شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
غذاها را درست انتخاب کنید
در انتخاب میوه و سبزی سعی شود آنهایی كه رنگین هستند انتخاب كنید، هرچه رنگ میوه یا سبزی تیره تر باشد، مقدار مواد ضداكسیدكننده در آن بیشتر است. همچنین میوه ها و سبزی های تازه و منجمد بیشتر از میوه ها و سبزی هایی كه پخته شده یا كهنه باشند و یا به صورت كنسرو درآمده باشند دارای مواد ضداكسیدكننده هستند. برای مثال: در مورد انگور، انواع انگورهای قرمز تیره بیشتر از انگورهای سبز روشن مواد ضداكسید كننده دارند.
- كلم و گل كلم و بروكلی خام یا بخارپز بهتر از پخته آن با آب است.
- سیر خام مفیدتر از سیر پخته است.
- سبزی های تازه و منجمد و بخارپز از سبزی های كنسرو مفیدتر است.
- روغن زیتون كه با فشار سرد گرفته شده باشد بسیار مفید است.
- سبزی ها با رنگ سبز تیره بسیار سودمندند.
- مصرف گریپ فروت توسرخ نسبت به گریپ فروت زرد اولویت دارد.
- اگر میوه ها كاملاً خرد شوند بهتر از عصاره میوه هاست.
- آب میوه های منجمد بهتر از كنسرو آب میوه است.
- هرچه رنگ نارنجی كدو حلوایی و هویج تیره تر باشد، مفیدتر است.
منبع : روزنامه همشهری
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب گشت ارشاد حماس ایران رئیس جمهور پاکستان رئیسی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور سیل درمان تهران هواشناسی قم سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان شهرداری تهران پلیس زنان
دلار قیمت دلار بانک مرکزی قیمت خودرو آفریقا تورم قیمت طلا بازار خودرو سایپا ایران خودرو ارز مسکن
پایتخت خانواده تلویزیون موسیقی ترانه علیدوستی فیلم سریال سینمای ایران مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا ترکیه
پرسپولیس فوتبال جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی بارسلونا تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل همراه اول ناسا الماس تسلا فیلترینگ نخبگان
مالاریا آلزایمر کاهش وزن سلامت روان زوال عقل داروخانه