یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

خوراک بامیه


● مواد لازم:
بامیه=۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی=۳ تا ۴ عدد
سیر=۱ بوته
● طرز تهیه:
چوبهای بلند بامیه را کوتاه می‌کنیم. چوب بامیه را نباید از ته گرفت،چون موقع طبخ لیزی آن خارج می‌شود. بعد سیر را پوست کنده، همراه بامیه می‌شوییم و آنها را در ظرف مناسبی می‌ریزیم. روی گوجه فرنگی‌ها کمی آبجوش می‌ریزیم، پوست آنها را گرفته،خرد می‌کنیم و داخل ظرف بامیه می‌ریزیم. کمی نمک و فلفل به آن می‌زنیم و در ظرف را می‌گذاریم. ظرف را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا بامیه پخته شده، آب آن غلیظ شود. بامیه نباید زیاد پخته و له شود، چون لیز و بد طعم می‌گردد.
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید