چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
ساک
●غذای محلی گرگان
ساک غذایی است مقوی و به علت داشتن اسفناج دارای آهن فراوان است. این غذا را اغلب گرگانیها در مجالس همراه با مرغ پلو سرو میکنند. به خصوص هر ساله در دهه محرم که تکیههای گرگان هر شب شام میدهند ساک از بهترین غذاهایی است که مردم برای ادای نذر خود میدهند.
●مواد لازم:
▪ نخود خام: دو لیوان
▪ فلفل، زرد چوبه و نمک: به مقدار لازم
▪ گوشت با چربی: یک کیلو
▪ آرد: یک استکان
▪ اسفناج: دو کیلو
▪ روغن: به مقدار لازم
▪ سیر: چند حبه
▪ پیاز: دو عدد
●طرز تهیه :
گوشت را میپزیم. نخود خام را (خام جوش) میکنیم (منظور از خام جوش این است که به نخود در حال جوش مقدار خیلی کمی جوش شیرین اضافه میکنیم تا بتوان آن را راحت پوست گرفت.) نخود وقتی به طریقه خام جوش پخت، آن را پوست میگیریم و همراه گوشت بار میکنیم. سپس اسفناج و پیاز خرد شده را به مواد اضافه میکنیم. نمک را هم به اندازه دلخواه افزوده، آرد را با کمی آب مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم. سیر را در روغن تفت داده (سیر داغ)، فلفل و زردچوبه به میزان لازم میریزیم. وقتی سیر سرخ شد نعناع را نیز مخلوط میکنیم (نعناع داغ)، سپس سیر داغ و نعناع داغ را داخل ساک می ریزیم و میگذاریم چند جوش بزند.در خاتمه میتوانیم نیمی از سیر داغ و نعناع داغ را برای تزیین روی ساک بریزیم.
ساک غذایی است مقوی و به علت داشتن اسفناج دارای آهن فراوان است. این غذا را اغلب گرگانیها در مجالس همراه با مرغ پلو سرو میکنند. به خصوص هر ساله در دهه محرم که تکیههای گرگان هر شب شام میدهند ساک از بهترین غذاهایی است که مردم برای ادای نذر خود میدهند.
●مواد لازم:
▪ نخود خام: دو لیوان
▪ فلفل، زرد چوبه و نمک: به مقدار لازم
▪ گوشت با چربی: یک کیلو
▪ آرد: یک استکان
▪ اسفناج: دو کیلو
▪ روغن: به مقدار لازم
▪ سیر: چند حبه
▪ پیاز: دو عدد
●طرز تهیه :
گوشت را میپزیم. نخود خام را (خام جوش) میکنیم (منظور از خام جوش این است که به نخود در حال جوش مقدار خیلی کمی جوش شیرین اضافه میکنیم تا بتوان آن را راحت پوست گرفت.) نخود وقتی به طریقه خام جوش پخت، آن را پوست میگیریم و همراه گوشت بار میکنیم. سپس اسفناج و پیاز خرد شده را به مواد اضافه میکنیم. نمک را هم به اندازه دلخواه افزوده، آرد را با کمی آب مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم. سیر را در روغن تفت داده (سیر داغ)، فلفل و زردچوبه به میزان لازم میریزیم. وقتی سیر سرخ شد نعناع را نیز مخلوط میکنیم (نعناع داغ)، سپس سیر داغ و نعناع داغ را داخل ساک می ریزیم و میگذاریم چند جوش بزند.در خاتمه میتوانیم نیمی از سیر داغ و نعناع داغ را برای تزیین روی ساک بریزیم.
منبع : خانواده سبز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران حماس دولت سیزدهم رافائل گروسی دولت رئیس جمهور رهبر انقلاب اصفهان مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان مجلس زنان
تهران زلزله پلیس هواشناسی شهرداری تهران بارش باران حجاب قتل آموزش و پرورش فضای مجازی شهرداری وزارت بهداشت
مسکن خودرو قیمت مسکن مالیات سایپا قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب تئاتر تلویزیون سینما دفاع مقدس سریال سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران موسیقی کتاب صدا و سیما
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین رفح جنگ غزه روسیه چین نوار غزه ترکیه اوکراین طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر ذوب آهن لیگ قهرمانان اروپا نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
اپل هوش مصنوعی سامسونگ ناسا آیفون گوگل مایکروسافت باتری فضا فضاپیما
بیماران خاص استرس رژیم غذایی کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون