شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

اسپاگتی‌ بولونیایی‌


اسپاگتی‌ بولونیایی‌
● مواد لازم‌:
▪ پنیر پیتزا: به‌ میزان‌ دلخواه‌
▪ هویج‌: ۱ عدد
▪ رب‌ گوجه‌ فرنگی‌: ۱ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ گوجه‌ فرنگی‌: ۲ عدد
▪ آب‌گوشت‌: دوسوم‌ فنجان‌
▪ آب‌جوش‌: ۲ لیتر
▪ پیاز متوسط: ۱ عدد
▪ ساقه‌ كرفس‌: ۲ عدد
▪ كره‌: ۴۵ گرم‌
▪ گوشت‌ چرخ‌ كرده‌: ۵۰۰ گرم‌
▪ روغن‌ زیتون‌: ۱ قاشق‌ چایخوری‌
▪ نمك‌: یك‌ و نیم‌ قاشق‌ چایخوری‌
▪ آب‌ غوره‌ نجوشانده‌: دو سوم‌ پیمانه‌
▪ ماكارانی‌: ۴۰۰ گرم‌
● طرز تهیه‌:
ابتدا پنیر را رنده‌ كنید، سپس‌ پیاز را پوست‌ گرفته‌ و یا رنده‌ كنید، كرفس‌ها را هم‌ به‌ همین‌ شكل‌ می‌توانید ریز كنید، گوجه‌فرنگی‌ها را پوست‌ كنده‌ و خرد كنید، كره‌ را در ماهیتابه‌ داغ‌ كنید و پیاز، هویج‌ و كرفس‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ نمایید و بگذارید سرخ‌ شود.
گوجه‌های‌ خرد كرده‌، رب‌ گوجه‌ و گوشت‌ چرخ‌ كرده‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كنید و به‌ مدت‌ ۱۰ دقیقه‌ هم‌ بزنید تا رنگ‌ گوشت‌ تغییر كند و قهوه‌ای‌ شود.
سپس‌ آب‌گوشت‌ و برگ‌ مو یا جعفری‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كنید و بگذارید آب‌ آن‌ جوش‌ بیاید.در ظرف‌ را ببندید تا برای‌ مدت‌ ۴۵ دقیقه‌، روی‌ حرارت‌ كم‌ بجوشد، در این‌ فاصله‌ هر چندگاه‌ یك‌بار مواد را هم‌ بزنید تا ته‌ نگیرد.آن‌گاه‌ ماكارانی‌ را طبق‌ معمول‌ بپزید.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید