جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

رولت بادمجان و برنج


رولت بادمجان و برنج
مواد لازم برای چهار نفر:

۳ عدد بادمجان دلمه ای بزرگ
۶۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
۳۰۰ گرم برنج
۱۰۰ گرم جعفری و ریحان
۲ حبه سیر
نمك و فلفل سیاه
روغن زیتون

بادمجان را پوست كنده و از قسمت طولی برش دهید. برنج را به سبك ایتالیایی آبكش كنید. ابتدا برنج را با یك قاشق غذاخوری روغن زیتون سرخ كرده و سپس در آب ریخته و آبكش كنید. سپس با گوجه فرنگی و سبزیجات (جعفری و ریحان) مخلوط كرده و نمك و فلفل را به آن بیفزایید.
بادمجان ها را پهن كرده و به اندازه سه قاشق غذاخوری از مواد بر روی آن ریخته و سپس به صورت رولت بپیچید و در روغن تفت دهید. می توانید كمی از برنج را دم كرده و با رولت بادمجان صرف كنید.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید