سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
غذاها را درست انتخاب کنید
در انتخاب میوه و سبزی سعی شود آنهایی كه رنگین هستند انتخاب كنید، هرچه رنگ میوه یا سبزی تیره تر باشد، مقدار مواد ضداكسیدكننده در آن بیشتر است. همچنین میوه ها و سبزی های تازه و منجمد بیشتر از میوه ها و سبزی هایی كه پخته شده یا كهنه باشند و یا به صورت كنسرو درآمده باشند دارای مواد ضداكسیدكننده هستند. برای مثال: در مورد انگور، انواع انگورهای قرمز تیره بیشتر از انگورهای سبز روشن مواد ضداكسید كننده دارند.
- كلم و گل كلم و بروكلی خام یا بخارپز بهتر از پخته آن با آب است.
- سیر خام مفیدتر از سیر پخته است.
- سبزی های تازه و منجمد و بخارپز از سبزی های كنسرو مفیدتر است.
- روغن زیتون كه با فشار سرد گرفته شده باشد بسیار مفید است.
- سبزی ها با رنگ سبز تیره بسیار سودمندند.
- مصرف گریپ فروت توسرخ نسبت به گریپ فروت زرد اولویت دارد.
- اگر میوه ها كاملاً خرد شوند بهتر از عصاره میوه هاست.
- آب میوه های منجمد بهتر از كنسرو آب میوه است.
- هرچه رنگ نارنجی كدو حلوایی و هویج تیره تر باشد، مفیدتر است.
منبع : روزنامه همشهری
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
آمریکا ایران مجلس شورای اسلامی خلیج فارس مجلس دولت سیزدهم دولت بودجه حجاب شورای نگهبان مجلس یازدهم محمدباقر قالیباف
سیل هواشناسی قتل تهران شهرداری تهران فضای مجازی شورای شهر تهران شورای شهر سلامت پلیس وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو ایران خودرو سایپا دلار بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مالیات تورم مسکن
تلویزیون سینمای ایران فرانسه سریال رسانه سینما تئاتر فیلم رسانه ملی موسیقی بازیگر سریال پایتخت
ناسا سازمان سنجش
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه عربستان حماس روسیه نوار غزه اوکراین ترکیه عراق
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال وحید شمسایی بازی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر
هوش مصنوعی تبلیغات اپل خودرو برقی همراه اول آیفون گوگل روزنامه سامسونگ ایرانسل
داروخانه سازمان غذا و دارو خواب کاهش وزن مشروبات الکلی دیابت پرستار سلامت روان بارداری دندانپزشکی هندوانه