جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

کیک اسفنجی


آرد سفید  :  ۱ فنجان
تخم مرغ  :  ۶ عدد
آب لیموترش  :  ۱ قاشق سوپخوری
لیمو ترش  :  ۴ عدد
شکر  :  ۱ فنجان
نمک  :  ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
آب  :  ۲ قاشق سوپخوری


آرد را به دقت اندازه کرده با نمک مخلوط و خوب الک می‌کنیم
سفیده و زرده را از هم جدا می‌نمائیم.
زرده را با نصف شکر مخلوط نموده آنقدر می‌زنیم تا سفید رنگ شود
سفیده را جداگانه می‌زنیم به‌طوری که پف کند و بقیه شکر را کم کم به آن می‌افزائیم و زدن را ادامه می‌دهیم تا شکر کاملاً تمام شود
به زده و شکر آبلیمو و پوست لیمو و آب سرد اضافه کرده باز هم تا چند دقیقه می‌زنیم.
سفیده و زرده را با هم مخلوط می‌کنیم و آرد را دو مرتبه روی سفیده و زرده الک می‌نمائیم
قالب دلخواه را چرب کرده آرد می‌زنیم.
در فر ۳۲۵ درجه به مدت یک ساعت الی یک ساعت و چند دقیقه می‌گذاریم و سپس بیرون آورده در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم.
تبصره، پس از اضافه کردن زرده و سفیده باید مخلوط را با دقت و به آرامی هم بزنیم بهتر خواهد بود که سفیده را در آخرین دقیقه به مایه بیفزائیم.


همچنین مشاهده کنید