دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


دانش غذا و کشاورزی ـ سال پنجم، شماره ۳۵، تیر ۸۶


دانش غذا و کشاورزی ـ سال پنجم، شماره ۳۵، تیر ۸۶
▪ سرمقاله (چالش‌های کشاورزی و صنایع تبدیلی): ص ۲
▪ اخبار بین‌الملل: ص ۴
▪ اخبار ایران: ص ۶
▪ اخبار محیط زیست: ص ۱۰
▪ تازه‌ها و یافته‌ها: ص ۱۲
▪ دانستنی‌ها و خواندنی‌ها: ص ۱۴
▪ غذا و صنعت: ص ۱۶
▪ اخبار و رویدادهای بانک کشاورزی: ص ۲۲
▪ اخبار و رویدادهای سازمان تعاون روستائی: ص ۲۸
▪ مقام هشتم ایران در تولید فندق: ص ۳۲
▪ عملکرد بورس کالای کشاورزی در ۳ ماهه اول امسال: ص ۳۳
▪ تحقیقات: ص ۳۴
▪ اخبار صندوق بیمه محصولات کشاورزی: ص ۳۶
▪ مقاله: بررسی خسارت یخبندان و تگرگ در زراعت سویا: ص ۳۷
▪ مصاحبه با مهندس صمدزاده، معاون وزیر جهادکشاورزی: ص ۴۰
▪ نشست رسانه‌ها با مدیر عامل صنایع شیر ایران: ص ۴۲
▪ کشاورزی صنعتی: اساس اقتصاد برزیل: ص ۴۴
▪ شیلات: ص ۴۶
▪ اخبار منابع طبیعی: ص ۴۸
▪ فرم اشتراک: ص ۵۰
▪ راهنمای تهیه و ارسال مقاله: ص ۵۱
اطلاع‌رسانی ـ تحلیلی ـ آموزشی ـ خبری
صاحب امتیاز و مدیر مسئوول: مهندس اردوان نجفی
سردبیر علمی: دکتر مجیدمتقی طلب
تماس مستقیم با مدیر مسئوول: ۳۷۹۸-۳۳۱-۰۹۱۱
پست الکترونیکی: Email:ardavannn@yahoo.com
تهران: خ انقلاب ـ بین فروردین و اردیبهشت ـ شماره ۱۴۷۴ ـ طبقه دوم
تلفن ۶۶۴۱۳۴۱۴-۶۶۴۶۷۳۱۱ تلفاکس: ۵۵۶۳۶۲۰۲
تلفاکس: ۲۲۳۸۳۶۲(۰۱۳۱) تلفن: ۲۲۴۲۹۱۰
نماینده آذربایجان شرقی: مهندس زاهدی ۰۹۱۴۱۲۰۹۲۸۷
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)