزشی ـ خبری
صاحب امتیاز و مدیر مسئوول: مهندس اردوان نجفی
سردبیر علمی: دکتر مجیدمتقی طلب
تماس مستقیم با مدیر مسئوول: ۳۷۹۸-۳۳۱-۰۹۱۱
پست الکترونیکی: ardavannn@yahoo.com
تهران: خ انقلاب ـ بین فروردین و اردیبهشت ـ شماره ۱۴۷۴ ـ طبقه دوم
تلفن ۶۶۴۱۳۴۱۴-۶۶۴۶۷۳۱۱ تلفکس: ۵۵۶۳۶۲۰۲
تلفکس: ۲۲۳۸۳۶۲(۰۱۳۱) تلفن: ۲۲۴۲۹۱۰
نماینده آذربایجان شرقی: مهندس زاهدی ۰۹۱۴۱۲۰۹۲۸۷
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)