یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

پاستای آفتابگردان


پاستای آفتابگردان
● مواد لازم برای چهار نفر
▪ چهار فنجان پاستا
▪ یک دوم فنجان گردو
▪ سه قاشق غذاخوری مغزتخمه آفتابگردان نمکی
▪ یک حبه سیر له شده
▪ یک چهارم فنجان پنیر پارمسان
▪ کمی شاهی
▪ سه قاشق غذاخوری روغن گردو
▪ زمان تهیه ۱۰ دقیقه -زمان پخت ۱۰ دقیقه
● طرز تهیه
در یک قابلمه مناسب آب ریخته و آن را روی شعله قرار دهید. سپس پاستاها را درون آن ریخته و صبر کنید تا بپزد.
گردوها، تخمه آفتابگردان و سه قاشق غذاخوری پنیر و سیر را با هم در مخلوط کن بریزید و پس از این که کاملاً مخلوط شدند برگ شاهی را به آن اضافه کنید تا کاملاً خرد شود. این مخلوط را درون کاسه ای بریزید و سپس پاستا را به آن اضافه کرده و آرام با نوک چنگال مخلوط کرده و روی آن پنیر پارمسان بریزید و بلافاصله میل کنید.
● محتویات: ۴۵۰ کالری، ۱۳ گرم پروتئین، ۲۲ گرم چربی، ۵۰ گرم کربوهیدرات، ۳ گرم چربی اشباع شده، ۵ گرم کلسترول، ۳ گرم فیبر، ۱۱۵ میلی گرم سدیم.

ماهرخ جواهری
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید