شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

اسپاگتی با تخم مرغ


اسپاگتی با تخم مرغ
اسپاگتی  :  ۴۰۰ گرم
روغن  :  ۱ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی  :  ۳ عدد
تخم مرغ  :  ۳ عدد
پنیر  :  ۵۰ گرم
سس مایونز  :  ۲ قاشق سوپخوری
داخل یک دیگ را با روغن عالی خوب چرب کرده، یک طبقه اسپاگتی شخته شده و یک طبقه گوجه فرنگی قاش شده و تخم مرغ پخته شده، قاش شده، بچینید. سپس وقتی‌که اسپاگتی و گوجه فرنگی و تخم مرغ را کاملاً در دیگ جای دادید، مقداری سس بشامل و پنیر رنده شده رویش بریزید و روی آتش ملایم بپزید.
به مجرد اینکه قسمت فوقانی غذای مزبور طلائی رنگ گردید، از روی آتش بردارید و به سر سفره ببرید.


همچنین مشاهده کنید